| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
johnpatong111 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2024 19:54 Temat postu: Alkohol na prezent |
|
|
| Hej, zbliżają się urodziny mojego taty i chciałem mu kupić coś eleganckiego, ale nie wiem, jaki alkohol najlepiej się sprawdzi jako prezent. Trafiłem na tę stronę: https://markowealkohole.com/kategoria-produktu/zestawy-prezentowe/, gdzie mają fajne zestawy. Może ktoś kupował już taki prezent i wie, co będzie dobre dla faceta, który lubi klasyczne trunki? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2024 19:54 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Willow Barok

|
Wysłany: Sob Wrz 28, 2024 12:24 Temat postu: |
|
|
Wiesz, że alkohol na urodziny to takie "nie chciało mi się szukać nic ciekawszego"?
|
 |
medela Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maria30 Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Sie 29, 2025 22:58 Temat postu: |
|
|
Alkohol często wybierany jest jako prezent, bo może być elegancki i uniwersalny, szczególnie jeśli postawimy na dobre wino albo whisky. Warto przy tym zwrócić uwagę, jak zmienia się postrzeganie takich produktów – przykładem jest reklama alkoholu w mediach społecznościowych, która podlega określonym zasadom, żeby nie była skierowana do nieletnich czy nie zachęcała do nadmiernej konsumpcji. Dzięki temu alkohol wciąż pozostaje symbolem jakości i dobrego smaku, a nie nachalnej promocji. A Wy co sądzicie, lepiej podarować klasyczny trunek czy może coś bardziej wyszukanego? _________________ oszczędzaj na zakupach |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiunia Przyszłość

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2025 11:47 Temat postu: |
|
|
| No cóż, zdarza się ,że dobry alkohol kupujemy jako prezent. Podobnie jak tytoń czy dobre papierosy jakie kupujemy osobom, które je palą. Przeglądaliśmy ostatnio piękne fajki metalowe https://trafikanord.pl/pl/c/Fajki-metalowe-i-lufki/140 , bo poszukiwaliśmy prezentu dla kolegi w pracy, który wiemy ,że właśnie takie fajki uwielbia palić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2025 11:47 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |