Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MniejszaNiż Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 19:43 Temat postu: Pielęgnacja włosów |
|
|
Zastanawiasz się co będzie najlepsze do pielegnacji Twoich włosów?
Odpowiedź jest prosta! Profesjonalne kosmetyki oczywiście!
Ja do pielęgnacji swoich farbowanych włosów używam kosmetyków ze sklepu O My Hair! mają bardzo duży wybór produktów w atrakcyjnych cenach, a seria fibreclinix, to istne cudo
Zobaczcie sami ofertę, a będziecie bardzo zadowoleni z efektów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 19:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eRzecznik Arganove Antyk

|
Wysłany: Sro Gru 22, 2021 12:18 Temat postu: |
|
|
Szukając wyjątkowych naturalnych i skutecznych naturalnych kosmetyków do pielęgnacji cery, skóry oraz włosów to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia również ofertę naszej marki Arganove dostępnej w ofercie drogerii Rossmann https://www.rossmann.pl/szukaj?Search=arganove&Page=1&PageSize=24 licząc na naturalny skład i skuteczność w działaniu na przykład hydrolat do ciała i twarzy do skóry normalnej, mieszanej, tłustej i atopowej |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Sro Cze 08, 2022 08:25 Temat postu: |
|
|
Tak naprawdę pielęgnacja włosów powinna być uzależniona od stopnia ich porowatości. Dzięki doborowi odpowiednich kosmetyków można uzyskać naprawdę zadowalające efekty. Żeby określić porowatość włosów, wystarczy zrobić sobie prosty test. Innej pielęgnacji będą bowiem wymagały włosy niskoporowate, a innej wysokoporowate Ja jestem właścicielką włosów wysokoporowatych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ViolkaM Wspołczesność

|
Wysłany: Czw Sie 11, 2022 12:08 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie warto postawić na wybór jak najwyższej jakości i jednocześnie pełnego wsparcia w zakresie wyboru odpowiednich szamponów. Dlatego tutaj warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Davines https://davines.pl/blog/ według mnie zdecydowanie najlepsze o naturalnym składzie. Jednym z moich ulubionych jest zdecydowanie szampon MOMO/shampoo bar. Natomiast można znaleźć u nich zarówno maski, czy wysokiej klasy odżywki dla odbudowy włosów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasjuszMag Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sie 11, 2022 14:27 Temat postu: |
|
|
Ja polecam zakupić szczotkę olivia Garden, pozwoli ona nie wyrywać włosów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miki44 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Sie 29, 2022 11:19 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od tego jakie włosy mają potrzeby. Najważniejsze to poszukać kosmetyków, które będą dopasowane do tych potrzeb. Jeśli chodzi o włosy farbowane to fajną opcją jest maska koloryzująca. Odżywi, pomoże utrzymać kolor itp. Tutaj https://bellita.pl/maski-koloryzujace macie namiary na takie profesjonalne maski. Jest w czym wybierać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2022 21:31 Temat postu: |
|
|
Hej, ja od pewnego czasu miałam wielki problem z włosami. Nie mogłam sobie z nimi poradzić. Bardzo się łamały, do tego wyglądały na wysuszone. Koleżanka poradziła mi, abym wypróbowała kosmetyki stąd https://hair-shop.pl/ . Rzeczywiście, już po kilku stosowaniach moje włosy wyglądają na bardziej odżywione. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sowelka Barok

|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2022 18:08 Temat postu: |
|
|
oprócz różnych masek, odżywek i olejowania do suszenia włosów używam sprzętu z jonizacją, ona też ma wpływ na wygląd włosów, mam urządzenie Babyliss Elegance, jest super, szybko suszy, ma też zimny nawiew, który się sprawdza do utrwalania fryzury |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiermek Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sty 12, 2023 12:44 Temat postu: |
|
|
Jeśli macie zamiar kupować kosmetyki do włosów to na pewno polecam Wam sprawdzić ofertę producenta https://tylkowlosy.pl/Profesjonalne-ampulki-do-wlosow jak widzicie cena idzie w parze z jakoscią. Z tego sklepu zamówienia robią najlepsze salony fryzjerskie w naszym kraju, co tylko potwierdza wysoką jakość produktów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2023 14:04 Temat postu: |
|
|
Taka pielęgnacja włosów to jest naprawdę wspaniała sprawa. Warto mieć zadbane włosy!!
|
 |
hiacyntabukiet Młoda Polska

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2023 23:23 Temat postu: |
|
|
dbam o wlosy, mam odpowiednie szampony odzywki, szczotke na tym nie oszczedzam |
|
Powrót do góry |
|
 |
belciaa Pozytywizm

|
Wysłany: Sob Lut 25, 2023 19:44 Temat postu: |
|
|
a jak wybrac odpowiedni szampon by sobie nie szkodzic? |
|
Powrót do góry |