Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiskol6 Antyk

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2023 12:50 Temat postu: |
|
|
To jest złożone pytanie, nie ma jednej odpowiedzi. Różnorodność opinii jest ważnym elementem każdej dyskusji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2023 12:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nikosy Barok

|
Wysłany: Czw Lis 23, 2023 20:25 Temat postu: |
|
|
Całe mieszkanie to spore wyzwanie. Jest tam sporo miejsc, które wymagają uwagę. Najtrudniejsze to pewnie łazienka i kuchnia. Najwiecej instalacji. No a w kuchni to jeszcze trzeba tak kombinować, by była maksymalnie funkcjonalna. Miejsce do pracy, miejsce do przechowywania. Gotowanie ma być wygodne i fajne, a nie, że sie męczymy. A do tego ma to też wyglądać. Meble muszą wyglądać, ale tez te AGD co montujemy na stałe, jak piekarnik czy płyta. Jak dla mnie to fajnie wypadnie tu Solgaz. Ich płyta (Innova) czy piekarniki to ciekawe rozwiązania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lis 27, 2023 11:01 Temat postu: |
|
|
A może też interesują was wieszaki z siedziskiem lub inne praktyczne artykuły do domu? Czy to z mebli, akcesoriów do wszelkich wnętrz, artykułów do ogrodu? Jak tak, to warto odwiedzić sobie sklep tohurt.pl - ponieważ tam naprawdę macie szeroki wybór i atrakcyjne ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2023 13:00 Temat postu: |
|
|
Ostatnio odkryłam wyjątkową firmę specjalizującą się w oferowaniu wysokiej jakości płytek ceramicznych. Można je znaleźć na stronie http://www.sfi2011.pl/ . Charakteryzują się one nie tylko solidnym wykonaniem, lecz także imponującym asortymentem do wyboru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Darek39 Wspołczesność

|
Wysłany: Wto Gru 05, 2023 20:32 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zabrałem się za remont łazienki i chciałem dopasować w niej odpływ liniowy złoty. Macie jakieś porady w jaki sposób to wykonać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
Wysłany: Wto Gru 12, 2023 12:45 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem, montaż podłogi warto powierzyć profesjonalistom, takim jak Eurodom https://eurodom.com.pl/podlogi/montaz-podlogi/ , aby mieć pewność, że podłoga zostanie fachowo i solidnie zamontowana. Profesjonalny montaż przynosi wiele korzyści, które przekładają się na długotrwałą satysfakcję z wyboru i cieszenie się estetyczną oraz funkcjonalną podłogą przez wiele lat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
poco Młoda Polska

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2023 11:11 Temat postu: |
|
|
Szukając materiałów do wykończenia mojego domu, natknąłem się na granity Gdańsk. Mają naprawdę imponujący wybór i jakość granitów wydaje się być na najwyższym poziomie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolciamaleszewska Oświecenie

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2023 13:45 Temat postu: |
|
|
Również zgadzam się ze stwierdzeniem, które padło wcześniej nie ma co oszczędzać i warto podłogę powierzyć profesjonalistom. Tak samo jest z materiałami, które wybieramy. Osobiście mogę polecić listwy przypodłogowe z golddoor.pl prócz tego zwróciłam również uwagę na inne rzeczy jak lamele. Polecam sprawdzić, naprawdę duży wybór. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karol123x Przyszłość

|
Wysłany: Pon Mar 25, 2024 12:25 Temat postu: |
|
|
A może ktoś z Was decydował się na własnoręcznie robione dekoracje, w sensie jakieś poszewki na poduszki, zasłony itd? Ja o tym myślę od jakiegoś czasu, bo jest to fajny akcent w mieszkaniu. Dlatego może ktoś zna sklep z tkaninami online? Szukam sprawdzonych rozwiązań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
romek332676776 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2024 12:59 Temat postu: |
|
|
Pewnie dużo osób skorzysta z materac lateksowy . Według mnie to jest bardzo interesująca oferta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2024 09:56 Temat postu: |
|
|
Wybór jak silikon na zewnątrz to naprawdę solidna opcja. Wielu ludzi zachwala sobie produkty tego konkretnego producenta, a z tego co obserwuję, ich oferta faktycznie cieszy się dużym uznaniem. Co istotne, produkty te wyróżniają się wysoką jakością, co może mieć istotne znaczenie przy takim zastosowaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
JarekIz Przyszłość

|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2024 10:43 Temat postu: |
|
|
A jeśli zabieracie się za wybór wyposażenia do sypialni w formie szafek nocnych, czy też komód to jak najbardziej warto będzie zapoznać sie z ofertą https://zfabryki.pl/pol_m_Przechowywanie-1531.html u których najdziesz propozycje w różnych rozmiarach. Pięknie się prezentują w bieli i też można dopasować sobie u nich na przykład szafkę RTV pod telewizor. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
walery123 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2024 17:49 Temat postu: |
|
|
Polecam spojrzeć też na coś takiego jak https://www.decordomolsztyn.pl/sztukateria-scienna sztukateria ścienna. W zależności od materiału, z którego została wykonana, sztukateria może być łatwa w utrzymaniu czystości i konserwacji, co ułatwia dbanie o nią przez długie lata. To elementy dekoracyjne, które możemy również zmienić przy okazji malowania wnętrza, zmieniając tym samym jego charakter, wspólnie z nowym kolorem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2024 11:31 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zwróciłam uwagę na opcję jak kuchnia w stylu tradycyjnym Zauważyłam, że wiele osób chwali sobie ten styl aranżacji, co skłoniło mnie do zgłębienia tematu. Dodatkowo, odkryłam wiele ciekawych inspiracji i pomysłów na urządzenie kuchni w tym właśnie stylu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2024 11:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |