| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
romek332676776 Przyszłość

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2023 19:47 Temat postu: Zdrowie |
|
|
| Ostatnio dowiedziałem się o https://www.wiemycozdrowe.pl/isla . Składniki pastylki isla® niczym balsam ochronny pokrywają podrażnioną błonę śluzową jamy ustnej i gardła i w ten sposób chronią przed dalszymi podrażnieniami, przyspieszając poprawę. Bardzo polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2023 19:47 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2023 15:09 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem bardzo ważne jest też odpowiednie oczyszczanie nosa u dzieci. Ogólnie sama właśnie planuję na dniach zamówić jakiś porządny preparat na katar dla swojego dziecka tylko jeszcze szukam czegoś skutecznego. A wy co w ogóle stosujecie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
słonkoo Przyszłość

|
Wysłany: Pią Mar 03, 2023 16:38 Temat postu: |
|
|
| A jak podawać dziecku witaminę d ? W jakich wielkościach? Ja mam dziecko 5 letnie i o tej porze słyszałam, że tym bardziej warto podawać taką witaminkę, bo wówczas dziecko lepiej się rozwija etc. A wy podajecie też tą witaminkę swoim dzieciom? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frisa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Maj 25, 2023 21:31 Temat postu: |
|
|
| Ciekawą opcja są różnego rodzaju pakiety medyczne dla pracowników. Każdy pracodawca powinien pomyśleć o tego typu rozwiązaniu. Jeśli więc prowadzicie firmę, to warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://mediccentre.pl/pakiety-medyczne-dla-firm/dla-srednich-i-duzych-firm . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych informacji na ten temat, z których warto skorzystać. Przemyślcie taką opcję. Może okazać się strzałem w 10! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
Wysłany: Sob Cze 03, 2023 12:20 Temat postu: |
|
|
| Jestem zaniepokojony swoim zdrowiem prostaty i poszukuję doświadczonego urologa, który może mi pomóc. Zależy mi na znalezieniu specjalisty, który ma wiedzę i umiejętności w dziedzinie chorób prostaty oraz ma doświadczenie w leczeniu pacjentów z podobnymi problemami. Ważne jest dla mnie, aby znaleźć urologa, który jest empatyczny i potrafi wysłuchać moich obaw i pytań. Chciałbym również znaleźć lekarza, który podejdzie do mojego przypadku z profesjonalizmem i zrozumieniem, oferując mi różne opcje diagnostyki i leczenia. Zastanawiam sie nad klinką https://www.uclinic.pl/ . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Pon Cze 19, 2023 11:58 Temat postu: |
|
|
| A czy możecie mi powiedzieć co zawiera witaminę d ? Właśnie chciałabym kupić na dniach jakies porządne witaminy tylko jeszcze rozglądam się za odpowiednią ofertą, wiec może wy mi jednak polecicie coś odpowiedniego i skutecznego? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frisa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Cze 29, 2023 19:54 Temat postu: |
|
|
| Witajcie! Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami z prywatnym centrum medycznym. Czy ktoś z Was również korzysta z takiego centrum? Jak oceniacie jakość usług i profesjonalizm personelu? Z tego co wiedzę, to na rynku coraz więcej powstaje takich obiektów, więc wydaje się, że jest duże zapotrzebowanie na tego typu usługi. Np. tutaj https://medicapark.pl/ jest namiar na taki obiekt, gdzie jest wielu specjalistów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Etusya Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Olga88 Barok

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2023 08:00 Temat postu: |
|
|
| W kontekście zdrowia i profilaktyki słuchu, warto zwrócić uwagę na problem szumów usznych, które mogą przyjmować różne formy: od buczenia, przez syczenie, aż po dzwonienie. Chociaż mogą wydawać się błahe, mają znaczący wpływ na jakość życia osoby dotkniętej tym problemem. Szumy uszne https://www.signia.net/pl-pl/ubytek-sluchu-i-szumy-uszne/szumy-uszne/ mogą być spowodowane wieloma czynnikami, w tym uszkodzeniem słuchu, ekspozycją na głośne dźwięki czy nawet niektórymi schorzeniami. Współczesne aparaty słuchowe oferują technologie, które mogą pomóc w redukcji tych niechcianych dźwięków. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2023 12:32 Temat postu: |
|
|
| Zawsze też można postawić na takie rozwiązanie jak terapia dla par i małżeństw warszawa . Ogólnie co do terapii tutaj to faktycznie odbywa się ona na naprawdę wysokim poziomie i przede wszystkim obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KasjuszMag Przyszłość

|
Wysłany: Wto Paź 17, 2023 10:43 Temat postu: |
|
|
| Schodołazy kroczące to urządzenia wspomagające poruszanie się po schodach dla osób z ograniczoną sprawnością ruchową. Dzięki specjalnym mechanizmom, schodołazy kroczące umożliwiają użytkownikowi bezpieczne i płynne pokonywanie zarówno schodów prostych, jak i krętych. Są one nieocenionym narzędziem, które umożliwiają osobom z niepełnosprawnościami samodzielne przemieszczanie się w budynkach, gdzie brak windy lub innych udogodnień. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasandra Przyszłość

|
Wysłany: Pon Sty 22, 2024 21:55 Temat postu: |
|
|
| A co na katar polecacie? Do tego jeszcze dochodzi niestety ucisk w zatokach. Prawdopodobnie wydzieliny jest dużo a katar gęsty aby mogła spokojnie zejść niżej. Słyszałam, że warto wykonywać irygacje, na https://www.mamynosa.pl/zatoxin-rinse znalazłam zestaw do takiego płukania. Korzystacie, naprawdę pomaga? Czytam, że to bezpieczna metoda na oczyszczanie zatok i nosa, nawet u dzieci można wykonywać z pomocą dobrej końcówki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|