Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
johnpatong111 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Mar 03, 2025 20:20 Temat postu: Remont mieszkania w Sosnowcu |
|
|
Hej, moje mieszkanie wymaga generalnego remontu – instalacje, ściany, podłogi, dosłownie wszystko. Próbowałem już dogadać się z jedną ekipą, ale po dwóch tygodniach pracy mieli więcej przerw na kawę niż wykonanych metrów gładzi… Znalazłem https://hekabe.pl/index.php/oferta/wykonczenia-wnetrz -sosnowiec, ale nie chcę znowu trafić na nierzetelnych fachowców. Ktoś ich sprawdzał? Jak z terminowością i jakością pracy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2025 20:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2025 23:25 Temat postu: |
|
|
Ja również planuję w najbliższym czasie gruntowny remont mojego mieszkania - między innymi planuję wymienić podłogi. Zastanawiam się, jak powinno wyglądać przygotowanie podłoża pod wylewkę samopoziomującą... może ktoś z Was zna się na takich sprawach i mógłby mi co nieco podpowiedzieć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Czw Mar 27, 2025 09:05 Temat postu: |
|
|
Czy zastanawialiście się nad tym by postawić na apartamenty na mazurach ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Specialbx Antyk

|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2025 10:12 Temat postu: |
|
|
Przy remoncie domu postanowiłem lepiej zagospodarować poddasze. Dotąd było używane głównie jako strych, teraz ma się stać pokojem. Żeby miało sens, potrzebne będą okna dachowe. Wiem, że to spory wydatek, ale może ktoś z Was montował coś podobnego i może polecić konkretne rozwiązania pod kątem wentylacji i światła? |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2025 10:03 Temat postu: |
|
|
Od pewnego czasu zastanawiam się nad tym by kupić impregnat olejowy do drewna Ogólnie produkty tej firmy są wysoko oceniane ze względu na wysoką jakość i wydajność. Dodatkowym atutem jest szybka i sprawna obsługa zamówień, co z pewnością zachęca do zakupów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2025 10:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |