Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mautka XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Pon Paź 21, 2019 15:00 Temat postu: Żylaki i obrzęki |
|
|
Kochane ja też mam problem z żylakami i myślę o skleroterapii. Wiecie gdzie w Warszawie można ten zabieg wykonać na dobrym, wysokim poziomie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 21, 2019 15:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
estetyczna Antyk

|
Wysłany: Nie Paź 27, 2019 11:51 Temat postu: |
|
|
Cześć, zerknij sobie tutaj, to strona właśnie o żylakach kończyn dolnych http://leczeniezylakow.com/ Masz opis zabiegów i problemu. _________________ Pozdrawiam, |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Antyk

|
Wysłany: Pon Paź 28, 2019 15:33 Temat postu: |
|
|
Teraz to naprawdę są dobre sposoby na walkę z żylakami. Ojciec wczesniej stosował tylko jakeiś kremy, maści itd to efekty były marne. Sąsiadka poleciła mu rajstopy na żylaki. Kupiłam mu je na urodziny, dokładnie te - https://venoflex.pl/produkt/ponczochy-meskie-elegance/? Rajstopy są o dwóch stopniach kompresji, warto to skonsultować z lekrzem by wybrać odpowiednie dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
katarinka Antyk

|
Wysłany: Nie Lis 10, 2019 16:45 Temat postu: |
|
|
Moja mam od pewnego czasu narzekała na pojawiające się na nogach brzydkie pajączki. Zaczęła też brać maxi3vena i tabletki pomogły bo ból się zmniejszył poprawiło się krążenie,nogi też już nie puchną, gdzie wcześniej często się to zdarzało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lejla Pozytywizm

|
Wysłany: Sro Lis 13, 2019 10:50 Temat postu: |
|
|
żylaki to prawdziwa zmora, pojawiają się zarówno u kobiet jak i mężczyzn. Co gorsza wiele młodych kobiet zmaga się z żylakami. Na szczęście istnieją skuteczne metody walki z żylakami i to w bezinwazyjny sposób. Jednym z nich jest laseroterapia. Co o tym sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ramonka Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
brawoja Barok

|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 22:22 Temat postu: |
|
|
wedlug mnie, jak sie ma problem z zylakami to konieczna jest wizyta u chirurga naczyniowego, w Alfa Medica w Czestochowie maja, moja mama jakis czas sie tam leczyla, miala wykonany szereg badan specjalistycznych . Bardzo wysokie standardy i dobra opieka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 22:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |