Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magdap Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2021 15:59 Temat postu: Rekuperacja |
|
|
Rekuperacja Kraków - szukam firmy z okolic województwa małopolskiego, która specjalizuje się w instalacjach tego typu. Jaką możecie mi polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2021 15:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JarekIz Przyszłość

|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2023 15:59 Temat postu: |
|
|
Jeżeli zastanawiasz się nad wyborem rekuperacji w swoim domu i chcesz dowiedzieć się, jak działa system wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła. Sprawdź artykuł https://sobir.pl/rekuperacja/ z którego dowiesz się jakie są korzyści płyną z korzystania z rekuperatora, jakie modele są dostępne na rynku i na co zwrócić uwagę przy wyborze. Odkryj, jak dbać o rekuperację, by działała sprawnie i skutecznie poprawiała jakość powietrza w Twoim domu lub firmie. Mam nadzieję, że ostatecznie podejmiesz racjonalną decyzję dla swojego domu. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiermek Przyszłość

|
Wysłany: Pon Maj 15, 2023 13:15 Temat postu: |
|
|
Patrząc na różne oferty takie jak https://salondaikin.pl/rekuperacja-w-wieliczce/ wydaje się, że faktycznie rekuperacja jest inwestycją wartą uwagi. Nie ukrywam, że do tej pory nawet nie miałem pojęcia czym jest ten system, ale chyba rozważę zainstalowanie rekuperatora w moim domu. Jakiego producenta polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kobietka34 Przyszłość

|
Wysłany: Czw Cze 01, 2023 16:22 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem bardzo dobrym rozwiązaniem do domu jest rekuperacja i pompa ciepła. Wiedzieliście, że te dwa urządzenia można ze sobą połączyć? A może ktoś z Was korzysta już z takiego rozwiązania i chciałby opowiedzieć o jego zaletach? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 01, 2023 16:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |