Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chrzest gdzie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malwinka
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Pon Kwi 25, 2022 12:18    Temat postu: Chrzest gdzie? Odpowiedz z cytatem

Większość imprez u mnie w rodzinie było w domu. jednak im ma się większą rodzinę tym częściej myśli się o sali czy restauracji przy chrzcinach czy komunii. Tka naprawdę idzie się na gotowe i nie trzeba się niczym martwić. Słyszałam od znajomej o chrzciny w pszczyniehttps://bistro70.pl/imprezy-rodzinne-pszczyna/ Jest tam restauracja bardzo ładna, jedzenie przepyszne. I jeśli masz dużo dzieci na chrzcinach to wtedy są również tam animacje czy dmuchańce.

Ostatnio zmieniony przez Malwinka dnia Czw Kwi 28, 2022 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Kwi 25, 2022 12:18    Temat postu:

Powrót do góry
kas3456
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Kwi 25, 2022 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super, fajnie, że poruszyłeś/łaś ten temat. Myślę, że to coś czego brakowało.
-
Do którego tygodnia można usunąć ciążę w Czechach - jesteś ciekaw? Zobacz!
Powrót do góry
Slawek76746
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2022 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem gdzie można zrobić chrzest.
Kasiulka
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Wto Paź 17, 2023 09:33    Temat postu: Chrzciny Rzeszów Odpowiedz z cytatem

Myślę, że przy większych imprezach okolicznościowych zorganizowanie wszystkiego w lokalu to jedyna opcja. Hotel i Restauracja Iskra Rzeszów https://www.hoteliskra.pl/restauracja/ chrzciny w mojej rodzinie organizujemy właśnie tam. Dla mnie kluczowe na takich imprezach jest, by wszyscy mogli skupić się na spędzeniu czasu ze sobą nawzajem, a nie obsługiwaniu gości. Miła obsługa dba o wszystko, a my mamy z głowy serwowanie jedzenia i sprzątanie, po całej imprezie można wrócić do domu i zrelaksować się zamiast myśleć o doprowadzeniu domu do normalności Very Happy
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Cze 29, 2024 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prezent na chrzest w formie obrazka pamiątkowego jest wartościowym pomysłem, który łączy w sobie estetykę, symboliczne znaczenie i trwałość. Tego rodzaju upominek może stać się cenną pamiątką dla dziecka, przypominającą o tym ważnym dniu przez całe życie. Obrazki przedstawiające święte postacie, takie jak Matka Boska, Święta Rodzina czy aniołki, niosą ze sobą głębokie przesłanie duchowe, które jest szczególnie odpowiednie przy okazji sakramentu chrztu. W artykule https://www.lm.pl/aktualnosci/jakie-moga-byc-pamiatki-chrztu-swietego można znaleźć cenne wskazówki.
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sie 08, 2024 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej zrobić sobie chrzest w w jakimś luksusowym kościele. Wiadomo każdy lubi złoto i srebro.
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Wrz 11, 2024 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Restauracji Nad Potokiem https://www.restauracjanadpotokiem.pl/restauracje-na-chrzciny,19,pl.html możemy zorganizować piękną uroczystość chrztu. To miejsce łączy elegancką atmosferę z doskonałą obsługą i wyjątkowym jedzeniem, co sprawia, że każda ceremonia jest wyjątkowa i pełna ciepła. Dzięki malowniczej lokalizacji i starannie przygotowanej przestrzeni, chrzciny w tej restauracji staną się niezapomnianym wydarzeniem dla rodziny i bliskich.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Wrz 11, 2024 21:25    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: