Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ECO- kosmetyki i herbaty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
moniska
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Wto Lis 14, 2017 14:29    Temat postu: ECO- kosmetyki i herbaty Odpowiedz z cytatem

Cześć,
postanowiłam, że moja rodzina zacznie bardziej zważać na to co je i pije, oraz jakich produktów używa. Nasza planeta niszczeje, więc pomyślałam o produktach eko. Wiecie, zdrowe jedzenie, herbaty, kosmetyki. Nie mówię, że od razu wszystko zmienimy, bo do wyrobienia nowych nawyków potrzeba czasu i nie oszukujmy się, pieniędzy. Znalazłam w Internecie sklep internetowy z tego typu produktami - https://www.herbisarium.pl/ i chciałabym Was zapytać o opinie. Korzystaliście , polecacie? Przyznam, że zależy mi na sklepie internetowym, ponieważ u mnie ciężko o tego typu produkty, a nie mam zamiaru objeżdżać okolicznych miejscowości w poszukiwaniu jednego kremu. Będę wdzięczna za każdą uwagę.
Reklama

Wysłany: Wto Lis 14, 2017 14:29    Temat postu:

Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Mar 26, 2018 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do kosmetyków to ja najchętniej kupuje je w sklepie Puderek. W szczególności te marki Mizon, czyli kosmetyki o naturalnym składzie. Bardzo fajne maseczki znalazłam teraz znalazłam https://puderek.com.pl/azjatyckie-kosmetyki/6279-mizon-joyful-time-essence-mask-snail-maska-w-placie-odzywienie-i-napinanie-23-g.html i planuje sobie je kupić, ponieważ odżywiają i dobrze napinają skórę. A moja cera widać ostatnio, że jest jakaś pozbawiona blasku. Dzięki niemu wiem, że poprawi się kondycja skóry twarzy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
olga32
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2018 11:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy z nas ma swoje ulubione kosmetyki i zazwyczaj ciężko jest namówić drugą osobę na zmianę któregoś z nich. Ja miałam tak samo, aczkolwiek wczoraj natknęłam się na stronkę http://zechsal.pl/, na której można nabyć bezpieczne antyperspiranty magnezowe, które dodatkowo pomogą nam zadbać o odpowiedni poziom magnezu w organizmie! Fajny skład - chlorek sodu z czystych źródeł, mentol. Żadnego aluminium czy innych dodatków. Chyba się skuszę.
Powrót do góry
kika
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Sro Sie 15, 2018 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli bardzo zależy Ci na naturalnych maseczkach do twarzy to proponuje wybrać te https://triny.pl/162-maseczki-do-twarzy , moim zdaniem świetna drogeria z naturalnymi kosmetykami. Możesz u nich zakupić maseczki do ciała, maseczki do twarzy czy naturalne dezodoranty, a ceny jak za te jakość nie są wygórowane.
Powrót do góry
rozwojowa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Paź 22, 2018 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naturalne kosmetyki sa bardzo wskazane i delikatnie pielegnuja cere. Teraz uzywam azjatyckich kosmetykow Skin79 i dobrze mi oczyszczaja skore. Warto wlasnie wybierac kosmetyki idealne dla naszej skory i jak najbardziej naturalne.
Powrót do góry
laleczka
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Paź 24, 2018 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja stosuję kosmetyki azjatyckie do ciała, które doskonale pielęgnują i nawilżają skórę. Często używam maseczek, które dają mojej skórze odpocząć po całym dniu
Powrót do góry
rozwojowa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lis 09, 2018 17:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naturalne kosmetyki sa bardzo dobre. Na pewno warto zwracac uwage na ich sklad, bo ma on duze znaczenie. W wielu zmianach skornych i dolegliwosciach mozna sobie poprawic stan swojej skory poprzez stosowanie takich dobrych kosmetykow. Wiem, ze preparaty z ekstraktem z Dąbrówki maja silny sklad oczyszczajacy i poleca sie ich wlasnie w takich problemach ze skora. Warto sobie sprawdzic ich dzialanie.
Powrót do góry
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lip 29, 2021 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli poszukujecie ciekawej i przede wszystkim dobrej herbaty, która nie tylko świetnie smakuje, ale również pomaga na różne dolegliwości, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://coteca.pl/herbata-zielona/238-1317-herbata-zielona-gunpowder-temple-of-heaven.html#/59-waga_herbat-50g . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych informacji na temat tego jakie właściwości ma herbata zielona gunpowder. Rozejrzyjcie się tam. Myślę, że takie informacje pomogą w wyborze.
Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lip 30, 2021 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do kosmetyków naturalnych, to warto odwiedzić sobie sklep mg 12 . Nie wiem czy wiecie, ale tam znajdziecie produkty na bazie naturalnego magnezu. Warto je kupić, ponieważ dzięki nim będziecie mogli efektywnie zregenerować swoje ciało, odprężyć bez połykania tabletek.
Powrót do góry
miki44
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Cze 12, 2023 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Japońska matcha jest teraz popularna. Nie tylko świetnie smakuje, ale ma też wiele prozdrowotnych właściwości. Wspomaga odchudzanie, wpływa na procesy poznawcze, ma działanie odprężające, ale też pobudzające. Matchę można też wykorzystać w kuchni jako np. dodatek do koktajli. Jest w sieci sklep z ekologiczną matchą. Tutaj https://ouritsumatcha.pl/ go znajdziecie. Sprawdźcie koniecznie.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Cze 12, 2023 11:19    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: