Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marzenka22Walc1 Renesans

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2020 16:04 Temat postu: Wesele |
|
|
Planuję wesele na przyszły rok tj czerwic 2021 roku. Zastanawia mnie jedna oferta , a mianowicie Hotel u grubego w Radomiu http://hotelwradomiu.pl/tanie-wesela. Przedstawiona przez nich oferta wydaje się być bardzo fajna. Czy ktoś może organizował u nich jakieś wydarzenie np. imprezę firmową czy komunię? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2020 16:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dianka Młoda Polska

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2020 12:28 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, ja słyszałam, że coraz większą popularnością cieszy się wynajem namiotów bankietowych. Według mnie to dobra opcja dla wszystkich osób, które szykują się na ślub w plenerze. Co myślicie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
vengerberg Przyszłość

|
Wysłany: Nie Maj 17, 2020 20:26 Temat postu: |
|
|
Może jakiś [url=https://wklejoneoprawione.pl/pl/c/Tradycyjne/15 ] album tradycyjny[/url] warto zrobić ze zdjęć weselnych? Można tez zrobić komuś taki prezent dodatkowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
moniska Wspołczesność

|
Wysłany: Pią Cze 05, 2020 22:35 Temat postu: |
|
|
Wesele, hej wesele .
Nawet nie wiecie, jak się tym wszystkim stresuję. Zaczęliśmy z narzeczonym przygotowania i widzę, że on bardzo się angażuje. Nie dalej jak wczoraj wieczorem pokazywał mi takie wesele w rezydencja luxury hotel i mówi, że nasze będzie albo równie piękne, albo piękniejsze. Naprawdę się cieszę i wierzę, że zdecydowanie będzie nam razem cudownie _________________ MONISKA |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta Antyk

|
Wysłany: Pią Lip 03, 2020 18:05 Temat postu: |
|
|
A planujecie jakieś atrakcje? Byłam ostatnio na weselu, gdzie Para Młoda wynajęła wow fotobudkę i to był prawdziwy hit! _________________ busy do anglii, bus do anglii, busy z polski do anglii, przewozy do anglii, paczki do anglii, bus polska anglia, busy polska anglia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tatjana Wspołczesność

|
Wysłany: Pon Sie 17, 2020 10:15 Temat postu: |
|
|
Tak naprawdę możliwości jeżeli chodzi o wybór miejsca na przyjęcie ślubne mamy dzisiaj bardzo wiele. Sama chętnie zdecydowałabym się na taką opcję, jak wesele w hotelu Bonifacio . Miejsce to bowiem jest bardzo eleganckie. ma niesamowitą atmosferę, a sala jest naprawdę fajnie urządzona . |
|
Powrót do góry |
|
 |
romek332676776 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Sie 21, 2020 11:23 Temat postu: |
|
|
Nie zapomnijcie że na weselu powinna być bardzo dobra wódka.Sam ze swojej strony polecam wam wódka weselna .W tym miejscu na pewno kupicie bardzo dobrą wódkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bolek Pozytywizm

|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2020 11:29 Temat postu: |
|
|
Warto zadbać o każdy szczegół przy organizacji wesela, tylko wtedy masz gwarancję że wszystko pójdzie dobrze. Jeśli chcesz zaskoczyć gości to pomyśl o rzymskich ogniach na pewno spodoba się taka atrakcja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
porost Antyk

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2020 10:28 Temat postu: |
|
|
a co się dla was liczy najbardziej na weselu? Bo dla mnie klimat sali, jedzenie i obsługa. Wiadomo, muzyka tez jest mega istotne, każdy ma inny gust muzyczny. Uważam że sala powinna mieć niepowtarzalny klimat, powinn abyć ładnie udekorowana. Nie wypowiem się co do obsługi bo nie mam pojęcia ale jak czytałem opinie to ludzie chwalą, ale powinna być miła, symptatyczna i usmiechnieta _________________ wesele Białystok |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sumka Romantyzm

|
Wysłany: Wto Paź 20, 2020 14:08 Temat postu: |
|
|
Wesele,weselem,ale za nim do niego dojdzie,trzeba kupić swoją wymarzoną sukienkę,a taką oferuje salon sukien ślubnych lublin http://suknieluisa.pl/
jest to sklep z najpiękniejszymi sukniami w Polsce,szyte na miarę dla każdej z kobiet.Są one piękne,eleganckie,pełne szyku i gracji.W salonie można liczyć na poprawki krawieckie, a nawet profesjonalną stylizację ślubną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
frisa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 23:09 Temat postu: |
|
|
Jeśli nie wiecie w jaki sposób udekorować ściankę za młodymi, to tutaj https://lesnydwor.pl/blog/dekoracje-sciany-za-para-mloda.html warto sobie zerknąć. Znajdziecie tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych pomysłów, które warto wykorzystać. Myślę, że warto stawiać na nowoczesne i ponadczasowe rozwiązania. Nie należy przesadzać. Taka ścianka przede wszystkim powinna wyglądać elegancko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olechnatalia0 Antyk

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2020 19:12 Temat postu: |
|
|
Najpiękniejsza sala weselna tylko w Restauracji Storczyk! |
|
Powrót do góry |
|
 |
emeraldlady Młoda Polska

|
Wysłany: Sro Lis 25, 2020 21:19 Temat postu: |
|
|
Wiecie może cokolwiek na temat wesel w przyszłym roku? Chcielibyśmy urządzić przyjęcie, może nie jakieś wielkie, ale jednak z DJem i fajną oprawą. Wiecie czy w Poznaniu lub okolicach coś dałoby się zorganizować? |
|
Powrót do góry |
|
 |
olga32 Przyszłość

|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 17:05 Temat postu: |
|
|
Dzień ślubu i wesela to faktycznie najpiękniejszy dzień w życiu. W mojej ocenie warto w tym dniu zadbać o każdy szczegół. Liczyły się będą nie tylko sala czy suknie ślubna, ale także drobiazgi jak na przykład winietki na stołach. Teraz w sklepach jak tu https://lilyzaproszenia.pl/kategoria/winietki-weselne/winietka-natural-brilliant-1 można znaleźć prawdziwe cuda. Wybór jest tak duży, że każdy znajdzie coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agataso4 Wspołczesność

|
Wysłany: Sro Gru 02, 2020 08:53 Temat postu: |
|
|
W obsłudze muzycznej eventów, imprez okolicznościowych i wesel specjalizuje się https://www.funtasticevents.pl/ Jeśli potrzebny DJ, wodzirej lub perkusista w Poznaniu czy okolicach, skontaktuj się z Funtastic Events. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2020 08:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |