Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mamakaroliny Przyszłość

|
Wysłany: Czw Mar 21, 2019 12:00 Temat postu: |
|
|
Ogólnie nie mam problemu ze sprzątaniem, chyba że któryś z członków mojej rodziny umyślnie robi bałagan tam, gdzie już ogarnęłam. Wtedy to nie mam chęci na dalsze porządki, bo po co sprzątać, jeśli nikt tego nie szanuje? Hmm.. Nie lubię za bardzo zmywać naczyń, bo wolę widzieć efekty mojej pracy, a w kuchni się coś umyje, a zaraz znów się używa i tak to już jest. Co jest dla mnie najważniejsze to odpowiednie środki sprzątające http://mkj-chemia.pl/ które zawsze zamawiam z tej strony i jestem naprawde zadowolona z ich jakości i wydajności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 21, 2019 12:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
superceny Antyk

|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2019 12:53 Temat postu: |
|
|
Nie przepadam za sprzątaniem. Dlatego staram się kupować takie sprzęty które mi to ułatwią. Ostatnio koleżanka poleciła mi odkurzacz nowej generacji. Używacie może odkurzacze Mamibot? I możecie podzielić się opinią na ten temat?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
celpal Antyk

|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2019 11:15 Temat postu: |
|
|
W każdym domu, taka szczotka do kurzu zlazłaby swoje zastosowanie! Moim zdaniem nie ma dobrego szybkiego i ekonomicznego sprzątania bez niej! |
|
Powrót do góry |
|
 |
annak7832 Antyk

|
Wysłany: Wto Maj 28, 2019 10:59 Temat postu: |
|
|
Po co sprzątać samemu i się męczyć, skoro od tego można wynająć firmę sprzątającą? Ja ogólnie jestem zadowolona z usług Moppy.pl, mają świetne ceny, dobrze skomponowane pakiety usług oraz wykonują swoją pracę sprawnie i na czas.
Koszt takiej firmy nie jest zbyt wysoki, a zyskujesz przy tym czas, którym zarządzasz jak chcesz. Polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
wisienka22 Wspołczesność

|
Wysłany: Pią Cze 28, 2019 23:24 Temat postu: |
|
|
Przecież sprzątanie jest bardzo prosta rzeczą nie rozumiem, z czym taki problem Ja korzystam z różnych środków czystości. Bardzo ważne jest tez to w czym piorę. A takim moim ulubionym proszkiem jest proszek Surf Zawsze miałam albo ten różowy, fioletowy, a teraz wyszedł taki "złoty "  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pudelkowa Przyszłość

|
Wysłany: Pią Wrz 06, 2019 08:55 Temat postu: |
|
|
Skoro jesteśmy już w temacie sprzątania łazienek, to myślę że warto zainwestować w kosze na bieliznę Curver. Nie są drogie, a w znaczący sposób ułatwiają organizację łazienki. Sama korzystam z takich koszy i jestem z nich bardzo zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adamus88 Antyk

|
Wysłany: Pią Paź 18, 2019 13:33 Temat postu: |
|
|
Ja lubię sprzątać, chociaż dużo facetów, których znam wcale nie sprząta. Ja jestem za w miarę równym podziałem obowiązków, raz sprzątam ja raz żona. Albo ja sprzątam łazienkę a ona kuchnię. _________________ https://starsgym.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mirka34 Młoda Polska

|
Wysłany: Sob Paź 26, 2019 16:01 Temat postu: |
|
|
Pewnie, że tak. Dzisiaj jest wiele firm świadczących tego typu usługi, więc jak najbardziej warto mieć to na uwadze.
Ostatnio zmieniony przez Mirka34 dnia Pią Sie 12, 2022 14:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
brawoja Wspołczesność

|
Wysłany: Pon Paź 28, 2019 20:46 Temat postu: |
|
|
ja tam nie mam problemu ze sprzataniem nawet to lubie, ale mimo to uwazam ze trzeba sobie na maxa ulatwiac zycie i jak mozna sie wyreczyc jakims sprzetem to czemu nie ostatnio znajoma polecila mi super sklep https://myjki.eu/ weszlam na ich strone i faktycznie, maja wszystko co moze byc potrzebne do ogarniecia porzadkow, kupilam u nich odkurzacz pioracy, bardzo szybka dostawa jestem zadowolona |
|
Powrót do góry |
|
 |
pudelkowa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2019 20:22 Temat postu: |
|
|
To dobry pomysł, żeby zatrudnić firmę sprzątającą do swojego mieszkania. Zawsze zyskasz dodatkowy czas, a ciekawą ofertę widziałam tutaj sprzątanie wrocław . Z tego co zauważyłam są naprawdę profesjonalni, dokładnie dbają o czystość, używają odpowiedni do tego środków czyszczących i narzędzi. Dzięki takiej firmie jak ta będziesz mieć perfekcyjną czystość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Henson Antyk

|
Wysłany: Wto Lis 05, 2019 21:05 Temat postu: |
|
|
Ja nienawidzę sprzątać, to mnie przyprawia o depresję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
małpeczka Oświecenie

|
Wysłany: Czw Lis 07, 2019 18:06 Temat postu: |
|
|
My mamy w domu mały odkurzacz i to jest jedyny obowiązek który wykonuje mój mąż w domu. Sam sobie zakupił odkurzacz na allegro Zilan workowy i teraz są przyjaciółmi. A tak serio to polecam ten odkurzacz do domu super się nadaje mały z dużą mocą |
|
Powrót do góry |
|
 |
dudek01 Antyk

|
Wysłany: Sro Lis 27, 2019 15:36 Temat postu: |
|
|
Jak sprzątacie to uważacie pudełek?
Ja ostatnio zaczęłam ich uzywać z firmy http://pak-system.pl/#oferta
Mają tak fajne te pudełka, że samo składanie sprawia mi przyjemność.
Są różne kształty, zamknięcia i materiał z których pudełka są wykonywane. Cena jest adekwatna do jakości. Serdecznie polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
gesek Antyk

|
Wysłany: Czw Gru 12, 2019 18:18 Temat postu: |
|
|
W dzisiejszych czasach nie musimy same sprzątać. Odkurza za nas rumba, okna myje myjka, a dywan pierze firma sprzątająca. _________________ Czyszczenie dywanów Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Pon Gru 16, 2019 22:10 Temat postu: |
|
|
Szukacie porządnej i sumiennie wykonującą pracę firmę? To możecie zgłosić się do firmy https://idealnesprzatanie.pl/sprzatanie-biur-warszawa/ . Mój znajomy niedawno podjął z nimi współprace i sprzątają dla niego biuro. Już jest bardzo zadowolony z ich usług. Wszystko odbywa się z pełną precyzją i dbałością o każdy szczegół. Także zdecydowanie warto zainteresować się tą firmą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2019 22:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |