Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sprzątanie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sprzątanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Paź 05, 2021 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie warto zdecydować się na odkurzacz centralny, tym bardziej, że świetną ofertę posiada http://centralne-odkurzacze.net . Możecie tutaj kupić doskonałej jakości odkurzacz w atrakcyjnej cenie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Wto Paź 05, 2021 18:05    Temat postu:

Powrót do góry
smerfusia
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Wto Paź 26, 2021 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No niestety czasami mimo sprzatania pojawia się brzydka wilgoc na ścianie i bardzo trudno się jej pozbyć. Polecam w takim przypadku wynajem osuszaczy jest to urządzenie które w bardzo szybkim czasie pozbędzie się wilgoci na długo a czasami na zawsze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kazikdobry
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lis 17, 2021 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lubię sprzątać, co zadziwia moją żonę.
Dywany zawsze wytrzepane a łazienka lśni!!

-------------
https://montazwykladzin24.pl

Powrót do góry
Bubus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lis 21, 2021 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zepsuła mi się pralka i musiałam pilnie skorzystać z usług profesjonalnych pralni i zdecydowałam się na skorzystanie z oferty tej firmy pralnia-warszawianka.pl Polecili mi ich moi znajomi i przyznam szczerze, że to był bardzo dobry wybór. Pranie dotarło do mnie w trybie ekspresowym czyste, pachnące i wyprasowane.
Powrót do góry
vengerberg
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Gru 11, 2021 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój odkurzacz ostatnio wyzionął ducha i to kiedy zabierałam się za generalne porządki. Pojechałam do sklepu i szukałam nowego. Wybór był naprawdę ogromny. Tyle słyszałam o irobotach, że od razu poszłam sprawdzić jakie mają modele. Wybrałam roombę combo, która nie tylko odkurza, ale i mopuje podłogi Smile Teraz mam w domu małego pomocnika, który wykonuje za mnie domowe obowiązki Wink
Powrót do góry
Ania_761
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sob Gru 18, 2021 15:35    Temat postu: superpranie 24 serwis sprzątający firma sprzątająca Warszawa Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrą i solidną firma sprzątajaca, którą moge polecić jest https://superpranie24.com/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Mar 18, 2022 07:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając przede wszystkim profesjonalnej pomocy w sprzątaniu to na pewno warto tutaj zwrócić uwagę na wybór odpowiednich preparatów i środków czystości, które pomogą Wam uporać się z uciążliwymi zabrudzeniami zarówno w kuchni, łazience i pozostałych pomieszczeniach. Dlatego sprawdź BIOstar https://sklepinco.pl/marka/biostar-cleaning-products/ to innowacyjna linia naturalnych produktów do utrzymania czystości w całym domu. Rozsądna cena, pomocna obsługa. Pozdrawiam!
Powrót do góry
budka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Mar 21, 2022 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyznam szczerze, że sama ostatnio zastanawiałam się, do kogo mogłabym się zgłosić jeżeli chodzi o renowacje posadzki. Na szczęście mój kolega doradził mi, żebym wolnej chwili zwróciła sobie uwagę na ofertę tej firmy https://polerfloor.com/renowacja-posadzek/ ponieważ mają oni naprawdę bardzo ciekawe rozwiązania do zaoferowania. Dajcie znać, czy kiedykolwiek Słyszeliście może o ich propozycjach
Powrót do góry
GosiaaPL
Pozytywizm
Pozytywizm

PostWysłany: Sro Mar 23, 2022 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za wszystkie polecenia. My w tym zakresie od dłuższego czasu korzystamy z usług firmy https://bkfwarszawa.com.pl/. Zajmują się dostarczaniem papierowych artykułów higienicznych, artykułów do sprzątania ręcznego i profesjonalnych środków czyszczących do naszego biurowca. Jest to dla nas duże udogodnienie oraz spora oszczędność czasu i pieniędzy.
Powrót do góry
Barteczek
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Czw Mar 24, 2022 10:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurczę remont łazienki jest zawsze najdroższy. Ja myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie dla was https://aranzacje-lazienek.com.pl/ czerpanie inspiracji jak i asortymentu właśnie z tego miejsca. Ja lubię gdy profesjonaliści znają się na rzeczy wiedzą co ze sobą pasuje, a co jednak nie do końca.
Powrót do góry
bliska223
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Sro Mar 30, 2022 22:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli tak jak ja, nienawidzicie odkurzania, to gorąco polecam odkurzacz centralny aqua matic 550. Znacznie ułatwia mi sprzątanie, jest wygodny i niezawodny:)
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Kwi 05, 2022 09:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio kupiłam doskonałego mopa parowego Ariete. Jestem mega zadowolona z wyboru. Mop jest bardzo skuteczny i radzi sobie z każdym zabrudzeniem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
mazurwiktor85
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Kwi 13, 2022 00:35    Temat postu: Sprzątanie piwnic Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak wy, ale ja osobiście nie cierpię sprzątania piwnicy na święta. Niby dwa razu do roku to się robi albo i rzadziej, ale i tak za dużo z tym roboty. Sprzątanie piwnic jest zdecydowanie szybsze i przyjemniejsze z firmą, która to zrobi profesjonalnie.
Powrót do góry
paulinabb
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2022 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pozostając w temacie sprzątania, podobno po ułożeniu płytek ceglanych w domu trzeba nałożyć odpowiedni impregnat. Orientujecie się, jaki będzie najlepszy i gdzie zamówię go online wraz z fugą do cegły, klejem i innymi niezbędnymi produktami?
Powrót do góry
Krejzol
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2022 22:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie regularnie halę magazynową i produkcyjną sprząta zewnętrzna firma. Mam stolarnie i ciężko jest tam utrzymać czystość. Takie usługi nie są drogie, a niesamowicie ułatwiają mi życie. Wszystko jest wtedy na miejscu, nie ma pyłu, po podłogach się stabilnie chodzi itd. Ta sama firma również czyści w moim domu wykładziny. Robi to na błysk. Jasne wykładziny są jasne po ich wizycie. Jak najbardziej więc mogę polecić firmę EURO-PODŁOGA-SYSTEM ROMANA SZABELSKA z Gdańska https://www.eps-gdansk.pl/oferta/utrzymanie-czystosci-w-obiektach-przemyslowych-i-magazynowych Na jej stronie jest bardzo dokładnie opisana oferta jak coś.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Kwi 20, 2022 22:00    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sprzątanie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 7 z 10
Skocz do: