Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kindzia0034 Renesans

|
Wysłany: Pon Mar 18, 2019 21:27 Temat postu: |
|
|
Skoro zależy Ci na optycznym powiększeniu pomieszczenia to według mnie świetnie tu się sprawdzą fototapety 3d. Znajdziesz tam kilka naprawdę fajnych przestrzennych wzorów, które dzieciakom z pewnością sie spodobają. Warto wybierać tego typu uniwersalne tapety, ponieważ wtedy szybko się nie znudzą i nie będzie trzeba ich szybko wymieniać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2019 21:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2019 10:13 Temat postu: |
|
|
Jak chcemy ożywić pokój dziecka czy salon to można wybrać fototapety. Też tutaj https://tapetuj.pl/category/fototapety-tematy-filmowe widziałam fototapety filmowe. Jak mamy swój ulubiony film to też można wybrać fototapetę tego typu. Jak urządzaliście swoje mieszkanie wybieraliście tapety? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lila_Róż Renesans

|
Wysłany: Pon Cze 24, 2019 16:28 Temat postu: |
|
|
Fototapety - spoko, ale dobrej jakości i nie kiczowate Ja z doświadczenia polecam firmę LueLue w takich sprawach. Mamy stamtąd Wielką Falę w Kaganawie A ostatnio do kompletu (do kuchni) dokupiliśmy Pomarańczarkę (https://www.luelue.pl/aleksander-gierymski-pomaranczarka-reprodukcja.html) Gierymskiego. Obraz "Pomarańczarka" marzył mi się od zaaaaawsze, naprawdę. A teraz mogę go podziwiać codziennie i chyba wolę nawet od tej fototapety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek Pozytywizm

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KasiaSztuka Antyk

|