Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panhard Przyszłość

|
Wysłany: Pon Sty 03, 2022 15:24 Temat postu: wino włoskie |
|
|
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań: https://winoland.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 03, 2022 15:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wieniawka Przyszłość

|
Wysłany: Nie Sty 30, 2022 20:08 Temat postu: |
|
|
Jak szukacie sprawdzonej hurtowni, to ja zdecydowanie polecam wam swiatkonesera.com Naprawdę Duża hurtownia. Przede wszystkim bardzo mili i uprzejmi pracownicy. Chętnie doradzą i zawsze pomogą |
|
Powrót do góry |
|
 |
werka2 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lut 03, 2022 11:11 Temat postu: |
|
|
Też lubię r5az na jakiś czas napić się do obiadu czy kolacji lampki dobrego, najlepiej wytrawnego wina/. Jeśli chodzi o dobrze zaopatrzone sklepy w Toruniu to zdecydowanie polecam https://sommplus.pl/. Mają ogromne doświadczenie w kwestii sprzedaży win, dużo o nich wiedzą, potrafią skutecznie doradzić w kwestii wyboru. Ceny też mają wyjątkowo rozsądne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiermek Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Darek39 Wspołczesność

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2022 21:52 Temat postu: |
|
|
Jakie wino produkcji włoskiej polecacie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasandra Przyszłość

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2023 22:16 Temat postu: |
|
|
Właśnie sobie zdałam sprawę, że nie piłam jeszcze włoskiego wina prawdziwego! Muszę to koniecznie nadrobić. Nie mam koło siebie żadnego dobrego sklepu z winami, nie ma wyboru w tych w moim mieście. Będę musiała dlatego zamówić coś online, sama nie wiem też gdzie. Wyświetlił mi się sklep Wine Express i widzę, że mają w ofercie spory wybór win z Włoch, kupowaliście może już u nich? Będę wdzięczna za porady. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2023 22:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |