Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Urlop w Polsce
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Turystyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ayris
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lis 17, 2024 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Polsce też wakacje mogą być fajne. Ja do tej pory jeździłam głównie nad morze. W przyszłym roku jednak chcę wybrać się gdzieś dalej. Trafiłam na butikowe biuro podróży i chciałabym wybrać się z tym biurem w podróż życia. Organizuje ono wyprawy do najdalszych zakątków świata.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Nie Lis 17, 2024 11:47    Temat postu:

Powrót do góry
walery123
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lis 17, 2024 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyjeżdżając na jeden dzień np. na koncert, świetnym wyborem jeśli chodzi o nocleg będzie hostel, wracamy tam bowiem tylko na noc. Nocleg w Łodzi po koncercie https://gacjusz.pl/tani-nocleg-podczas-koncertu-w-lodzi/ w hostelu to świetny pomysł dla tych, którzy chcą uniknąć nocnej podróży. Hostele w centrum oferują wygodę i dogodny dostęp do najważniejszych miejsc w mieście, co podnosi komfort pobytu. Noclegi w takim miejscu, nie są również bardzo drogie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dawidek
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Nie Lis 17, 2024 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście staram się korzystać ze sprawdzonych usług, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Dlatego mogę Wam polecić ofertę mojego ulubionego, nowoczesnego i dobrze zlokalizowanego Hotel Poznań Włoski - Pracownia Fizjologii Jamy Ustnej Poznań .
Powrót do góry
anna496
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Wto Lis 19, 2024 17:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz spokojnego, malowniczego miejsca z dala od miejskiego zgiełku, Bieszczady są doskonałym wyborem! Ten unikalny region w południowo-wschodniej Polsce oferuje nie tylko piękne krajobrazy, ale także wiele możliwości dla miłośników natury, historii i kultury.
Więcej o Bieszczadach: https://rzeszowpodkarpackie.com/bieszczady/
Powrót do góry
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 21, 2024 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Urlop w Gdańsku to świetny pomysł, ponieważ miasto oferuje wiele atrakcji dla każdego. Spacerując po malowniczej starówce, można podziwiać zabytki takie jak Żuraw, Bazylika Mariacka czy słynna ulica Długa z Fontanną Neptuna. Gdańsk to także świetne miejsce na relaks – spacery nad Motławą czy wizyty nad morzem . Tutaj https://pomorskie.travel/artykuly/odkryj-gdansk-i-jego-atrakcje/ można znaleźć więcej informacji .
Powrót do góry
judie
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Sro Lis 27, 2024 23:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi się spodobał kitesurfing gdy byłam w Jastarni w tym roku. Wiem, ze ta firma https://surfszkola.pl przeprowadza kursy i chyba zapiszę się w przyszłym roku. fajnie, że sporty wodne stają się coraz bardziej popularne nad bałtykiem.
Powrót do góry
samik
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Gru 09, 2024 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Busko-Zdrój zawsze kojarzyło mi się z uzdrowiskami, ale hotel Bristol wydaje się wprowadzać coś nowego do tej miejscowości. Oferują m.in. basen, strefę wellness i luksusowe warunki. Ich strona https://bristolbusko.pl/ wygląda profesjonalnie, ale chciałbym poznać opinię osób, które już tam były. Co sądzicie o tym miejscu?
Powrót do góry
kasiunia
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Gru 11, 2024 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podróżowanie pociągiem staje się coraz bardziej popularne. Związane jest to między innymi z wysokimi cenami paliw do naszych samochodów. Ponadto podróż pociagiem jest bardzo wygodna i szybka. Także bilety ic online można kupować za pośrednictwem dedykowanej aplikacji albo przez stronę internetową www .
Powrót do góry
bunia91
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Gru 13, 2024 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobacz sobie co ma do zaoferowania biuro podróży gdańsk. Organizują naprawdę ciekawe wycieczki do różnych miejsc, mają atrakcyjne ceny i świetnych przewodników. Warto skorzystać z oferty zarówno w sezonie jak i poza nim.
Powrót do góry
Karol123x
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Gru 16, 2024 23:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wycieczka na Kubę z Konsorcjum.pl to świetne połączenie zwiedzania i relaksu. Spacer po Starej Hawanie i wypoczynek w Varadero to prawdziwa przyjemność! Mega polecam ich oferty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Aligru
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Pią Gru 20, 2024 08:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli bylibyście kiedyś na takim tripie po Polsce, to polecam Wrocław i koniecznie odwiedźcie https://hydropolis.pl/ - warto!
Powrót do góry
nowinka
Barok
Barok

PostWysłany: Sro Sty 15, 2025 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Polsce można bez problemu spędzić fajnie urlop. Ja lubię jeździć nad morze. Ostatnio trafiłam na apartamenty w Jastrzębiej Górze - apartamenty-pilice.pl i zastanawiam się n ad zrobieniem rezerwacji na wiosnę Smile
Powrót do góry
Karol123x
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Mar 14, 2025 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Są ostatnie miejsca na wycieczkę "Mozaika Gruzji" z biurem podróży Konsorcjum.pl - to szansa, której nie można przegapić! Niezwykłe krajobrazy, gościnni ludzie i perfekcyjna organizacja sprawiły, że to była jedna z moich najlepszych podróży.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Pią Mar 14, 2025 20:52    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Turystyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3
Skocz do: