Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
moniska Wspołczesność

|
Wysłany: Wto Lis 14, 2017 14:29 Temat postu: ECO- kosmetyki i herbaty |
|
|
Cześć,
postanowiłam, że moja rodzina zacznie bardziej zważać na to co je i pije, oraz jakich produktów używa. Nasza planeta niszczeje, więc pomyślałam o produktach eko. Wiecie, zdrowe jedzenie, herbaty, kosmetyki. Nie mówię, że od razu wszystko zmienimy, bo do wyrobienia nowych nawyków potrzeba czasu i nie oszukujmy się, pieniędzy. Znalazłam w Internecie sklep internetowy z tego typu produktami - https://www.herbisarium.pl/ i chciałabym Was zapytać o opinie. Korzystaliście , polecacie? Przyznam, że zależy mi na sklepie internetowym, ponieważ u mnie ciężko o tego typu produkty, a nie mam zamiaru objeżdżać okolicznych miejscowości w poszukiwaniu jednego kremu. Będę wdzięczna za każdą uwagę. _________________ MONISKA |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 14, 2017 14:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
olga32 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2018 11:00 Temat postu: |
|
|
Każdy z nas ma swoje ulubione kosmetyki i zazwyczaj ciężko jest namówić drugą osobę na zmianę któregoś z nich. Ja miałam tak samo, aczkolwiek wczoraj natknęłam się na stronkę http://zechsal.pl/, na której można nabyć bezpieczne antyperspiranty magnezowe, które dodatkowo pomogą nam zadbać o odpowiedni poziom magnezu w organizmie! Fajny skład - chlorek sodu z czystych źródeł, mentol. Żadnego aluminium czy innych dodatków. Chyba się skuszę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kika XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Sro Sie 15, 2018 12:15 Temat postu: |
|
|
Jeżeli bardzo zależy Ci na naturalnych maseczkach do twarzy to proponuje wybrać te https://triny.pl/162-maseczki-do-twarzy , moim zdaniem świetna drogeria z naturalnymi kosmetykami. Możesz u nich zakupić maseczki do ciała, maseczki do twarzy czy naturalne dezodoranty, a ceny jak za te jakość nie są wygórowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2018 17:12 Temat postu: |
|
|
Naturalne kosmetyki sa bardzo wskazane i delikatnie pielegnuja cere. Teraz uzywam azjatyckich kosmetykow Skin79 i dobrze mi oczyszczaja skore. Warto wlasnie wybierac kosmetyki idealne dla naszej skory i jak najbardziej naturalne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
laleczka Antyk

|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 12:32 Temat postu: |
|
|
Ja stosuję kosmetyki azjatyckie do ciała, które doskonale pielęgnują i nawilżają skórę. Często używam maseczek, które dają mojej skórze odpocząć po całym dniu |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Pią Lis 09, 2018 17:05 Temat postu: |
|
|
Naturalne kosmetyki sa bardzo dobre. Na pewno warto zwracac uwage na ich sklad, bo ma on duze znaczenie. W wielu zmianach skornych i dolegliwosciach mozna sobie poprawic stan swojej skory poprzez stosowanie takich dobrych kosmetykow. Wiem, ze preparaty z ekstraktem z Dąbrówki maja silny sklad oczyszczajacy i poleca sie ich wlasnie w takich problemach ze skora. Warto sobie sprawdzic ich dzialanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
frisa Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Lip 30, 2021 12:54 Temat postu: |
|
|
Co do kosmetyków naturalnych, to warto odwiedzić sobie sklep mg 12 . Nie wiem czy wiecie, ale tam znajdziecie produkty na bazie naturalnego magnezu. Warto je kupić, ponieważ dzięki nim będziecie mogli efektywnie zregenerować swoje ciało, odprężyć bez połykania tabletek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miki44 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Cze 12, 2023 11:19 Temat postu: |
|
|
Japońska matcha jest teraz popularna. Nie tylko świetnie smakuje, ale ma też wiele prozdrowotnych właściwości. Wspomaga odchudzanie, wpływa na procesy poznawcze, ma działanie odprężające, ale też pobudzające. Matchę można też wykorzystać w kuchni jako np. dodatek do koktajli. Jest w sieci sklep z ekologiczną matchą. Tutaj https://ouritsumatcha.pl/ go znajdziecie. Sprawdźcie koniecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 12, 2023 11:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |