Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pandemonik Oświecenie

|
Wysłany: Pon Lis 11, 2019 00:37 Temat postu: Masaż leczniczy i relaksacyjny |
|
|
Już ponad 2 lata rozmyślam nad skorzystaniem z masażu, bowiem jak każdy człowiek żyjący we współczesnych realach bywam przemęczony, odczuwam niekiedy bóle mięśni, dokucza mi też stres spowodowany pracą pod presją czasu. Nie wiem jednak jaka technika masażu byłaby dla mnie optymalna? Masaż leczniczy czy może jednak relaksacyjny? Czytałem ostatnio na stronce https://casada.pl/masaz-shiatsu/ o azjatyckiej technice shiatsu, uniwersalnej,więc może to? Dowiedziałem się, że masaż shiatsu pomaga na szereg dolegliwości , zarówno tych związanych z układem ruchu jak i krążenia a nawet trawiennym, ponadto działa odprężająco. Nie mam natomiast pojęcia gdzie mógłbym na takowy masaż się udać i nie znam też nikogo kto miałby z nim bezpośrednią styczność. Może na forum znajdę jakieś opinie lub sugestie.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2019 00:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lejla Pozytywizm

|
Wysłany: Sro Lis 13, 2019 10:47 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie warto zapisać się na masaż. Pomaga on na wiele dolegliwości bólowych, pozwala się odprężyć i co najważniejsze znika napięcie powodowane stresującym trybem życia |
|
Powrót do góry |
|
 |
panhard Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
frisa Przyszłość

|
Wysłany: Nie Gru 06, 2020 09:32 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o masaż leczniczy, to na pewno tutaj https://rehab-gdansk.pl/masaz-leczniczy/ warto sobie zerknąć. Mają tam naprawdę świetnych specjalistów. Nie da się ukryć, że zawsze należy stawiać na sprawdzone rozwiązania. Trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje i przede wszystkim doświadczenie, aby taki masaż przynosił pożądane efekty. Pomyślcie o tym koniecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2020 09:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |