Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
joasia201 Antyk
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2017 07:25 Temat postu: Karma dla psa? |
|
|
Cześć jaka Karma dla psa jest waszym zdaniem najlepsza?
Kierujecie sie czyms specjalnym przy wyborze czy raczej dajecie swoim psiakom normalna, sucha karme do jedzenia? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2017 07:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
vika Renesans
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2017 18:13 Temat postu: |
|
|
Witam
Mam dwa duże psy, zapasy suchej karmy robię w sklepach, gdzie aktualnie mają promocje na psią karmę. Ostatnio spore zapasy zrobiłam odwiedzając Lidl |
|
Powrót do góry |
|
|
partnerka Renesans
|
|
Powrót do góry |
|
|
glluuucha Antyk
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2017 22:10 Temat postu: |
|
|
A co, to psy też są już uczulone na gluten? Naprawdę w to wierzycie? Przecież to tylko marketing! _________________ atrakcje krakowa dla dzieci |
|
Powrót do góry |
|
|
makalka Antyk
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2017 19:05 Temat postu: |
|
|
karm dla psow jest zatrzesienie w marketach _________________ steamery do ubrań |
|
Powrót do góry |
|
|
llenka Antyk
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2018 01:09 Temat postu: |
|
|
Ja używam tej najtańszej marketowej i wydaje mi się całkiem okej dla psiaka |
|
Powrót do góry |
|
|
porporowy Antyk
|
Wysłany: Pon Lut 12, 2018 10:40 Temat postu: |
|
|
Karma dla psa to jedno, ale nie możemy także zapominać o drugiej grupie naszych czworonożnych pupili, czyli kotach. A jak wszyscy pewnie wiedzą, najlepszą karmę dla kotów (zresztą dla psów również) można znaleźć na stronie https://www.naszezoo.pl/pl/c/Karma-dla-kota/106 . Nie jest to chyba dla nikogo z was żadna tajemnica co nie... ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Doljan22 Antyk
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2018 20:11 Temat postu: |
|
|
Czy zwiekszenie masy ciala to trudna sprawa? Nie które osoby mają niedowagę i muszą przytyć. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć więcej na ten temat? Będę naprawde wdzięczny za każdą wypowiedź w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
maria30 Przyszłość
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2018 20:01 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o karmę to tylko oryginalna, unikaj tej na wagę bo to nigdy nic nie wiadomo. Ja teraz szukam legowiska dla mojego psa https://www.zwierzakowo.pl/122-legowisko-dla-psa I mam tu kilka upatrzonych, również polecam sprawdzić bo mają tego bardzo dużo |
|
Powrót do góry |
|
|
kamilbialek Antyk
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2018 15:44 Temat postu: |
|
|
Super, dzięki za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym Z całą pewnością przydadzą mi się one _________________ Czas, im bardziej jest pusty, tym szybciej płynie. Życie pozbawione znaczenia przemyka obok, jak pociąg niezatrzymujący się na stacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
kitka7171 Antyk
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2018 16:56 Temat postu: |
|
|
Ja niestety kompletnie się na tym nie znam... Nie będę w stanie pomóc... _________________ Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
|
KasiaJarecka Pozytywizm
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2018 11:08 Temat postu: |
|
|
Faktycznie w marketach wybór karmy dla psiaków jest duży, ale większość ma kiepski skład. Na szczęście mamy dzisiaj dostęp do fajnych sklepów online, jak chociażby https://www.krakvet.pl/karmy-akcesoria-dla-psow-c-23.html . Znajdziemy tam m.in. szeroki wybór produktów Petvita, bogatych w różne gatunki mięsa i muszę powiedzieć, że moje zwierzaki jedzą je bardzo chętnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Agatte Renesans
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 17:16 Temat postu: |
|
|
Z początku nie wiedziałam, co wybrać spośród tak szerokiej oferty psich karm. Jednak po kilku próbach i po konsultacji z dwoma weterynarzami zdecydowałam się na wybór tej karmy dla psów https://www.purina.pl/psy/beyond/ Nie słyszy się o niej w reklamach w telewizji, ale jest naprawdę dobra. I może własnie dlatego nie trzeba jej specjalnie reklamować. |
|
Powrót do góry |
|
|
pieskowa Antyk
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2018 11:51 Temat postu: |
|
|
Karmę od lat mam sprawdzoną . Jednak zastanawiałam się, czy kosz na zabawki dla psa będzie dobrym pomysłem. Jednak kiedy zobaczyłam taki turkusowy pleciony to od razu się zakochałam. Pięknie prezentuje się w salonie |
|
Powrót do góry |
|
|
Straho Antyk
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2018 18:01 Temat postu: |
|
|
Warto zostawić ten temat specjaliście. Dzięki temu oszczędzamy sobie wielu różnych trudności. _________________ Nawet zepsute zegary pokazują dwa razy dziennie właściwą godzinę |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2018 18:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |