|
Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Norka admin
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 14:47 Temat postu: My gotowe na lato |
|
|
Lato zbliża się wielkimi krokami .. coraz więcej ciała odsłaniamy.. no właśnie jak to z nami jest? Czy jesteśmy gotowe do odsłonięcia naszego ciała?? Odchudzamy sie? Uprawiamy jakie sporty?? Jak to jest z nami drogie Panie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 14:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Piękna Antyk
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 11:37 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam być i przede wszystkim czuć się atrakcyjną. Nie wyobrażam sobie, żebym z domu wyszła nieumalowana czy nieuczesana. A Na lato... jakoś nie specjalnie dbam o siebie, dbałam o siebie przez całe lato to teraz jakoś specjalnie nie zamierzam.. no może będę częsciej depilowała nogi;-) |
|
Powrót do góry |
|
|
Węgielek Moderator
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 16:21 Temat postu: |
|
|
Ja dbam o siebie..tusz na rzesy, i błyszczyk na usta..Depilacja swoja droge _________________ Lycantrophy |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaira Barok
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 19:36 Temat postu: |
|
|
Lato nie lato staram się trenować -oczywiście w miarę możliwości Ale jak już zacznę to zawsze mam do siebie strasznie duże wymagania.Trenuję sport walki,a treningi "domowe" traktuję jako wzmocnienie formy oraz poprawienie nastroju (zamiast czekolady ).Wszystkim ,którzy lubią ruch i dbać o siebie w sensie fizycznym polecam bieganie tak 3-4 razy w tygodniu.Na początek po 2-3 km,potem po 6 -ale to moje ambicje,bo zaraz się ktos przerazi Dostosować dsystans biegu do własnych możliwości, z czasem zwiększać sobie wymagania.Po biegu podociągać mięśnie (bysmy były ładne i sprężyste),a dla tych którzy chcieliby sobie wzmocnic mięśnie brzucha tzw."szóstka Weidera"-NAPRAWDĘ POLECAM,szczególnie mężczyznom powinno się spodobać.Mięśnie brzucha odczuwalne w stopniu maksymalnym i świadomość,że się "coś" zrobiło-gwarantowane! Moim zdaniem sport to świetna sprawa,nie tylko dlatego ,że można ładnie wyrzeźbić ciało,ale przede wszystkim dłużej skóra jest gładsza(szybszy przepływ krwi) i jędrniejsza oraz dłużej zyjemy ,a dodatkowo wzmacniamy organizm ,bo podczas wysiłku fizycznego nasz organizm produkuje więcej przeciwciał.Same pozytywy!!! Uwielbiam się katować! _________________ Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz, to może samo do ciebie przyleci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Norka admin
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 07:56 Temat postu: |
|
|
Ja kiedyś też lubiłam... Już strasznie dawno nic nie ćwiczyłam. I przyznaję się Wam tutaj bez bicia, to jest strasznie naprawdę. A z drugiej strony wiem, że nic nie kosztuje mnie wstać pół godzinki wcześniej i porobić brzuszki... ale tak strasznie jest się cięzko zmobilizować na początku |
|
Powrót do góry |
|
|
Węgielek Moderator
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 08:44 Temat postu: |
|
|
No właśnie problem z mobilizajcją..ech, skąd ja to znam _________________ Lycantrophy |
|
Powrót do góry |
|
|
Norka admin
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 08:52 Temat postu: |
|
|
No tak... ale ciałko chce się odslonić |
|
Powrót do góry |
|
|
Norka admin
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 09:44 Temat postu: |
|
|
A ten balsamyto nie brudza? Ja miałam straszne zacieki na ubraniach:/ ale może jakichś tandetnych uzywałam:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaira Barok
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 13:25 Temat postu: |
|
|
Norka! To ja Cię mobilizuje!Skoro już kiedyś ćwiczyłaś,to zapewne pamiętasz jak świetnie się czułaś po ćwiczeniach,zmęczona,ale zrelaksowana,tak o 1 kg lżejsza na duchu ;> Wyobraź sobie,że po serii dobranych do swoich możliwości ćwiczeń,możesz spocona wejść pod ciepły prysznic i umyć sie energetyzującym żelem pod prysznic(kurcze, to jak zmycie chociaż części ciężaru świata ) _________________ Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz, to może samo do ciebie przyleci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Norka admin
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 13:28 Temat postu: |
|
|
/no tak... tylko najpierw muszę się zastanowić jakie ćwiczenia lubie wykonywac.... hm... najlepiej to takie we dwoje |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaira Barok
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 13:36 Temat postu: |
|
|
brzuszki..-->on musiał by stanąć,Ty zaplatasz nogi na wysokości jego pasa,tak że głowa opada w dół i wykonujesz brzuszki (10) w seriach podnosząc się do góry...--ćwiczenie rodem z kamasutry i on będzie zadowolony,że wymyślasz nowe pozycje.Nie powiem pozycja jest dośc ciężka,ale jak już nauczysz się tak robić brzuszki to łohoho... _________________ Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz, to może samo do ciebie przyleci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Norka admin
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 08:16 Temat postu: |
|
|
Byłam u rodzinki, i powiedziali mi że schudłam, tzn tak ładnie to ujeli że wyszczuplałam:) to zdecydowanie dodało mi pewności siebie. Od ponad miesiąca nie jem słodyczy, i nie opycham się bez opamiętania, gdybym tylko zaczeła cwiczyć to będę przepiękna.
ps. a wczoraj z okazji dobrego humoru zrobiłam sobie peeling ciała, i czuję się prawie jak nowonarodzona |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaira Barok
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 15:12 Temat postu: |
|
|
Brawo brawo! Cieszę się razem z Tobą! Świetnie!Można to zaliczyć do jakiegos tam sukcesu.. ;>
A rodzina jest świetnym doradcą,zawsze jak jest cos "nie tak" to i przystopuje _________________ Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz, to może samo do ciebie przyleci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Norka admin
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 08:52 Temat postu: |
|
|
Dzięki Zaira:) wiesz tak naprawdę to problem tkwi w lenistwie, co z tego że mam mnóstwo balsamów i balsamików itd skoro ja nie wcieram tego wszytskiego bo wydaje mi się że musiałabym kolejną godzinę albo dwie spędzać dziennie w łazience... ale kto wie... lato działa na mnie prawdziwie mobilizująco |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaira Barok
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 20:35 Temat postu: |
|
|
Kurcze tak czytam ,i sądzę że mam duże szczęście,bo nie mam specjalnie problemów z figurą.Uwielbiam obżerać się słodyczami i chipsami(choć te ograniczam bo zaczęłam popadać w jakieś uzależnienie,a z drugiej strony tyle ich już zjadłam ,że zwyczajnie mi się znudziły).Jak czasem mam taki dzień,że czuję poprostu jak osiadam i za bardzo się obżeram,to idę sobie pobiegać i jestem wyleczona.Bo jak wiecie chude kobiety też popadają czasem w obłęd i myślą że mają "tu i tam" za dużo,a to mnie skutecznie wylecza.I dobrze,bo gdybym sobie mówiła cały czas ,że to niezdrowe jedzenie nie wplywa na moj organizm,to prawdopodbnie niechciałoby mi się ćwiczyć,a tak jest ok.Sport to zdrowie -wpływa pozytywnie na wszystko co w psychice i organiźmie (endorfiny-na dobry humor) _________________ Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz, to może samo do ciebie przyleci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 20:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |