| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kabisa Przyszłość

|
Wysłany: Wto Gru 09, 2025 12:42 Temat postu: Dermokosmetyki gabinetowe |
|
|
| Myślę o wprowadzeniu bardziej zaawansowanej pielęgnacji skóry z kwasami AHA, ale zależy mi na tym, żeby była skuteczna, a jednocześnie bezpieczna dla wrażliwej cery. Ktoś już próbował czegoś podobnego? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2025 12:42 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nesska Przyszłość

|
Wysłany: Wto Gru 16, 2025 09:09 Temat postu: |
|
|
| Ja korzystam z produktów Optimum Derma i jestem bardzo zadowolona skóra jest wyraźnie odżywiona, wygładzona i promienna. Wszystko dopasowane do potrzeb skóry i dostępne u dystrybutora marki Lumis Group https://lumisgroup.pl/optimum-derma Pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominika443 Renesans

|
Wysłany: Sro Gru 17, 2025 13:10 Temat postu: |
|
|
U mnie najlepsze efekty dawało połączenie odpowiednio dobranej pielęgnacji domowej z profesjonalnymi zabiegami, bo skóra stała się bardziej elastyczna i zdrowa. Jednak wybór odpowiednich produktów ma ogromne znaczenie. Bardzo dobrym kierunkiem poszukiwań jest marka Optimum Derma z możliwością personalizacji zabiegów  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Versa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Gru 18, 2025 22:13 Temat postu: |
|
|
Dobrze wiedzieć, chętnie zgłębię wiedzę w tym zakresie bo jednak kluczowe jest dla mnie znalezienie jak najlepszych produktów, które będą zadowalające dla klientek  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JulianaMM Renesans

|
Wysłany: Pią Gru 19, 2025 14:09 Temat postu: |
|
|
warto sprawdzić pełną ofertę produktów marki Optimum Derma https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ Mają różne stężenia kwasów i można je dopasować do indywidualnych potrzeb skóry, co przekłada się na jeszcze lepsze efekty niezależnie od problemów skórnych z jakimi dana klientka się zmaga  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2025 14:09 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |