Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Urządzamy własne mieszkanie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Wasze strony
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiskol6
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Lis 20, 2023 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest złożone pytanie, nie ma jednej odpowiedzi. Różnorodność opinii jest ważnym elementem każdej dyskusji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Lis 20, 2023 12:50    Temat postu:

Powrót do góry
nikosy
Barok
Barok

PostWysłany: Czw Lis 23, 2023 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Całe mieszkanie to spore wyzwanie. Jest tam sporo miejsc, które wymagają uwagę. Najtrudniejsze to pewnie łazienka i kuchnia. Najwiecej instalacji. No a w kuchni to jeszcze trzeba tak kombinować, by była maksymalnie funkcjonalna. Miejsce do pracy, miejsce do przechowywania. Gotowanie ma być wygodne i fajne, a nie, że sie męczymy. A do tego ma to też wyglądać. Meble muszą wyglądać, ale tez te AGD co montujemy na stałe, jak piekarnik czy płyta. Jak dla mnie to fajnie wypadnie tu Solgaz. Ich płyta (Innova) czy piekarniki to ciekawe rozwiązania.
Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lis 27, 2023 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może też interesują was wieszaki z siedziskiem lub inne praktyczne artykuły do domu? Czy to z mebli, akcesoriów do wszelkich wnętrz, artykułów do ogrodu? Jak tak, to warto odwiedzić sobie sklep tohurt.pl - ponieważ tam naprawdę macie szeroki wybór i atrakcyjne ceny.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Gru 04, 2023 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio odkryłam wyjątkową firmę specjalizującą się w oferowaniu wysokiej jakości płytek ceramicznych. Można je znaleźć na stronie http://www.sfi2011.pl/ . Charakteryzują się one nie tylko solidnym wykonaniem, lecz także imponującym asortymentem do wyboru.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Darek39
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Wto Gru 05, 2023 20:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zabrałem się za remont łazienki i chciałem dopasować w niej odpływ liniowy złoty. Macie jakieś porady w jaki sposób to wykonać?
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Gru 12, 2023 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, montaż podłogi warto powierzyć profesjonalistom, takim jak Eurodom https://eurodom.com.pl/podlogi/montaz-podlogi/ , aby mieć pewność, że podłoga zostanie fachowo i solidnie zamontowana. Profesjonalny montaż przynosi wiele korzyści, które przekładają się na długotrwałą satysfakcję z wyboru i cieszenie się estetyczną oraz funkcjonalną podłogą przez wiele lat.
Powrót do góry
poco
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Pią Gru 15, 2023 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając materiałów do wykończenia mojego domu, natknąłem się na granity Gdańsk. Mają naprawdę imponujący wybór i jakość granitów wydaje się być na najwyższym poziomie.
Powrót do góry
karolciamaleszewska
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Pią Gru 15, 2023 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również zgadzam się ze stwierdzeniem, które padło wcześniej nie ma co oszczędzać i warto podłogę powierzyć profesjonalistom. Tak samo jest z materiałami, które wybieramy. Osobiście mogę polecić listwy przypodłogowe z golddoor.pl prócz tego zwróciłam również uwagę na inne rzeczy jak lamele. Polecam sprawdzić, naprawdę duży wybór.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Mar 24, 2024 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że warto rozważyć sklep https://mlamp.pl/pl/menu/kinkiety-do-sypialni-290 . Z ich asortymentu wynika, że mają bogatą ofertę oświetlenia, a wybór wydaje się naprawdę szeroki.
Powrót do góry
Karol123x
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Mar 25, 2024 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może ktoś z Was decydował się na własnoręcznie robione dekoracje, w sensie jakieś poszewki na poduszki, zasłony itd? Ja o tym myślę od jakiegoś czasu, bo jest to fajny akcent w mieszkaniu. Dlatego może ktoś zna sklep z tkaninami online? Szukam sprawdzonych rozwiązań.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
romek332676776
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Kwi 12, 2024 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie dużo osób skorzysta z materac lateksowy . Według mnie to jest bardzo interesująca oferta.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Kwi 13, 2024 09:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór jak silikon na zewnątrz to naprawdę solidna opcja. Wielu ludzi zachwala sobie produkty tego konkretnego producenta, a z tego co obserwuję, ich oferta faktycznie cieszy się dużym uznaniem. Co istotne, produkty te wyróżniają się wysoką jakością, co może mieć istotne znaczenie przy takim zastosowaniu.
Powrót do góry
JarekIz
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Kwi 15, 2024 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jeśli zabieracie się za wybór wyposażenia do sypialni w formie szafek nocnych, czy też komód to jak najbardziej warto będzie zapoznać sie z ofertą https://zfabryki.pl/pol_m_Przechowywanie-1531.html u których najdziesz propozycje w różnych rozmiarach. Pięknie się prezentują w bieli i też można dopasować sobie u nich na przykład szafkę RTV pod telewizor. Pozdrawiam!
Powrót do góry
walery123
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Kwi 16, 2024 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam spojrzeć też na coś takiego jak https://www.decordomolsztyn.pl/sztukateria-scienna sztukateria ścienna. W zależności od materiału, z którego została wykonana, sztukateria może być łatwa w utrzymaniu czystości i konserwacji, co ułatwia dbanie o nią przez długie lata. To elementy dekoracyjne, które możemy również zmienić przy okazji malowania wnętrza, zmieniając tym samym jego charakter, wspólnie z nowym kolorem.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Kwi 22, 2024 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zwróciłam uwagę na opcję jak kuchnia w stylu tradycyjnym Zauważyłam, że wiele osób chwali sobie ten styl aranżacji, co skłoniło mnie do zgłębienia tematu. Dodatkowo, odkryłam wiele ciekawych inspiracji i pomysłów na urządzenie kuchni w tym właśnie stylu.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Kwi 22, 2024 11:31    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Wasze strony Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny
Strona 12 z 14
Skocz do: