Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zdrowie
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek332676776
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lut 15, 2023 19:47    Temat postu: Zdrowie Odpowiedz z cytatem

Ostatnio dowiedziałem się o https://www.wiemycozdrowe.pl/isla . Składniki pastylki isla® niczym balsam ochronny pokrywają podrażnioną błonę śluzową jamy ustnej i gardła i w ten sposób chronią przed dalszymi podrażnieniami, przyspieszając poprawę. Bardzo polecam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lut 15, 2023 19:47    Temat postu:

Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lut 23, 2023 15:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem bardzo ważne jest też odpowiednie oczyszczanie nosa u dzieci. Ogólnie sama właśnie planuję na dniach zamówić jakiś porządny preparat na katar dla swojego dziecka tylko jeszcze szukam czegoś skutecznego. A wy co w ogóle stosujecie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Mar 03, 2023 16:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak podawać dziecku witaminę d ? W jakich wielkościach? Ja mam dziecko 5 letnie i o tej porze słyszałam, że tym bardziej warto podawać taką witaminkę, bo wówczas dziecko lepiej się rozwija etc. A wy podajecie też tą witaminkę swoim dzieciom?
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Mar 07, 2023 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja podaje witaminy zgodnie z tym co pediatra nam przekazała. Jestem ciekawa jak dbacie o zdrowie, ja miałam od zawsze wrażenie, ze po mące pszennej tyje i się gorzej czuje. Tu jest ciekawy artykuł o prawdzie i mitach na ten temat: https://gotowanietoproste.blogspot.com/2022/12/czy-maka-nas-tuczy-prawdy-i-mity.html A wy spożywacie na co dzień gluten?
Powrót do góry
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Maj 25, 2023 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawą opcja są różnego rodzaju pakiety medyczne dla pracowników. Każdy pracodawca powinien pomyśleć o tego typu rozwiązaniu. Jeśli więc prowadzicie firmę, to warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://mediccentre.pl/pakiety-medyczne-dla-firm/dla-srednich-i-duzych-firm . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych informacji na ten temat, z których warto skorzystać. Przemyślcie taką opcję. Może okazać się strzałem w 10!
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Cze 03, 2023 12:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem zaniepokojony swoim zdrowiem prostaty i poszukuję doświadczonego urologa, który może mi pomóc. Zależy mi na znalezieniu specjalisty, który ma wiedzę i umiejętności w dziedzinie chorób prostaty oraz ma doświadczenie w leczeniu pacjentów z podobnymi problemami. Ważne jest dla mnie, aby znaleźć urologa, który jest empatyczny i potrafi wysłuchać moich obaw i pytań. Chciałbym również znaleźć lekarza, który podejdzie do mojego przypadku z profesjonalizmem i zrozumieniem, oferując mi różne opcje diagnostyki i leczenia. Zastanawiam sie nad klinką https://www.uclinic.pl/ .
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Cze 19, 2023 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy możecie mi powiedzieć co zawiera witaminę d ? Właśnie chciałabym kupić na dniach jakies porządne witaminy tylko jeszcze rozglądam się za odpowiednią ofertą, wiec może wy mi jednak polecicie coś odpowiedniego i skutecznego?
Powrót do góry
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Cze 29, 2023 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie! Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami z prywatnym centrum medycznym. Czy ktoś z Was również korzysta z takiego centrum? Jak oceniacie jakość usług i profesjonalizm personelu? Z tego co wiedzę, to na rynku coraz więcej powstaje takich obiektów, więc wydaje się, że jest duże zapotrzebowanie na tego typu usługi. Np. tutaj https://medicapark.pl/ jest namiar na taki obiekt, gdzie jest wielu specjalistów.
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lip 02, 2023 17:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witamina D https://www.febumed.com.pl/product-pol-21-Oleofarm-D-Vitum-Forte-R-4000j-m-witamina-D3-dla-doroslych-60-kapsulek.html jest niezwykle ważna dla zdrowia organizmu. Jest to rozpuszczalna w tłuszczach witamina, która pełni wiele istotnych funkcji. Przede wszystkim, witamina D jest niezbędna do prawidłowego wchłaniania wapnia i fosforu, co przyczynia się do zdrowia kości. Pomaga w utrzymaniu mocnych kości i zębów, a także zapobiega osteoporozie i złamaniom.
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lip 26, 2023 09:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja codziennie biegam po 4km. Dzięki temu wyglądam po prostu pięknie.
__________________________________________-
marek.szczepanski.pracownik.put.poznan.pl/galeria/
Powrót do góry
Olga88
Barok
Barok

PostWysłany: Wto Paź 03, 2023 08:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kontekście zdrowia i profilaktyki słuchu, warto zwrócić uwagę na problem szumów usznych, które mogą przyjmować różne formy: od buczenia, przez syczenie, aż po dzwonienie. Chociaż mogą wydawać się błahe, mają znaczący wpływ na jakość życia osoby dotkniętej tym problemem. Szumy uszne https://www.signia.net/pl-pl/ubytek-sluchu-i-szumy-uszne/szumy-uszne/ mogą być spowodowane wieloma czynnikami, w tym uszkodzeniem słuchu, ekspozycją na głośne dźwięki czy nawet niektórymi schorzeniami. Współczesne aparaty słuchowe oferują technologie, które mogą pomóc w redukcji tych niechcianych dźwięków.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Paź 03, 2023 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze też można postawić na takie rozwiązanie jak terapia dla par i małżeństw warszawa . Ogólnie co do terapii tutaj to faktycznie odbywa się ona na naprawdę wysokim poziomie i przede wszystkim obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów
Powrót do góry
KasjuszMag
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Paź 17, 2023 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Schodołazy kroczące to urządzenia wspomagające poruszanie się po schodach dla osób z ograniczoną sprawnością ruchową. Dzięki specjalnym mechanizmom, schodołazy kroczące umożliwiają użytkownikowi bezpieczne i płynne pokonywanie zarówno schodów prostych, jak i krętych. Są one nieocenionym narzędziem, które umożliwiają osobom z niepełnosprawnościami samodzielne przemieszczanie się w budynkach, gdzie brak windy lub innych udogodnień.
Powrót do góry
kasandra
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Sty 22, 2024 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co na katar polecacie? Do tego jeszcze dochodzi niestety ucisk w zatokach. Prawdopodobnie wydzieliny jest dużo a katar gęsty aby mogła spokojnie zejść niżej. Słyszałam, że warto wykonywać irygacje, na https://www.mamynosa.pl/zatoxin-rinse znalazłam zestaw do takiego płukania. Korzystacie, naprawdę pomaga? Czytam, że to bezpieczna metoda na oczyszczanie zatok i nosa, nawet u dzieci można wykonywać z pomocą dobrej końcówki.
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sty 24, 2024 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że spodoba wam się strona https://malakawka.pl/jaka-jest-roznica-w-bolu-piersi-przed-okresem-a-na-poczatku-ciazy/ . Można tutaj znaleźć bardzo wiele przydatnych informacji na temat ciąży, więc może jednak to będzie dla was dobry wybór
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Sty 24, 2024 12:53    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Sport Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: