Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zdrowie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek332676776
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lip 25, 2022 18:14    Temat postu: Zdrowie Odpowiedz z cytatem

Kilka tygodni temu dowiedziałem się o https://oglaszamy24h.pl/174973,glutation-wlewy-tad-600-antyoksydant-tationil--apteka . To dla każdej osoby naprawdę jest rewelacyjna oferta.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Lip 25, 2022 18:14    Temat postu:

Powrót do góry
Milosz5
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Wrz 28, 2022 15:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko że w tym aspekcie ie ma tutaj dużej różnicy. Jeśli macie konkretne zalecenia lekarskie, to warto byłoby sięgnąć po takie zakupy, które będą dla Was najbardziej opłacalne. Na stronie https://naszarecepta.pl/pierwszy-dzien-cyklu-czyli-jak-liczyc-cykl-miesiaczkowy-i-kiedy-mowimy-o-pierwszym-dniu/ czytałem trochę więcej na temat cyklu miesiączkowego. Dobrze, że dzisiaj dostęp do takich poradników jest tak powszechny.
Powrót do góry
IgorP
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Wrz 29, 2022 08:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za wskazówki.
Powrót do góry
wiolka123
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pią Gru 23, 2022 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie to najlepiej regularnie się badać pod różnym kątem. Znajdźcie sobie jakąś lecznice i róbcie tam badania.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sty 02, 2023 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdrowie jest bardzo ważne i należy o nie dbać. Ja osobiście jestem zwolennikiem medycyny naturalnej i lecząc się, korzystam z darów natury. Na przykład Korzeń mniszka lekarskiego jest często stosowany w leczeniu różnych dolegliwości zdrowotnych. Należy jednak pamiętać, że mniszek lekarski może powodować działania niepożądane, takie jak nudności, wymioty, biegunka, reakcje alergiczne i zaburzenia rytmu serca. Przed zastosowaniem mniszka lekarskiego należy skonsultować się z lekarzem . Jeśli ten temat was zainteresował, tutaj znajdziecie więcej informacji https://naturalnieozdrowiu.pl/korzen-mniszka-lekarskiego-wlasciwosci-przeciwwskazania/ .
Powrót do góry
Bubus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Gru 09, 2023 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyznam szczerze, że sama ostatnio zastanawiałam się, do kogo mogłabym się zgłosić jeżeli chodzi o badanie USG mojego kolana. Na szczęście moja znajoma doradziła mi, że bardzo duże doświadczenie w tego typu sprawach ma ta placówka medyczna jaką jest CM GAMMA w Warszawie i chyba się z nimi skontaktuje w najbliższym czasie, żeby umówić się na wizytę.
Powrót do góry
Edit
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Wto Gru 19, 2023 11:09    Temat postu: Sklep medyczny Cieszyn Odpowiedz z cytatem

Kiedy rozmawiamy o zdrowiu, często skupiamy się na tematach takich jak właściwa dieta, regularna aktywność fizyczna czy regularne badania kontrolne. Niemniej, jeden z ważnych aspektów, na jaki należy zwrócić uwagę, to dostęp do odpowiedniego sprzętu i akcesoriów medycznych. W tym kontekście, sklepy medyczne odgrywają kluczową rolę. Tu chcę zwrócić uwagę na sklep medyczny Cieszyn , którego oferta może zainteresować wielu.
Powrót do góry
bulinka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Gru 21, 2023 18:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SpaceMed to sklep medyczny dostępny na https://spacemed.pl/ który oferuje szeroki wybór produktów medycznych i ortopedycznych. Ich asortyment obejmuje wszystko, od bandażów i opasek po zaawansowane urządzenia medyczne, co czyni go idealnym miejscem dla profesjonalistów medycznych i osób poszukujących wysokiej jakości produktów zdrowotnych.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Gru 22, 2023 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że spodoba wam się działanie jakie posiada woda morska do nosa dla niemowląt
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Altf74cx
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pią Gru 22, 2023 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z Was miał problem podczas ciąży związany z niewydolnością szyjki macicy? Jakie rozwiązanie znalazł dla Was lekarz? Jestem w trakcie diagnozowania tej przypadłości i mój zlecił mi jak najszybciej pessar położniczy , który może wiele pomóc. Czy to dobry wybór?
Powrót do góry
kasandra
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Kwi 27, 2024 23:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Staram się czytać dużo na temat zdrowia i też pilnować badań. Aby w razie problemów ze zdrowiem maksymalnie szybko zareagować. Teraz boli mnie pięta od kiedy zmieniłam buty z kozaków na lżejsze i niestety nie przechodzi. Już szukam w sieci wskazówek co to może być zanim wybiorę się do lekarza. I tak trafiłam na artykuł https://carolina.pl/klinika-ortopedii-i-traumatologii/stopa/pieta-haglunda/ . Muszę zobaczyć czy u mnie pojawia się zgrubienie bo jeśli tak to całkiem możliwe że zmagam się z właśnie tą dolegliwością.
Powrót do góry
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Kwi 29, 2024 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koniecznie zerknijcie sobie tutaj https://beztabletek.pl/blog/przesilenie-wiosenne-a-brak-energii-jak-sobie-z-nim-poradzi . Można się tam bowiem dowiedzieć w jaki sposób sobie radzić z wiosennym przesileniem. Nie da się ukryć, że często dopada nas brak energii. Warto jednak zorientować się jak sobie z tym radzić, aby znowu odzyskać chęć do życia, uprawiania sportu i realizacji swoich pasji. Jest to niezwykle ważne.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Kwi 30, 2024 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pakiety LUX MED i Warszawa https://mediccentre.pl/pakiety-medyczne-warszawa są ze sobą ściśle powiązane. To od stolicy rozpoczęło się powszechne zainteresowanie korzyściami, jakie daje prywatna medycyna w formie comiesięcznych abonamentów. Dziś widać to na mapie zasięgu usług LUX MED w Warszawie. Do dyspozycji pacjentów są placówki zlokalizowane tak, by praktycznie z każdego punktu stolicy można było szybko i bezproblemowo dostać się na konsultacje lekarskie.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Wrz 05, 2024 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli rozglądacie się za dobrym ortopedą to świetną opcją jest https://praktyka.info.pl/ . Podejście do klientów jest tutaj bardzo profesjonalnie, a do tego doktor Rafał posiada duże doświadczenie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Synonymousma
Renesans
Renesans

PostWysłany: Pią Gru 19, 2025 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór odpowiedniego okulisty jest istotny dla zdrowia naszych oczu i komfortu widzenia. Dobrze, gdy placówka oferuje pełen zakres usług – badania wzroku, doradztwo przy wyborze soczewek i okularów oraz pomoc w codziennej pielęgnacji oczu. Trafiłem na https://www.ocho.pl/ i chciałbym dowiedzieć się, kto z was korzystał z ich usług i jakie macie opinie o jakości obsługi oraz podejściu do pacjenta
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Gru 19, 2025 13:32    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: