Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teb Oświecenie

|
Wysłany: Pon Paź 25, 2021 05:23 Temat postu: Mazury czy góry |
|
|
Na listopadowy urlop wybrać góry, czy Mazury? No i co robić na Mazurach? Maż cały czas przekonuje mnie, ż eto lepsze wyjście, ale sama nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2021 05:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ikno Renesans

|
Wysłany: Pon Paź 25, 2021 08:52 Temat postu: |
|
|
No my jedziemy na Mazury, wykupiliśmy pakiet na długi weekend listopadowy w rodzinnym spa w Zalesiu Mazury Active Spa. Ich oferta jest szeroka, mają różne pakiety, ale ten był dla nas idealny pod względem terminu. Jedziemy z dziećmi i z moimi rodzicami. Warunki w tym ośrodku są świetne, pokoje są eleganckie, dobrze wyposażone, a obsługa profesjonalna. W ramach pakietu będzie biesiada z ogniskiem, quiz wiedzy o Polsce, ale taki bardziej na wesoło, Listopadowa Olimpiada Sportów Dziwnych, itp.. Do tego mają jeszcze spa, basen, ofertę dla dzieci, w której są sale zabaw z animatorami, mini zoo i wiele innych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
frisa Przyszłość

|
Wysłany: Sro Gru 08, 2021 12:25 Temat postu: |
|
|
Jeśli wybieracie się na Mazury, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://www.blekitnypiotrus.pl/czartery/details,13,10,6,czarter-jachtow-mazury.html . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji, jeśli chodzi o czarter jachtów. Myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć, aby znaleźć rozwiązania, które będą naprawdę idealnie dopasowane do konkretnych potrzeb. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wezzor Wspołczesność

|
Wysłany: Czw Gru 09, 2021 01:12 Temat postu: |
|
|
My w październiku byliśmy w górach i to był super wyjazd, bardzo dobrze się bawiliśmy, zregenerowaliśmy siły. Konkretnie to byliśmy w Wiśle i mieszkaliśmy w Apartamentach Przy Głównym Deptaku, to bardzo fajny pensjonat znajdujący się w samym centrum Wisły. Warunki są tam bardzo dobre, pokoje komfortowo urządzone, obsługa przemiła, także pod każdym względem fajnie. Tu sobie zobaczcie - http://apartamenty-wisla.com.pl/galeria No i na plus jeszcze fakt, że jeśli chodzi o ceny to jest tam bardzo w porządku, szczególnie jak na tak dobrą lokalizację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania1888 Antyk

|
Wysłany: Czw Sty 20, 2022 11:59 Temat postu: |
|
|
ZDECYDOWANIE w góry! Są piekne polecam ci bieszczady |
|
Powrót do góry |
|
 |
Noclegi_Osrodek_Bolko Antyk

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2022 19:57 Temat postu: |
|
|
zdecydowanie góry - większość osób po dłuższym zastanowieniu właśnie tak odpowie na to pytanie i nie ma się co dziwić. Morze to zwykle słaba pogoda i atrakcje kończą się na opalaniu przez większość dnia i stanie w kolejkach za jedzeniem. Góry natomiast to chęć poznania czegoś więcej, wyruszenia w ciekawą przygodę, zwiedzania i pozytywnego fizycznego zmęczenia się tymi atrakcjami. Jeśli wolisz góry - koniecznie odwiedź malownicze miejsce Ośrodek Bolko - z pewnością nie pożałujesz |
|
Powrót do góry |
|
 |
xerxes Romantyzm

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2022 21:45 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie góry, nie ma piękniejszych widoków na ziemi, niż góry, piękne o każdej porze roku. A tak już konkretnie to gwarantuję, że spodoba wam się hotel ze strefą SPA w Kluszkowcach w pobliżu Czorsztyna - Pod Wulkanem, byliśmy tam jakiś czas temu i bardzo nam się spodobało, hotel ma komfortowo urządzone pokoje, przemiłą obsługę no i spa to jest cudowna sprawa, można się tam bosko zrelaksować. Konkrety tu sobie sprawdźcie https://www.podwulkanem.pl/hotel na bank też wam się tam spodoba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MonkaBang Renesans

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2022 14:50 Temat postu: |
|
|
Też się zgadzam, że warto jechać w góry. Trzeba założyć buty trekkingowe, schować do plecaka prowiant i przeciwdeszczową odzież i można wyjść na cały dzień i podziwiać piękne widoki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nowoczesna Barok

|
Wysłany: Wto Maj 31, 2022 21:52 Temat postu: |
|
|
Ja wolę Mazury. Romantyczne spacery brzegiem jeziora, przepiękne widoki na wodę. Jest jednak i problem spowodowany tym miejscem. Ogromna ilość komarów i wielu innych owadów, które utrudniają wypoczynek. Znalazłam znakomity środek na komary i meszki. Jest nim opaska na komary https://nobzzz.pl/ która świetnie się sprawdza na wycieczkach nad wodą. Idealna dla całej rodziny. Dzięki lampce LED dzieci mają dodatkową frajdę. Jest całkowicie bezpieczna i naturalna. Polecam na podstawie własnych doświadczeń z tym produktem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorka964 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Gru 18, 2023 22:37 Temat postu: |
|
|
Jeśli marzysz o zdrowej i pięknej opaleniznie, Melanotan https://melanotan.biz/ to rozwiązanie, które warto wypróbować. Ten skuteczny sposób na opalanie sprawia, że skóra nabiera intensywnego koloru, a Ty prezentujesz się promiennie i atrakcyjnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anna496 Oświecenie

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2024 12:11 Temat postu: |
|
|
No ja bym poleciła góry, uwielbiam wschody słońca z bieszczadzkich szczytów _________________ Podkarpacie to region, w którym odpoczywam. https://rzeszowpodkarpackie.com/atrakcje-podkarpacia/ - Atrakcje turystyczne województwa Podkarpackiego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
poco Młoda Polska

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Patrycja XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Wto Mar 05, 2024 13:33 Temat postu: |
|
|
Ja wolę góry. Kocham piesze wędrówki i piękne krajobrazy. Do tego świeże powietrze, cisza, spokój. Istny raj W tym roku wybieramy się pierwszy raz z dziećmi. Szukałam im atrakcji, bo wiadomo, one po górach jeszcze chodzić nie będą. I wpadłam na kulig Zakopane. Rezerwacja zajęła dosłownie chwilę, a uśmiechy na twarzach dzieciaków bezcenne. Zobaczymy, może i ja polubię się z tego typu aktywnością  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Desfaq Antyk

|
Wysłany: Czw Mar 07, 2024 15:45 Temat postu: Gdzie kupujecie sprzęt kempingowy? |
|
|
Szukam porad dotyczących wyboru dobrego sprzętu kempingowego. Czy ktoś może polecić mi marki lub modele, na które warto zwrócić uwagę? Chciałbym, żeby mój sprzęt był zarówno funkcjonalny, jak i trwały, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
janikow1 Antyk

|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2024 20:55 Temat postu: |
|
|
Dużo zależy od własnych potrzeb. Myślę, że trzeba sobie zadać wiele pytań, aby prawidłowo wybrać.
Nr lokalu: 50
Kod pocztowy: 95-070
Miasto: Rąbień
NIP: 9471461366
REGON: 101301545
Adres e-mail: biuro@sts-ekon.pl
Telefon kontaktowy: 602775696 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama