Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Słodycze
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Plotki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fretka1
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Wto Sty 12, 2021 12:25    Temat postu: Słodycze Odpowiedz z cytatem

Odkrywanie świata za pomocą smaku to przede wszystkim odkrywanie nowych połączeń, ciekawych i nieznanych smaków, a przede wszystkich przełamywanie swoich przekonań. Zdecydowanie taka opcja jest jak najlepszym pomysłem. Polecam zatem poznać japońskie słodycze, rsą świetnym pomysłem dla wszystkich miłośników tego kraju.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sty 12, 2021 12:25    Temat postu:

Powrót do góry
Wiolka09
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Sty 14, 2021 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uwielbiam próbować nowych smaków, więc z miłą chęcią zamówiłabym sobie takie japońskie słodycze - muszę koniecznie sprawdzić tą opcje!
Powrót do góry
Kobietka34
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Kwi 02, 2021 10:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy znacie może jakieś zdrowe słodycze? Czy ktoś z Was próbował czegoś takiego jak pierzga pszczela? Ja ostatnio widziałam taki produkt na stronie internetowej https://www.swiatmiodow.pl/pozostale/51233-pierzga-pszczela-o-smaku-cytrynowym-70g-%C5%82yso%C5%84-5903175402424.html. Jak sądzicie, czy będzie się to nadawało na słodki upominek dla bliskiej osoby? Czy ktoś z Was miał okazję tego próbować?
Powrót do góry
sangłinn
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Pon Sie 09, 2021 01:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli o to chodzi to słodycze z Japonii, Anglii czy USA kupicie online w sklepie internetowym ze słodyczami z całego świata http://cosslodkiego.com.pl/ Kupicie tam m.in. słodycze z Harrego Pottera czy holenderską mleczną czekoladę i całą masę różnych pyszności z całego świata. Jeśli chcecie zatem spróbować słodkości z różnych krajów to sobie ten sklep sprawdźcie, na pewno niektóre smaki was zaskoczą, mnie tak zaskoczyły słodycze japońskie.
Powrót do góry
onow
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Sie 09, 2021 08:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gdzie kupić fajne słodyczne wegańskie? będę wdzięczny za porady

_____
https://www.greenweb.pl/
Powrót do góry
VaderRayden
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sie 09, 2021 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja kocham po prostu luksusowe słodycze. Najbardziej lubię białą czekoladę.
Marika
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sie 24, 2021 01:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli interesują Was słodycze zagraniczne to polecam zajrzeć do https://www.broplast.com.pl To jest hurtownia słodyczy niemieckich, ale nie tylko takich. Zamawiałam u nich kilka razy, ostatnio większa ilość, bo przygotowuję podarunki dla gości weselnych Smile
Powrót do góry
panhard
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Sie 29, 2021 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... https://lodykosmos.pl/
Powrót do góry
Bubus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2021 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, przepyszne słodycze czekoladowe znajdziecie u producenta o nazwie Odra. Ostatnio udało mi się zakupić kilka z ich słodyczy i przyznam szczerze, że bardzo mi smakowały. Jeśli znacie jakieś inne, ciekawe firmy z dobrymi słodyczami, to polećcie coś ciekawego.
Powrót do góry
Mortalion
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Wrz 07, 2021 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli zastanawiacie się co dają batony proteinowe, to polecam wam zerknąć na stronę producenta zdrowych przekąsek, mianowicie mówię o Freeyu. Myślę, ze ma on na tyle ciekawą ofertę, że bez problemu znajdziecie tam coś dla siebie. Ja bardzo lubię ich przekąski do 100kcal, ponieważ idealnie sprawdzają się jako podwieczorek w pracy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
pudelkowa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2022 07:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz jest tak szeroki wybór słodkości, ze czasami faktycznie cięzko się na coś zdecydować. Ja ostatnio zajadam się włoskimi słodyczami, Czekoladki włoskie zdecydowanie przypadły mi do gustu Smile Nie odmawiam sobie, w szczególności przy kawie.
Powrót do góry
zoltan
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2022 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z japońskich słodyczy lubię oranżadę Ramune, takie śmieszne ciastka rybki i mochi.
Powrót do góry
Ciri
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Maj 18, 2022 08:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieciaki bardzo lubią np https://www.ferrero.pl/Choco-Fresh. Moim zdaniem nie ma niczego złego w słodyczach, jeśli oczywiście ma się umiar.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
BeataJ
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lis 18, 2022 08:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy kocha słodycze tylko niektórzy troszkę bardziej a inni troszkę mniej. Jeśli chcesz zjeść to dobrego to zobacz tu chlebek marcepanowy https://czekolateria.pl/niederegger-baton-marcepanowy-75g . Powiązanie marcepanu i czekolady zawsze jest idealne
Powrót do góry
kasandra
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Mar 25, 2023 00:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem zakochana w tureckich słodkościach. Prawdziwe chałwy, baklawa to są moje smaki. Kiedyś myślałam, ze tylko na wycieczce w Turcji mogę takich smakołyków próbować ale na szczęście już się to zmieniło. Jeśli jesteście ciekawi tych słodyczy to na Halvastore możecie zamawiać, z dostawą do domu. Sprowadzają produkty prosto z Turcji. Stacjonarnie znajdziecie ich w Gdańsku.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Mar 25, 2023 00:02    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Plotki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: