Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Udane zaręczyny?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Najpiękniejszy Dzień w życiu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wacek89
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Sob Sty 16, 2021 12:00    Temat postu: Udane zaręczyny? Odpowiedz z cytatem

Nie mam pomysłu jak w tych dziwnych czasach gdzie wszystkie atrakcje pozamykane zrobić niezapomniane zaręczyny?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Sty 16, 2021 12:00    Temat postu:

Powrót do góry
Reliktowa
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Nie Sty 17, 2021 09:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie, nie jest teraz łatwo Confused
Jedyne wyjście to kameralna uroczystość, ale z dobrą oprawą, czyli porządny garnitur, piękne kwiaty, wykwintne potrawy i wino, no i oczywiście w tle jakaś ulubiona muzyka przyszłej żony Smile
A najważniejsze, to piękny pierścionek zaręczynowy, może to być chociażby pierścionek ze szmaragdem, taki jak ten https://laru.pl/pierscionki/131-pierscionek-zloty-ze-szmaragdem.html

I powinno być dobrze Smile
Powrót do góry
MarcinXedo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Mar 01, 2021 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest świetna sprawa moim zdaniem. Najlepsze śluby są na Florencji. To jest wspaniała sprawa!
bolek
Pozytywizm
Pozytywizm

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2021 17:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasy mamy jakie mamy, ale nie należy się poddawać. Moim zdaniem dobrym pomysłem będzie przygotowana przez ciebie kolacja do tego dobrane dobre wina i myślę, że będzie sukces. Oczywiście kwiaty i pierścionek to podstawa i nawet w tych czasach, to będzie niezapomniane przeżycie dla twojej narzeczonej.
Powrót do góry
Sima
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Maj 14, 2021 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli tylko odpowiedź będzie "TAK" to uważam, że już są udane zaręczyny. A jak kupisz pierścionek zaręczynowy z brylantem https://lipgold.pl/products/pierscionki-zareczynowe to któżby dał negatywną odpowiedź Wink Tanie pierścionki zaręczynowe otrzymasz w sklepie LipGold, gwarantuję za wysoką jakość biżuterii.
Powrót do góry
MarcinXedo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sie 19, 2021 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Małżeństwo jest po prostu czymś strasznym!!! Taka jest prawda. To jest po prostu zniewolenie!
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lut 17, 2022 14:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie jeżeli już zabieracie się za kompletowanie pięknych propozycji w zakresie biżuterii to może warto abyście także zajrzeli do oferty marki Mokobelle https://mokobelle.com/pl/pierscionek-z-perla-naturalna/ gdzie znajdziecie mnóstwo wyjątkowych propozycji pięknych biżuterii m.in pierścionków z perłami naturalnymi, które są teraz chyba najmodniejszymi propozycjami w tym zakresie. Sobie sprawiłam ostatnio "Pierścionek z granatem" i zawsze jak pojawiaj się nowa kolekcja to coś sobie kupuję Wink
Powrót do góry
bowis
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Mar 09, 2023 10:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie się udało, wszystko poszło po mojej myśli. Pierścionek zaręczynowy kupiłem u jubilera https://savicki.pl/ dotarł pięknie zapakowany i do tego jest prześliczny. Moja już narzeczona bardzo się nim zachwyca.
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Mar 28, 2023 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie rzeczy to jest naprawdę doskonała wręcz sprawa. Ja takie rzeczy po prostu uwielbiam!!! To jest świetna wręcz sprawa!!!
kiermek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Kwi 19, 2023 17:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasami w małżeństwie dochodzi do kłótni i tutaj polecam Wam mediacje - na przykład w gabinecie https://www.etnoteam.pl/ moja przyjaciółka ze swoim mężem są po takich mediacjach i terapiach dlatego widzę, jak bardzo to pomaga. Wiadomo, że nie każdy problem da się rozwiązać, ale trzeba próbować. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Paź 12, 2024 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do udanych zaręczyn ważny jest odpowiedni moment, który ma kluczowe znaczenie dla atmosfery i emocji towarzyszących temu wyjątkowemu wydarzeniu. Wybór idealnego czasu, kiedy oboje czujecie się gotowi na ten krok, może znacząco wpłynąć na wspomnienia związane z zaręczynami. Może to być romantyczna chwila podczas wspólnej kolacji, wyjątkowy dzień rocznicy, czy inna ważna okazja, która sprawi, że ten moment będzie jeszcze bardziej niezapomniany. W artykule https://www.karkosik.pl/blog/poradniki/po-jakim-czasie-wrecza-sie-pierscionek-zareczynowy można znaleźć cenne wskazówki .
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Paź 12, 2024 11:19    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Najpiękniejszy Dzień w życiu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: