|
Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna

|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AK4li Barok

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2025 20:41 Temat postu: |
|
|
Kocham podróżować, więc robię to jak tylko mam możliwość. Biuro podróży Konsorcjum.pl zapewniło nam niezapomnianą podróż do Chin, a polski pilot z pasją opowiadał o Chinach. Każdy dzień był pełen wrażeń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2025 20:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gornupokim77 Antyk

|
Wysłany: Nie Mar 16, 2025 18:31 Temat postu: |
|
|
W tym przypadku warto by było sprawdzić najróżniejsze sposoby na rozwiązanie aktualnego problemu. _________________ narożniki do pokoju |
|
Powrót do góry |
|
 |
bowis Przyszłość

|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2025 12:28 Temat postu: |
|
|
Jak jest czas, to z chęcią sięgam po jakaś książkę. Ostatnio z polecenia przeczytałem "Figowce" Barbary Czuby, bardzo się wciągnąłem. Książkę w super cenie kupiłem na stronie https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/figowce/ Romans porusza temat walki dobra ze złem, wewnętrznej przemiany i poszukiwania harmonii w życiu, ucząc, jak dostrzegać piękno w drobnych chwilach. To opowieść o sile, odwadze i transformacji, która może inspirować do głębszego spojrzenia na własne życie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Chillyopo Antyk

|
Wysłany: Czw Maj 01, 2025 17:28 Temat postu: |
|
|
Hej, jeśli chodzi o wybór obozu młodzieżowego za granicą, to wiecie, że to nie jest taka prosta sprawa. Według mnie, najważniejsze jest, aby zwrócić uwagę na kilka kluczowych kwestii. Jeżeli już piszemy o tym, to warto pamiętać, że nie tylko lokalizacja, ale też program i opieka są mega istotne. Dokładnie tak jak ktoś już pisał, bezpieczeństwo naszych pociech jest priorytetem. A ja myślę, że dobrym pomysłem jest zapoznanie się z tym artykułem https://wm.pl/1135738,Czym-kierowac-sie-przy-wyborze-obozu-mlodziezowego-za-granica-Te-kwestie-sa-kluczowe.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nimskoplonek77 Antyk

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2025 14:44 Temat postu: |
|
|
Być może to jedyne co można zrobić, ale warto też brać pod uwagę inne opcje które się nam nasuną. _________________ hotel szklarska poręba |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2025 14:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |