Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tommm Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2021 09:53 Temat postu: Soczewki toryczne |
|
|
Cześć! Planuję ostatnio zakup soczewek torycznych, jednak nie wiem na jakie się zdecydować. Wczoraj wieczorem trafiłem na taki sklep https://mojwzrok.pl/soczewki-toryczne.html . Myślicie, że warto tutaj coś zamówić? Korzystaliście z jakichś soczewek i możecie je polecić? Zależy mi na ich dobrej jakości oraz przyzwoitej cenie. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek odpowiedzi. Z tego co widzę to mają oni tutaj dość spory wybór, więc raczej znajdę coś dla siebie. Koniecznie dajcie znać co uważacie na ten temat, dzięki za pomoc! _________________ Twoje pocałunki są niebezpieczne jak czekolada, nigdy nie potrafię poprzestać na jednej kostce, a cała tabliczka stanowi prawdziwe zagrożenie dla moich bioder |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2021 09:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tamten Antyk

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2021 10:25 Temat postu: |
|
|
czym w ogóle charakteryzują się takie soczewki bo nie wiem?
_____
bukmacher bez depozytu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2025 17:32 Temat postu: |
|
|
Przy soczewkach torycznych wybór odpowiedniego rodzaju bywa nieco trudniejszy niż przy standardowych. Zastanawiam się też, jakie soczewki jednodniowe wybrać, żeby noszenie ich było wygodne przez cały dzień. Wydaje mi się, że odpowiedni dobór soczewek może naprawdę wpłynąć na komfort widzenia i codzienne funkcjonowanie. Macie jakieś doświadczenia z różnymi typami torycznych soczewek i jak się sprawdzają? _________________ oszczędzaj na zakupach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2025 17:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |