Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gabka Średniowiecze

|
Wysłany: Sro Gru 04, 2019 22:31 Temat postu: |
|
|
ja jestem fanką depilacji laserowej bo sama niedawno skończyłam wszystkie sesje na łydki w beauty kingdom w warszawie. A efekty tak mi sie spodobały że teraz chodzę na bikini i pachy i mnie na łydki wystarczyło 5 sesji i po włoskach. Choć to pewnie też sprawa dobrego laseru  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 04, 2019 22:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sowelka Renesans

|
Wysłany: Pią Gru 20, 2019 09:44 Temat postu: |
|
|
Myślalam o zabiegach ale ostatecznie zdecydowałam się na zakup depilatora IPL babyliss, jestem zadowolona z wyboru, bo efekty są świetne. Przez całe wakacje nie musiałam w ogóle myśleć o goleniu nóg i sprzęt jest mega wygodny w uzyciu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ramonka Średniowiecze

|
Wysłany: Pią Gru 27, 2019 22:54 Temat postu: |
|
|
Skorzystałam z zabiegów w klinice Bieńkowscy Clinic https://bienkowscyclinic.pl/cele-leczenia/nadmierne-owlosienie/ laserowa depilacja to najlepszy zabieg z którego skorzystałam już nie muszę używać maszynek i się martwić nadmiernym owłosieniem po kilku sesjach nie mam już tego problemu jestem gładziutka |
|
Powrót do góry |
|
 |
smiglowa Antyk

|
Wysłany: Czw Sty 02, 2020 14:03 Temat postu: |
|
|
ja mam bardzo pozytywne doświadczenia jesli chodzi o depilację laserową chodziłam do Derma Clinic w Warszawie i tam się mną zajęli wręcz po królewsku! Pani super miła i delikatna. Dbała o mój komfort podczas zabiegów dzięki czemu było spoko i wcale tak nie bolało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MniejszaNiż Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2020 22:35 Temat postu: |
|
|
Według mnie bardzo dobrym właśnie rozwiązaniem jest depilacja laserowa urządzeniem lightsheer. Taki zabieg możecie wykonać sobie przykładowo w salonie urody Estelium https://www.estelium.pl/depilacja-laserowa w dobrej cenie. No i co ważne, na pewno efektami będziecie zachwyceni, tak jak ja... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 15, 2020 22:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |