Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wacek89 Oświecenie

|
Wysłany: Sro Lip 22, 2020 17:55 Temat postu: Zagranica czy Polska? |
|
|
Wiecie jakie są teraz różnice w cenie wyjazdu nad polskie morze, a nad Śródziemnomorskie? Faktycznie u nas tak drogo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2020 17:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reliktowa Romantyzm

|
Wysłany: Czw Lip 23, 2020 08:40 Temat postu: |
|
|
No niestety, u nas drożej niż zwykle, chcesz jechać na 3 dni nad polskie morze to nocleg i wyżywienie na mieście kosztuje min. 1000zł(!) I to jeszcze musisz się naszukać żeby wydać tyle, a nie więcej.....
Przeglądałam ostatnio gazetki promocyjne różnych biur podróży, m.in. TUI i Itaki i muszę przyznać że krew mnie zalewa, że mimo pandemii nie zdecydowałam się na wyjazd gdzieś zagranicę, do Grecji, albo Włoch np. Płacisz 1500 zł i masz piękne morze, super żarcie + dojazd i nie płacisz za porcję ryby 200 zł! |
|
Powrót do góry |
|
 |
igaiga Antyk

|
Wysłany: Nie Lip 26, 2020 11:58 Temat postu: |
|
|
Wybieram się w tym roku do znajomych do UK. Odpuszczam inne zagraniczne wycieczki. Zarezerwowałam już busy Polska Anglia, szczerze to myślałam, że są o wiele droższe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trini Wspołczesność

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2020 10:32 Temat postu: |
|
|
W tym roku zdecydowanie wybieramy Polskę na wczasy - tak będzie bezpieczniej. Mamy zarezerwowany domek w Rewalu - http://www.wakacjewrewalu.com.pl/wakacje-w-rewalu/ . W lipcu była tam moja siostra i wróciła zachwycona. Adamówka to idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Domki są dobrze wyposażone, miłe, przytulne, ładnie urządzone. Teren ośrodka zadbany, kolorowy, bezpieczny plac zabaw. Właściciele serdeczni i pomocni, zadbali o bezpieczeństwo swoich gości - domki są ozonowane przed przyjazdem nowych gości, jest w nich pojemnik na płyn do dezynfekcji, można także kupić na miejscu maseczki i rękawiczki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fondej13 Barok

|
Wysłany: Sro Sie 05, 2020 18:21 Temat postu: |
|
|
W Polsce jest co zwiedzać! Ostatnio nawet miałem niezmierną przyjemność zamieszkać w apartamencie w Gdańsku, a dokładnie http://unoapartments.pl/ . Komfortowa okolica, doskonałe warunki i pełne, nalezyte wyposażenie - niczego nie brakowało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikpela Antyk

|
Wysłany: Pią Sie 28, 2020 17:08 Temat postu: |
|
|
Mieszkałam przez pewien czas w UK, ale zdecydowałam, że wracam do Polski. Na szczęście skorzystałam z usługi przeprowadzki Anglia Polska i poszło gładko |
|
Powrót do góry |
|
 |
panhard Przyszłość

|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2020 18:24 Temat postu: |
|
|
Na tej stronie www zostało wyjaśnione o co w tym chodzi https://bremaboats.de/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
annamaz01 Renesans

|
Wysłany: Pon Lis 23, 2020 19:50 Temat postu: |
|
|
Zawsze wybieram wakacje za granicą! Ostatnio spędziłam trochę czasu u siostry w Londynie i wybrałam busy do anglii firmy Luka Trans. Swoją drogą bardzo czyste i komfortowe busy:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
JarekIz Przyszłość

|
Wysłany: Nie Sty 03, 2021 14:02 Temat postu: |
|
|
My natomiast rodzinne wakacje spędzamy już od kilku ładnych lat w Polsce i dlatego właśnie w tym roku również jedziemy nad nasz Bałtyk w lipcu do Dziwnowa to piękna turystyczna miejscowość, gdzie znaleźliśmy fajny domek w http://www.morskachatka.pl/ mają fajne ceny, miłą obsługę i co ważne bardzo blisko plaży! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Sty 08, 2021 19:29 Temat postu: |
|
|
A ja myślę, że jak się tylko poprawi pogoda to zdecyduję się na weekend spa nad morzem. Przyda mi się jakiś dobry relaks, a poza tym uwielbiam morze, plaże. Także jest to idealne miejsce dla mnie, gdzie najlepiej wypoczywam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Amila Antyk

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2021 15:34 Temat postu: |
|
|
Ja jednak ciągle jestem zwolennikiem wyjazdów za granicę. Polskie realia po prostu mnie nie przekonują. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nawia Antyk

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2021 11:22 Temat postu: |
|
|
Ja zdecydowanie preferuję zagraniczne wakacje, lubię zwiedzać na własną rękę, stąd też zawsze wykupuję dodatkowe ubezpieczenie turystyczne https://tueuropa.pl/ubezpieczenia-turystyczne.htm - moim zdaniem warto się zabezpieczyć w taki sposób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arczik XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2021 21:47 Temat postu: |
|
|
Rok temu powiedziałabym zagranica, ale w tym roku nastawiam się na krajowe wycieczki, wakacje, wole nie robić sobie nadziei, że coś się poprawi z pandemią. Zresztą i tak już kupiłam deskę sup i miałam pierwsze podejścia na jeziorze, nie szło mi wcale tak źle. W firmie GoSup można znaleźć taki właśnie sprzęt w dobrych cenach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamilos77 Renesans

|
Wysłany: Sob Lut 27, 2021 13:13 Temat postu: |
|
|
ja stawiam na urlop w Polsce nie tylko ze względu na obecną sytuację. W naszym kraju jest wiele niesamowitych miejsc, ja kocham Bieszczady - Sanok atrakcje ma dla każdego - grupki znajomych czy całej rodziny. Oprócz standardowego zwiedzania, polecam spływy pontonowe - mega frajda dla dużych i małych. No i piękne okoliczności natury |
|
Powrót do góry |
|
 |
JarekIz Przyszłość

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2021 15:34 Temat postu: |
|
|
Nad naszym morzem zdecydowanie polecam sprawdzić miejscowość Dziwnów - http://www.morskachatka.pl/ gdzie również sami wypoczywaliśmy nie raz i jesteśmy zadowoleni zarówno z jakością obsługi oraz podejścia do potrzeb klienta. Pozdrawiam i mam nadzieję, że również spędzicie tutaj świetny czas! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2021 15:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |