Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Magazyn
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Wasze strony
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Arkadiusz1
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Mar 24, 2022 08:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o tego typu kwestie, to koniecznie powinniście się w pierwszej kolejności zastanowić nad tym, co mogłoby być dla Was najkorzystniejsze.

Ostatnio zmieniony przez Arkadiusz1 dnia Pią Sie 12, 2022 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Mar 24, 2022 08:21    Temat postu:

Powrót do góry
Patryk81
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Mar 24, 2022 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdzie można wynająć taki magazyn, przynajmniej na rok? Smile
marcinm163
Antyk
Antyk

PostWysłany: Wto Mar 29, 2022 08:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O poranku było mi dane przeczytać niebywale interesujący artykuł. Jest on konkretny i ma ogromną ilość wiedzy. Polecam zapoznać się z wpisem, a dowiesz się wiele na temat - przestrzeń magazynowa Poznań.
Powrót do góry
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Mar 31, 2022 08:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy macie w swoim magazynie paleciaki elektryczne, czy ręczne? Tak pytam, bo jestem w trakcie wyposażania moich przestrzeni w firmie i nie wiem na co się zdecydować? CO wy polecalibyście mi na start? Które maszyny według was są lepsze i mocniejsze? Macie jakieś doświadczenie z paleciakami?
Powrót do góry
karczyn18
Barok
Barok

PostWysłany: Pią Maj 20, 2022 09:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teren magazynu musieliśmy pilnie zaopatrzyć w gaz techniczny. JULA-GAS https://www.julagas.pl/oferta/gazy-techniczne w swojej ofercie posiadają co trzeba, równie istotna byla tutaj cena przy zakupie. W skład grupy gazów technicznych wchodzą także dwutlenek węgla, etylen, tlen, wodór, metan, etan, propan, butan, helowce oraz freony, takze zachęcam się na tym skupić!
Powrót do góry
KasjuszMag
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Maj 25, 2022 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrym pomysłem jest zainwestowanie w wózki widłowe na diesel, jest to dobra opcja przy przenoszeniu ciężki przedmiotów.
Powrót do góry
Bożena
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Cze 02, 2022 23:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja przeglądałam magazyny do wynajęcia na dolnym śląsku. Moja firma się rozwija więc będę musiała załatwić przestrzeń do magazynowania produktów czekających na wysyłkę.
Powrót do góry
olgafrank
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Sob Cze 04, 2022 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli posiadacie magazyn to na pewno na wyposażeniu posiadacie wózki widłowe. Podstawą jest wiedzieć jak wygląda obsługa wózka widłowego i czego kategorycznie nie można robić. Na pewno warto wiedzieć, że na bieżąco trzeba sprawdzać stan techniczny, aby uniknąć niebezpiecznych sytuacji. Oczywiście trzeba mieć ukończony kurs dający uprawnienia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Cze 29, 2022 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja planuję nawiązać współpracę z firmą http://ejko.com.pl/ , ponieważ chce wynajmować u nich przestrzeń magazynową. Wszystko dlatego, że jest to sprawdzona firma i nawet jakby chodziło o rozładunek i załadunek (w tym kontenery), to też nie byłoby problemu. Oni świadczą kompleksowe usługi magazynowe, logistyczne, a nawet i transportowe.
Powrót do góry
kewlar
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Cze 29, 2022 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Magazyn to coś co nie tak łatwo stworzyć. Polecam sprawdzić sobie https://nedcon.pl/produkty/miniload/. Tam dowiecie się czym jest mini load jak też jakie można zastosować ciekawe rozwiązania magazynowe. Jest to bardzo pomocne według mnie.
Powrót do góry
BeataJ
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Lip 16, 2022 18:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele firm, które zajmują się produkcją, a także wysyłką swoich towarów zastanawia się nad tym, czy warto zdecydować się na polepszenie procesu pakowania i zakup maszyn. Bardzo dobrą opcją w tym zakresie jest inwestycja w pakowarki automatyczne https://izipak.pl/type/pakowarki-automatyczne. Dzięki takim maszynom praca w naszym zakładzie będzie przebiegała dużo sprawniej.
Powrót do góry
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sie 01, 2022 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno w późniejszym czasie prowadzenie swojego magazynu będzie trudne... W końcu jest tutaj co robić... O wiele aspektów trzeba zadbać. Dlatego czasami warto zlecić tworzenie zestawów towarowych dla sieci handlowych standy, displaye, ekspozytory, boxy, czy inne prace z tworem, takim firmom jak http://ejko.com.pl/. Wtedy nawet możecie efektywnie przyspieszyć wiele działań.
Powrót do góry
PatrycjaKa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sie 11, 2022 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto też pomyśleć o wynajmie kontenerów jak np tutaj https://seabox.pl/kontenery-biurowe/ Jest to dobra opcja dla firm, które gdzieś tam są na wyjazdach, są trakcie budowy jakiejś inwestycji itd.
Powrót do góry
Markoss
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sie 18, 2022 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W magazynie nie powinno zabraknąć dobrej jakości sprzętu magazynowego, dlatego jeżeli zastanawiacie się nad wyborem odpowiednich rozwiązań do swojej firmy to mogę jak najbardziej polecić artykuł - https://wynajemwozkowwidlowych.com.pl/co-trzeba-wiedziec-gdy-wynajmujesz-wozek-widlowy-w-lokalnej-firmie/ z którego zaczerpniecie dawkę konkretnych podpowiedzi na temat tego co trzeba wiedzieć zanim podejmiesz ostateczną decyzję wynajmu długo i krótkoterminowego w lokalnej firmie, aby na tym nie stracić.
Powrót do góry
Sima
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Sie 27, 2022 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak przychodzi czas na inwentaryzację to zaraz mnie nerwica bierze, tak bardzo tego nie lubię robić. A przecież można to zupełnie inaczej zorganizować. Firma RGIS https://www.rgis.pl/ ma z tego co wyczytałam duże doświadczenie, byliby do tego idealni. Trzeba szefa przekonać, bo przecież taka usługa mniej go będzie kosztować, niż praca tylu z pracowników.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Sie 27, 2022 12:30    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Wasze strony Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6
Skocz do: