| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ElTango Przyszłość

|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2024 08:32 Temat postu: |
|
|
| Firma White Star, dzięki swojemu profesjonalnemu zespołowi i wieloletniemu doświadczeniu, gwarantuje najwyższą jakość oferując zarządzanie aktywami nieruchomości. Oferują kompleksową obsługę i efektywne zarządzanie dużymi obiektami, co przekłada się na sukces każdego projektu i zadowolenie klientów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2024 08:32 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filmoznawca67 Antyk

|
Wysłany: Sro Kwi 10, 2024 19:41 Temat postu: |
|
|
| Interesujący temat do konwersacji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
romek332676776 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2024 16:14 Temat postu: |
|
|
| Kilka dni temu mojemu kumplowi powiedziałem o administracje nieruchomości Łódź . Ciekawie ile osób to zainteresuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michal87 Antyk

|
Wysłany: Nie Kwi 14, 2024 16:23 Temat postu: |
|
|
| Dimetylosulfotlenek to naturalny środek stosowany przy wielu dolegliwościach. Jest to związek siarki, który za swoje zadanie ma zwalczanie stanów zapalnych. Na pewno więcej info. znajdziecie tutaj https://alphavit.pl/dmso-dimetylosulfotlenek-c-129.html . Sam sugerowałem się tą stroną. Dajcie znać co myślicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wieniawka Przyszłość

|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2024 08:51 Temat postu: |
|
|
| Orion Lublin to deweloper, który nieustannie podnosi poprzeczkę w branży nieruchomości. Ich inwestycje to gwarancja komfortu, estetyki i satysfakcji klienta. Polecam w wolnej chwili zajrzeć na http://orion.lublin.pl/ i zapoznać się ze szczegółami oferty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rybuś Młoda Polska

|
Wysłany: Pią Kwi 26, 2024 13:55 Temat postu: |
|
|
| Szukasz idealnego biura do wynajęcia, które spełni wszystkie Twoje biznesowe potrzeby? Horyzont Nieruchomości oferuje szeroki wybór przestrzeni biurowych w atrakcyjnych lokalizacjach. Sprawdź ich ofertę na https://horyzontnieruchomosci.pl/nieruchomosci/biura-do-wynajecia/ i znajdź miejsce idealne dla Twojej firmy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
munka Przyszłość

|
Wysłany: Sob Maj 25, 2024 10:15 Temat postu: |
|
|
| W Krakowie na Wzgórzach Krzesławickich też powstaje teraz bardzo atrakcyjne osiedle Strefa Cegielnia, to idealna okolica dla miłośników natury i jazdy na rowerze bo tereny są tam super pod takie aktywności |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Cze 04, 2024 09:39 Temat postu: |
|
|
| Ja też właśnie kupię mieszkanie w mrągowie , ponieważ chcę się przeprowadzić ze względu na pracę. Właśnie znalazłam Pratum Apartamenty i zwróciłam uwagę na ich mieszkania - muszę przyznać, że są wyjątkowe. Czy ktoś z was może u nich kupował dla siebie inwestycję? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
walery123 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Cze 04, 2024 11:57 Temat postu: |
|
|
| Jak dziś wygodnie mieszkać, dzięki pomocy takich osób praz firm https://zarzadzamy.eu/administrator-nieruchomosci-poznan/ jak administrator nieruchomości poznań, mieszkańcy nie muszą dziś zajmować się rozliczeniami, mediami i innymi sprawami samodzielnoe. Zewnętrzne firmy zarządzające nieruchomościami oferują szeroki zakres usług doradczych, które mogą pomóc wspólnotom mieszkaniowym w planowaniu długoterminowych inwestycji i modernizacji, co podnosi wartość nieruchomości i komfort życia mieszkańców. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kahina Wspołczesność

|
Wysłany: Wto Paź 08, 2024 12:26 Temat postu: |
|
|
| Jestem na etapie planowania przeprowadzki i coraz bardziej interesują mnie mniejsze miejscowości. Ostatnio znalazłam artykuł o Bąkowie koło Gdańska https://www.amprojekt.com.pl/blog/35-bakowo-kolo-gdanska-dlaczego-warto-zamieszkac-w-tej-miejscowosci który bardzo mnie zaintrygował. Jakie są Wasze doświadczenia z życiem w tej okolicy? Jak wygląda tam dostęp do szkół i przedszkoli? Moja rodzina ma małe dzieci, więc to dla mnie ważne. Z góry dziękuję za wszelkie opinie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malwa0123 Antyk

|
Wysłany: Czw Paź 10, 2024 15:11 Temat postu: |
|
|
Chciałam podzielić się moim doświadczeniem z agencją nieruchomości Kenig (zaufani agenci nieruchomości Bielsko-Biała). Ostatnio korzystałam z ich usług przy zakupie mieszkania i muszę przyznać, że byłam bardzo zadowolona z całego procesu.
Od samego początku mogłam liczyć na profesjonalne podejście – agenci byli pomocni, cierpliwie odpowiadali na moje pytania i wyjaśniali wszelkie niejasności związane z zakupem. Co więcej, świetnie doradzili mi w kwestiach prawnych i finansowych, dzięki czemu mogłam podjąć świadomą decyzję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Budowinsky66 Antyk

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2024 22:21 Temat postu: |
|
|
| A jak wy byście podeszli do tego tematu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bowis Przyszłość

|
Wysłany: Pią Sty 03, 2025 09:47 Temat postu: |
|
|
| Zdecydowałem się na inwestycje w nieruchomość Turecką i jestem bardzo zadowolony z tej decyzji. Mieszkanie miałem na oku przez dłuższy czas, z całą formalnością pomogła mi firma https://mmt-schneider.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Sro Sty 15, 2025 09:41 Temat postu: |
|
|
| Można też postawić na pompę zatapialną VXC4 High Flow od Pedrollo. Ogólnie sporo osób ją sobie zachwalało, pompa cicho działa, nie powoduje żadnych wibracji |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rega XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2026 18:34 Temat postu: |
|
|
| szukam właśnie czegoś atrakcyjnego w okolicy. co polecacie? |
|
| Powrót do góry |