Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ernesto898 Romantyzm

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2021 09:00 Temat postu: Nowa praca |
|
|
Hej!
Aktualnie zmieniam pracę na lepsze stanowisko. Będę pracować całkowicie zdalnie, jestem z Krakowa i będę robić w Warszawie. Muszę jednak podpisać dokumenty, a nie mogę tam teraz jechać. Jak podpisać ofertę w postaci elektronicznej i co potrzebuję? Dajcie znać proszę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2021 09:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wieniawka Przyszłość

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 07:35 Temat postu: |
|
|
Ostatnio widziałam sporo propozycji pracy w Polsce w agencji MG Solutions. Polecam przeglądanie w wolnym czasie, może być jakaś sugestia, która Cię interesuje. Jest to rodzaj niezależnej usługi. Polecam się zapoznać z tematem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzka Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sie 26, 2021 20:16 Temat postu: |
|
|
Ja zaraz po zmianie pracy bałam sie prosić o zaświadczenie o zarobkach, nie do końca wiedziałam jak szef zareaguje. Na Ja czytałam na https://leasingteam.pl/centrum-prasowe/komunikaty-prasowe/zaswiadczenie-o-zatrudnieniu-i-zarobkach co powinno takie zaświadczenie zawierać, szef wystawił bez gadania, sama mu podpowiadałam zgodnie z treścią tego artykułu i było ok. wyczytałam, co powinno takie zawierać, rozmowa była konkretna więc i szef wystawił co chciałam bez zbędnych pytań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klemens2000 Wspołczesność

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2021 09:51 Temat postu: |
|
|
Mój maż właśnie zastanawia się nad przebranżowieniem. Od dawna chciał być kierowcą, a praca powinna sprawiać przyjemność, więc zastanawiamy się nad ważnymi kwestiami związanymi z tym zawodem, między innymi nad tym jak wygląda rozliczanie czasu pracy kierowców. Macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ambrozja Renesans

|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2021 09:56 Temat postu: |
|
|
Fajnie,że zmieniasz stanowisko,na pewno będziesz miała więcej obowiązków,dlatego też od samego początku warto sobie dobrze zorganizować pracę i to nie tylko biurową,ale też tą w domu.By nieco urozmaicić naszą organizację,sprawić,że będzie nam się przyjemnie pracowało,warto zaopatrzyć się w elegancki planer,kalendarz,o ciekawej oprawie.
Niektórzy w swojej pracy wykorzystują planery dzienne https://make-it-easy.pl/planery/planer-dzienny-niedatowany/
inni wolą tygodniowe,ważne,by trzymać się raz wytyczonego planu, a nasz dzień będzie idealnie zaplanowany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olga32 Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 08:57 Temat postu: |
|
|
Niedawno w końcu zdecydowałam się na zmianę pracy. Postanowiłam poszukać dobrej oferty w https://hollandcontracting.pl/ . Tutaj z łatwością wybrałam coś dla siebie i jestem zadowolona z nowej pracy, również stawki godzinowe mam naprawdę bardzo dobre |
|
Powrót do góry |
|
 |
andziaks Oświecenie

|
Wysłany: Pon Wrz 27, 2021 15:06 Temat postu: |
|
|
Ja nową pracę znalazłem w Danii teraz, niedługo wyjeżdżam. Znajomy powiedział mi o tym żebym zastanowił się jak z podatku się będę tam rozliczał, chyba tą https://zwrot-podatkow.pl/zwrot-podatku-z-danii firmę do tego wybiorę bo jednak profesjonaliści zrobią to najlepiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dusia Wspołczesność

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2021 08:35 Temat postu: |
|
|
Brak pracy to spory problem, wiem bo sama przez dłuższy czas byłam osobą bezrobotną... któregoś dnia postanowiłam zacząć wszystko od nowa i wyjechać za granicę, tu pracuje do dnia dzisiejszego jeśli interesuje Was taki wyjazd to na pewno ciekawe oferty pracy za granicą znajdziecie na serwisie ogłoszeniowym Pokato  |
|
Powrót do góry |
|
 |
styps Antyk

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2021 12:53 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie pracy poprzez gowork.pl, to zachowajcie ostrożność. Niektórzy pracodawcy padają ofiarami kampanii czarnego PRu przez konkurencję. Jeśli zaś ogłaszacie się tam jako firma, to warto wiedzieć jak usunąć profil gowork - to zawsze jest metoda, żeby się pozbyć negatywnych, bezpodstawnych komentarzy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiermek Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
modern Romantyzm

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2021 20:14 Temat postu: |
|
|
To prawda, wiele osób straciło zatrudnienie podczas pandemii. U nas w firmie na szczęście szef trzymał rękę na pulsie i nie było masowych zwolnień i większych problemów. Co więcej na stronie imex logistics na bieżąco aktualizowane są ogłoszenia z ofertami pracy na różne stanowiska |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2021 22:21 Temat postu: |
|
|
Wiele osób wyjeżdża za granicę szukać lepiej płatnej pracy. Jeżeli już się na to decydujesz, to zapewnij sobie komfort rozmów z bliskimi bez wielkich rachunków. Internet domowy w Niemczech pozwoli na nielimitowane rozmowy i video konferencje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamila Oświecenie

|
Wysłany: Sro Lis 10, 2021 01:43 Temat postu: |
|
|
Jedni chcą zmienić pracę, a inni w ogóle poszukują zatrudnienia. Jednym zajmuje to więcej czasu, innym mniej, też trochę szczęścia trzeba mieć. Zawsze też warto korzystać z takich poradników jak https://poradnikpracownika.pl/ogloszenia-o-prace , gdzie cały czas pojawiają się nowe oferty pracy. Zawsze to ułatwienie. Tym bardziej, że tutaj ofert jest naprawdę dużo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2021 01:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |