| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mortalion Przyszłość

|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2021 14:25 Temat postu: |
|
|
| Cześć. Powiem wam z własnego doświadczenia, że jeżeli osoba uzależniona nie widzi problemu, to choćbyście się nie wiem jak starali, nie dacie rady mu pomóc. Nałogowiec sam musi zdecydować, ze chce się wybrać na leczenie. Wy możecie mu tylko podsunąć odpowiedni ośrodek np. Borowik, gdzie będzie mógł liczyć na profesjonalne wsparcie na każdym etapie leczenia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2021 14:25 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Nie Paź 10, 2021 11:40 Temat postu: |
|
|
| Uzależnienie to przede wszystkim poważna choroba, której nie można lekceważyć. Leczenie uzależnienia od alkoholu jest bardzo ważną kwestią, podczas terapii warto też mieć wsparcie bliskich osób. Wiele ludzi radzi sobie z nałogiem i zaczyna normalne życie właśnie dzięki terapii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
werka2 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lis 16, 2021 10:08 Temat postu: |
|
|
| Możliwości walki z uzależnieniem od alkoholu jest jak widać całkiem sporo. Ktoś wspominał wcześniej o hipnozie i osobiście myślę, ze to świetne rozwiązanie. Jesli planujecie wybrać się na takie sesje w Warszawie to warto umówić się z Maksymem Komarem https://maksymkomar.com/. Ogromna wiedza i doświadczenie, skuteczne terapie, dogodne terminy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iskap Antyk

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Sob Gru 25, 2021 19:39 Temat postu: uzależnienie |
|
|
| Uzależnienie od alkoholu zawsze uważałam za coś abstrakcyjnego - coś, co mnie nie dotyczy. Nie sądziłam, że w ten sposób wpadłam już w nałóg, który rozbroił mi życie i rodzinę. Szczęściem w nieszczęściu było zdobycie konkretnej wiedzy jak przestać pić zanim do reszty zniszczyłam życie sobie i moim bliskim. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Sob Gru 25, 2021 20:47 Temat postu: Świetna metoda! |
|
|
| Widziałam już wiele różnych metod na wyciąganie ludzi z uzależnień. Szkoda, że większość z nich bezskuteczna. Mojemu mężowi pomogła metoda Allena Carra. Z początku też myślałam, że to kolejna z metod, ale ta rzeczywiście działa i pomogła milionom ludzi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lodzka Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2022 16:19 Temat postu: |
|
|
| Takie uzależnienie jest możliwe do pokonania, miej to na uwadze! Najważniejsze to zgłosić się do odpowiednich specjalistów na tym polu. Gdy podobny kłopot gnębił moją siostrę to odezwała się do https://www.uzaleznienia-plock.pl/oferta . Wspólnymi siłami rozwiązali trapiący ją problem, co faktycznie okazało się możliwe do zrealizowania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bubus Przyszłość

|
Wysłany: Czw Mar 24, 2022 13:38 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem, temat alkoholizmu jest naprawdę bardzo ciężki. Każdy do tego doświadczył, świetnie zdaję sobie sprawę, jak ciężko z tego wyjść. Czasami jedynym rozwiązaniem jest wszywka esperal cena poznań. Z tego co wiem, to takie usługi są dostępne między innymi u wszywka-poznan.pl, więc myślę że warto sobie do nich zerknąć, jeżeli jesteście tym zainteresowani |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiakowa06 Pozytywizm

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 12:25 Temat postu: |
|
|
Jak zadajesz sobie takie pytania - to jest już coś na rzeczy.
Warto udać się na konsultację, poradę do ośrodka i rozwiać swoje wątpliwości lub zasięgnąć profesjonalnej pomocy - warto przeczytać artykuł gdzie znajdziecie informacje i kontakt do sprawdzonego ośrodka https://www.9478.pl/osrodek-terapii-uzaleznien/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
walery123 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Maj 06, 2022 21:16 Temat postu: |
|
|
| Uzależnienie od alkoholu to naprawdę paskudna sprawa, prywatny ośrodek leczenia uzależnień, pomoże nam nawet wtedy, kiedy sytuacja jest bardzo trudna. Zapamiętajmy ten adres - https://medjol.pl/ , to pomoc nie tylko w leczeniu uzależnienia ale i całościowe oczyszczanie organizmu, to ważny punkt w pozbyciu się groźnego nałogu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
domi.nika Oświecenie

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dusia Przyszłość

|
Wysłany: Czw Paź 27, 2022 07:51 Temat postu: |
|
|
| Okazuje się, ze wiele osób nawet nie do końca zdaje sobie sprawę z tego, ze ma problem. Sama przez jakiś czas zastanawiałam się czy to ile piję każdego dnia to już choroba i uzależnienie. na stronie ośrodka Nefo znalazłam taki ciekawy test https://www.facebook.com/NefoPL/. Po odpowiedzi na wszystkie pytania miałam nawet darmową konsultację ze specjalistą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2023 12:11 Temat postu: |
|
|
| Słyszeliście może o https://medox.org.pl/ ? Podobno jest to bardzo profesjonalna klinika, w której jednak terapia odbywa się na wysokim poziomie i co ważne można tutaj otrzymać naprawdę wielką pomoc i wsparcie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jarogo Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lut 29, 2024 12:58 Temat postu: |
|
|
| Medyczny detox to świetny wybór dla każdego, kto chce pokonać alkoholizm bez konieczności opuszczania swojego domu. Ich profesjonalizm, empatia i skuteczność w leczeniu są niezrównane. Polecam każdemu, kto szuka prawdziwej pomocy w walce z nałogiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Granus Przyszłość

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2025 10:55 Temat postu: |
|
|
| Leczenie uzależnień Gdynia często kojarzy się z długim procesem, ale efekty mogą być naprawdę satysfakcjonujące. Znam osoby, które dzięki takim ośrodkom odzyskały kontrolę nad swoim życiem i zaczęły wszystko od nowa. Najważniejsze jest, żeby nie zwlekać i zacząć działać jak najszybciej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2025 10:55 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |