Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

wino włoskie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Ogłoszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panhard
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sty 03, 2022 15:24    Temat postu: wino włoskie Odpowiedz z cytatem

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań: https://winoland.com/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Sty 03, 2022 15:24    Temat postu:

Powrót do góry
wieniawka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Sty 30, 2022 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak szukacie sprawdzonej hurtowni, to ja zdecydowanie polecam wam swiatkonesera.com Naprawdę Duża hurtownia. Przede wszystkim bardzo mili i uprzejmi pracownicy. Chętnie doradzą i zawsze pomogą
Powrót do góry
werka2
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lut 03, 2022 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też lubię r5az na jakiś czas napić się do obiadu czy kolacji lampki dobrego, najlepiej wytrawnego wina/. Jeśli chodzi o dobrze zaopatrzone sklepy w Toruniu to zdecydowanie polecam https://sommplus.pl/. Mają ogromne doświadczenie w kwestii sprzedaży win, dużo o nich wiedzą, potrafią skutecznie doradzić w kwestii wyboru. Ceny też mają wyjątkowo rozsądne Smile
Powrót do góry
kiermek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 24, 2022 13:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Interesuje się takimi rzeczami, dlatego czytam sporo na ten temat np. https://zesportemnatak.pl/jaki-wplyw-ma-czerwone-wino-na-cholesterol-i-zdrowie/ jeśli chcecie dowiedzieć się jaki wpływ na zdrowie ma czerwone wino to w tym artykule zostalo przedstawione wiele dobrych faktow. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Darek39
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Pią Lis 25, 2022 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie wino produkcji włoskiej polecacie? Smile
Powrót do góry
kasandra
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Mar 20, 2023 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie sobie zdałam sprawę, że nie piłam jeszcze włoskiego wina prawdziwego! Muszę to koniecznie nadrobić. Nie mam koło siebie żadnego dobrego sklepu z winami, nie ma wyboru w tych w moim mieście. Będę musiała dlatego zamówić coś online, sama nie wiem też gdzie. Wyświetlił mi się sklep Wine Express i widzę, że mają w ofercie spory wybór win z Włoch, kupowaliście może już u nich? Będę wdzięczna za porady.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Mar 20, 2023 22:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: