Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nowa praca
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasz Rozwój
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ernesto898
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Pią Sie 20, 2021 09:00    Temat postu: Nowa praca Odpowiedz z cytatem

Hej!
Aktualnie zmieniam pracę na lepsze stanowisko. Będę pracować całkowicie zdalnie, jestem z Krakowa i będę robić w Warszawie. Muszę jednak podpisać dokumenty, a nie mogę tam teraz jechać. Jak podpisać ofertę w postaci elektronicznej i co potrzebuję? Dajcie znać proszę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Sie 20, 2021 09:00    Temat postu:

Powrót do góry
wieniawka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sie 24, 2021 07:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio widziałam sporo propozycji pracy w Polsce w agencji MG Solutions. Polecam przeglądanie w wolnym czasie, może być jakaś sugestia, która Cię interesuje. Jest to rodzaj niezależnej usługi. Polecam się zapoznać z tematem Smile
Powrót do góry
zuzka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sie 26, 2021 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zaraz po zmianie pracy bałam sie prosić o zaświadczenie o zarobkach, nie do końca wiedziałam jak szef zareaguje. Na Ja czytałam na https://leasingteam.pl/centrum-prasowe/komunikaty-prasowe/zaswiadczenie-o-zatrudnieniu-i-zarobkach co powinno takie zaświadczenie zawierać, szef wystawił bez gadania, sama mu podpowiadałam zgodnie z treścią tego artykułu i było ok. wyczytałam, co powinno takie zawierać, rozmowa była konkretna więc i szef wystawił co chciałam bez zbędnych pytań.
Powrót do góry
Klemens2000
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Pią Sie 27, 2021 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja się boję zmieniać pracę. Obecnie bardzo ciężko jest zdobyć stabilną, dobrze płatną posadę.
Bożena
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Wrz 02, 2021 09:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój maż właśnie zastanawia się nad przebranżowieniem. Od dawna chciał być kierowcą, a praca powinna sprawiać przyjemność, więc zastanawiamy się nad ważnymi kwestiami związanymi z tym zawodem, między innymi nad tym jak wygląda rozliczanie czasu pracy kierowców. Macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii?
Powrót do góry
Ambrozja
Renesans
Renesans

PostWysłany: Sro Wrz 08, 2021 09:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie,że zmieniasz stanowisko,na pewno będziesz miała więcej obowiązków,dlatego też od samego początku warto sobie dobrze zorganizować pracę i to nie tylko biurową,ale też tą w domu.By nieco urozmaicić naszą organizację,sprawić,że będzie nam się przyjemnie pracowało,warto zaopatrzyć się w elegancki planer,kalendarz,o ciekawej oprawie.
Niektórzy w swojej pracy wykorzystują planery dzienne https://make-it-easy.pl/planery/planer-dzienny-niedatowany/
inni wolą tygodniowe,ważne,by trzymać się raz wytyczonego planu, a nasz dzień będzie idealnie zaplanowany.
Powrót do góry
olga32
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2021 13:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawych ofert pracy zdalnej nie brakuje. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać. Internet jest dobrą opcją - portale, fora. Tam fajnych ogłoszeń jest sporo. Ostatnio widziałam ofertę na stanowisko copywritera. Tutaj https://motofaktor.com.pl/forum/ogloszenia-praca-f31/copywriter-agencja-funkymedia-t2690.html macie namiar. Agencja o stabilnej pozycji. Jest możliwość pracy zdalnej. Czego chcieć więcej.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Wrz 26, 2021 08:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niedawno w końcu zdecydowałam się na zmianę pracy. Postanowiłam poszukać dobrej oferty w https://hollandcontracting.pl/ . Tutaj z łatwością wybrałam coś dla siebie i jestem zadowolona z nowej pracy, również stawki godzinowe mam naprawdę bardzo dobre
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
andziaks
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Pon Wrz 27, 2021 15:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nową pracę znalazłem w Danii teraz, niedługo wyjeżdżam. Znajomy powiedział mi o tym żebym zastanowił się jak z podatku się będę tam rozliczał, chyba tą https://zwrot-podatkow.pl/zwrot-podatku-z-danii firmę do tego wybiorę bo jednak profesjonaliści zrobią to najlepiej.
Powrót do góry
dusia
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Pią Paź 01, 2021 08:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brak pracy to spory problem, wiem bo sama przez dłuższy czas byłam osobą bezrobotną... któregoś dnia postanowiłam zacząć wszystko od nowa i wyjechać za granicę, tu pracuje do dnia dzisiejszego Smile jeśli interesuje Was taki wyjazd to na pewno ciekawe oferty pracy za granicą znajdziecie na serwisie ogłoszeniowym Pokato Smile
Powrót do góry
styps
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pią Paź 01, 2021 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie pracy poprzez gowork.pl, to zachowajcie ostrożność. Niektórzy pracodawcy padają ofiarami kampanii czarnego PRu przez konkurencję. Jeśli zaś ogłaszacie się tam jako firma, to warto wiedzieć jak usunąć profil gowork - to zawsze jest metoda, żeby się pozbyć negatywnych, bezpodstawnych komentarzy.
Powrót do góry
kiermek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Paź 07, 2021 09:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po całej tej pandemii niestety nie było łatwo z pracą dlatego mnie i moją partnerkę zainteresowała praca dla par w Niemcy i Austria https://portal.forumpraca.pl/praca-za-granica/praca-dla-par-za-granica-niemcy-holandia-norwegia-szwecja/ tu zerknijcie po więcej informacji. Niedługo zamierzamy wyjechać żeby do świąt wrócić z zarobioną pokaźną sumką. Co sądzicie na ten temat?
Powrót do góry
modern
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To prawda, wiele osób straciło zatrudnienie podczas pandemii. U nas w firmie na szczęście szef trzymał rękę na pulsie i nie było masowych zwolnień i większych problemów. Co więcej na stronie imex logistics na bieżąco aktualizowane są ogłoszenia z ofertami pracy na różne stanowiska
Powrót do góry
Bożena
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Paź 13, 2021 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób wyjeżdża za granicę szukać lepiej płatnej pracy. Jeżeli już się na to decydujesz, to zapewnij sobie komfort rozmów z bliskimi bez wielkich rachunków. Internet domowy w Niemczech pozwoli na nielimitowane rozmowy i video konferencje.
Powrót do góry
Kamila
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Sro Lis 10, 2021 01:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jedni chcą zmienić pracę, a inni w ogóle poszukują zatrudnienia. Jednym zajmuje to więcej czasu, innym mniej, też trochę szczęścia trzeba mieć. Zawsze też warto korzystać z takich poradników jak https://poradnikpracownika.pl/ogloszenia-o-prace , gdzie cały czas pojawiają się nowe oferty pracy. Zawsze to ułatwienie. Tym bardziej, że tutaj ofert jest naprawdę dużo.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Lis 10, 2021 01:43    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasz Rozwój Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: