Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bellina Oświecenie
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2018 00:28 Temat postu: W co zapakować rodzinę na wakacje |
|
|
Wybieramy się samochodem w objazdową podróż po wybrzeżu. W co zapakować rzeczy całej rodziny? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2018 00:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Migigabi Barok
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2018 08:53 Temat postu: |
|
|
Polecam torby turystyczne z Decathlonu |
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 Przyszłość
|
Wysłany: Sob Lut 03, 2018 08:49 Temat postu: |
|
|
A gdzie dokładnie się wybieracie? Bo ja z mężem w tym roku na Dominikanę, a dokładnie na wyspę Saona Może też się wybierzesz? Świetne oferty wycieczki Saona znajdziecie teraz na platformie Rajskie Wyspy. Moja znajoma właśnie mi poleciła ich, bo organizują wysokiej klasy wycieczki w dodatku, dzięki nim dostaniemy przewodnika. Także super, bo sama zawsze bałam się tak jechać a jest to moja pierwsza taka zagraniczna wycieczka. |
|
Powrót do góry |
|
|
vesna Antyk
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2018 20:51 Temat postu: |
|
|
Mam to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć... _________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego, nie znając wartości niczego. |
|
Powrót do góry |
|
|
moniska Wspołczesność
|
Wysłany: Sob Maj 26, 2018 20:19 Temat postu: |
|
|
Z zależności od tego, jak duża jest rodzina, polecam walizki, bądź torby podróżne. Dla mniejszych pierwsza opcja w zupełności wystarczy, dla większych należy kupić mocno pojemną torbę. To wygoda, jak i klasyk , jeśli chodzi o wybór. Moja rodzina kupuje na ogół tutaj https://merlitz.eu/pol_m_Bagaze-podrozne_Walizki-401.html, no chyba, że gdzieś jakaś promocja się przydarzy. _________________ MONISKA |
|
Powrót do góry |
|
|
Arkadiusz1 Przyszłość
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2018 10:52 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie najlepszym pomysłem jest kamper.
Ostatnio zmieniony przez Arkadiusz1 dnia Pon Sie 08, 2022 14:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
kika XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 07:35 Temat postu: |
|
|
Nie myśl głownie o tym w co zapakować, ale o tym gdzie warto zaparkować samochód. Zerknij czy na lotniskowym parkingu http://warszawa-holiday-parking.pl/ mają jeszcze miejsce. Czasami po prostu nie warto dawać koledze samochodu by nas przywiózł i odwiózł, pozostawienie naszego auta na takim wynajętym parkingu jest znacznie tańsze |
|
Powrót do góry |
|
|
olga32 Przyszłość
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2018 10:36 Temat postu: |
|
|
Wszystkie porady są dobre. Najrozsądniejsza jest opcja z odpowiednimi walizkami. Jednak niezależnie do tego w co się zapakujesz, zabezpiecz swój bagaż na wypadek jego utraty. Zresztą nie tylko z bagażem warto to zrobić. Także z portfelem czy innymi gadżetami. Tutaj https://sklep.mysafety.pl/pl/p/Pakiet-Podrozny/45 masz namiary na Pakiet Podróżny od mySafety, który zapewnia pomoc w takich przypadkach i pomaga odzyskać utracone rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
heniutek XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2018 10:57 Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze jakiś czas temu wolałem podróż autem, jednakże teraz podróżujemy w większym gronie i wygodniejsze jest podróżowanie autobusami. Dobrze, że trafiłem swego czasu na artykuł, który uświadomił mnie, jak powinna wyglądać bezpieczna podróż autokarem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marinka Pozytywizm
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2018 13:51 Temat postu: |
|
|
No w bagażnik my teraz kupiliśmy w salonie Klimczak w Częstochowie mazdę cx5 i tutaj nie ma najmniejszego problemu z pakowaniem się, bagażnik jest bardzo duży a auto komfortowe więc nawet na dłuższe trasy nie odczuwa się tak tej podróży |
|
Powrót do góry |
|
|
maksowa Średniowiecze
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2018 10:02 Temat postu: |
|
|
Jeśli jedziecie swoim samochodem na wycieczkę objazdową to właściwie nie macie żadnych ograniczeń. Ale w przypadku takich wyjazdów trzeba też pamiętać o bagazu podręcznym, który będzie wygodny podczas zwiedzania. My zawsze zabieramy Victorinox torby - wygodne i praktyczne. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pnieru43 Antyk
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 16:17 Temat postu: |
|
|
Najlepiej w ogromne walizki.
__
betun.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Gdulek Antyk
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2018 06:20 Temat postu: |
|
|
Moja rodzina to się pakuje każdy w plecak i nie ma z tym żadnego problemu kto ma miejsce to dopakowujemy takie rzeczy wspólne i działamy. Poczytajcie sobie o bagażnikach dachowych - https://nocar.pl/blog/bagaznik-dachowy-dlaczego-warto-go-miec/ wiele osób ich nie docenia, a moim zdaniem jest to ogromny błąd. Nie zabiera miejsca w aucie, a jak jest potrzeba to można naprawdę zapakować sporo rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Brayank9 Barok
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2018 17:25 Temat postu: |
|
|
Jeżeli wybieracie się na wycieczkę samochodem to sprawa jest ułatwiona. Wszystko możecie wrzucic do samochodu i nie patrzeć sie na to czy się musicie pakować w jakieś wielkie torby i walizki. Jednak na wypadach rodzinnych, czy też innych wycieczkach przyda się wam na pewno lekki i wygodny plecak. Na stronie https://www.sport-shop.pl/plecaki-c-350.html znajdziecie takie akcesoria sportowe, a także i turystyczne. Przed takimi wypadami warto się odpowiednio zaopatrzyć |
|
Powrót do góry |
|
|
milejdi Renesans
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2018 21:38 Temat postu: |
|
|
Brayank9 napisał: | Jeżeli wybieracie się na wycieczkę samochodem to sprawa jest ułatwiona. Wszystko możecie wrzucic do samochodu i nie patrzeć sie na to czy się musicie pakować w jakieś wielkie torby i walizki. |
No nie zupełnie! Ja tam nie lubię jak mi wszystko po samochodzie lata! Lubię mieć porządek, wszystko poukładane. Dobrze jest wiedzieć co gdzie się ma. My bierzemy dwie walizki zawsze. Jedną dla siebie i męża, a drugą dla dwójki dzieci. Mamy taką https://bagazowo.pl/srednia-walizka-dream-big-paso-bdb-986 Bez problemu mieszczą się do auta i są wytrzymałe. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2018 21:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |