Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Norka admin
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 10:46 Temat postu: Miłość Twojego życia |
|
|
Spotkaliście już miłość swojego życia? Ja chyba tak:) Mowie chyba, bo niestety nigdy nie ma się takiej pewności, że będzie się z tą osobą do końca. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 10:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Węgielek Moderator
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 21:16 Temat postu: |
|
|
Też mi sie tak wydaje, ale też nie jestem tego do konca pewna , poniewaz nie mieszkamy jeszcze ze soba, dopiero jak sie to stanie, bede mogłabyc pewna i powiedziec..ze pewnie jest to miłosc mojego zycia. _________________ Lycantrophy |
|
Powrót do góry |
|
|
Norka admin
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 09:09 Temat postu: |
|
|
Węgielku długo jesteście ze sobą?? _________________ Nowoczesna kobieta |
|
Powrót do góry |
|
|
Węgielek Moderator
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 22:07 Temat postu: |
|
|
Dla innych długo, dla innych krótko..Prawie rok.Wiem ,że jestem młoda, ale jesli nasz związek ciągle awansuje na lepszy etap..to musi coś w tym być.. _________________ Lycantrophy |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaira Barok
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 22:41 Temat postu: |
|
|
WItam :* Długo mnie tu nie było.
Ja spotkałam swoja miłość życia.Jestesmy juz ze sobą ponad dwa lata:) Myślę,że każda(y) wie na swój sposób,czy to faktycznie jest TA "miłość życia".Ja wiem ,że tak.Choć muszę się Wam przyznać..uważam ,że nie ma takiej jednej miłości na całe życie.W sensie,że gdyby w tej obecnej,poprzedniej, przyszłej(niepotrzebne skreślić) się nie powiodło to wydaje mi się,że można znaleźć wiele takich miłości życia.Przeciez ludzi jest wiele i tylko od nas zależy ,co nam łatwiej lub trudniej będzie zaakceptować w kochanej przez nas osobie. Chyba wiecie o czym mówię ? _________________ Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz, to może samo do ciebie przyleci. |
|
Powrót do góry |
|
|
damian33 Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
ferdynant Antyk
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2018 15:34 Temat postu: |
|
|
No właśnie to wszystko jest takie proste gdy jest się ze sobą, ja często wyjeżdżam i potem pojawiają się dziwne myśli _________________ stylowe lampy |
|
Powrót do góry |
|
|
mautka Przyszłość
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2018 19:07 Temat postu: |
|
|
A gdzie poznaliście swoje drugie połówki? Ktoś chciałby podzielić się swoją historią? Chętnie bym posłuchała Ja zastanawiam się jak to jest teraz z tymi znajomościami przez sieć, bo takie stronki https://www.mydwoje.pl/uslugi/powazne-oferty-matrymonialne czy inne sa bardzo popularne i zastanawiam się jak takie znajomości de facto się kończą. Ktoś poznał kogoś przez sieć? Opowiecie? |
|
Powrót do góry |
|
|
lukaszglinek Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 Przyszłość
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2018 16:55 Temat postu: |
|
|
A kojarzycie może serwis https://www.flirten.pl/ ? Możecie tam poznacie ciekawe osobowości i nawiązać z nimi bliższą relacje . Jest to portal dla mężczyzn, jak i kobiet. Ogromny plusem jest fakt, że znajdziecie tam masę ogłoszeń. Nawet zauważyłam tam poradnik miłosny . Też może być przydatny. |
|
Powrót do góry |
|
|
tereskao XX-lecie Międzywojenne
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2019 19:24 Temat postu: |
|
|
Po kilku latach bycia samej odważyła się i zarejestrowałam na portalu randkowym https://randkuj.my/ - liczę, że spotkam tam kogoś, kto odmieni moje smutne dotychczas życie i będę szczęśliwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambi Średniowiecze
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2019 12:37 Temat postu: |
|
|
Póki co miłość mojego życia od 21 lat a od 17 lat mąż - leży sobie w salonie i niby ogląda film z naszą córką ale słyszę, że chrapie niemiłosiernie |
|
Powrót do góry |
|
|
panhard Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
panhard Przyszłość
|