Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radzkagata Średniowiecze

|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 10:44 Temat postu: Sporty zimowe |
|
|
Jakie sporty zimowe preferujecie? Zastanawiam się nad wyjazdem w góry zima i nie wiem czy wybrać narty czy snowboard  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 10:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek45 Antyk

|
Wysłany: Sro Paź 03, 2018 09:24 Temat postu: |
|
|
Próbowalam tego i tego i narty wydały mi się trudniejsze jednak, bo każda narta w inną stronę się rozjezdza i jest tragedia. _________________ pożyczka ratalna - co i jak |
|
Powrót do góry |
|
 |
olga32 XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Czw Paź 11, 2018 10:36 Temat postu: |
|
|
Obie opcje fajne. I snowboard i narty. ale żeby pojeździć nie musisz gnać aż w góry. O Szwajcarii Bałtowskiej słyszałaś? Tutaj https://www.szwajcariabaltowska.pl/ masz namiar. Możesz potestować jazdę na jednym i na drugim. Na miejscu masz szkółkę, do tego wypożyczalnia, wyciągi. Popatrz, myślę, że idealne miejsce jeśli chciałabyś spędzić czas sama lub z rodziną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
okularnica Antyk

|
Wysłany: Wto Paź 16, 2018 15:06 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam jazdę na nartach i cieszę się, że sezon zbliża się wielkimi krokami. Powoli kompletuję sobie akcesoria na wyjazd w Alpy, zamówiłam gogle narciarskie z polaryzacją i ciekawa jestem jak sprawdzą się na stoku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozwojowa Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lis 13, 2018 20:40 Temat postu: |
|
|
My uwielbiamy gory i nie wyobrazamy sobie sezonu bez wypadu na stok. Mozna miec wielka frajde na takim wyjezdzie. My ostatnio zaopatrzylismy sie w urania z welny merino https://blog.fitanu.com/pl/welna-merino-poznaj-5-wlasciwosci-tego-cudu-natury/ To niesamowite odkrycie, bo takie ubrania sa bardzo cieple. W takich ubraniach wytrzymamy caly dzien na stoku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
prostolinijna Młoda Polska

|
Wysłany: Pią Lis 16, 2018 16:01 Temat postu: |
|
|
Owszem, lubię pojeździć na nartach, ale tak naprawdę moim całorocznym, ukochanym sportem jest bieganie. Jeśli decyduję się na podróż, to również w każdym miejscu biegam. Muszę sobie nawet tu https://repinpeace.com/pl/ kupić nowe legginsy i bluzę do biegania, bo stare się powoli wycierają. A przecież wygoda biegu jest najważniejsza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Antymami Antyk

|
Wysłany: Wto Lis 20, 2018 11:07 Temat postu: |
|
|
Zima to jest spore wyzwanie do miłośników gór. Wiadomo, że głównie patrzy się w zimę pod kątem nart i snowboardu, ale są i tacy którzy zdobywają szczyty zimą ;D Mam takiego znajomego, to mówił mi że porządny sprzęt od https://e-pamir.pl/ to jest obowiązek. Tu trzeba stawiac na swoje bezpieczeństwo i swoim kompanów takiej wyprawy |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45 Wspołczesność

|
Wysłany: Pon Gru 17, 2018 19:35 Temat postu: |
|
|
Wyjazdy są fajne zwłaszcza w gronie rodzinnym. Wiele ciekawych propozycji widziałam w sieci już na steeze , dzięki takim wyjazdom, zawsze można być zorganizowanym. Sporty zimowe są fajne, ale trzeba je lubić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kindzia0034 Renesans

|
Wysłany: Czw Gru 20, 2018 21:21 Temat postu: |
|
|
Moim ulubionym sportem zimowym jest wygrzewanie się w basenach termalnych Widziałam, że Terma Bania bardzo powiększyła swój obiekt i zbudowali nowe baseny zewnętrzne o bardzo dużej powierzchni -chyba coś koło 200 m2 (tu więcej info - https://www.termabania.pl/). Dzięki temu na pewno nie ma tam tłoku i można spokojnie wypocząć. Do tego baseny zostały wzbogacone o leżanko wodno - powietrzne oraz przeciwprądy co kusi mnie coraz bardziej. Mam nadzieję, że albo między świętami albo po sylwestrze uda nam się tam pojechać i trochę wypocząć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna.gryf Antyk

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 10:27 Temat postu: |
|
|
zima to najlepsza pora roku, prawda? ja za 2 tygodnie jadę na obóz snowboardowy, poznać trochę techniki jazdy, bo świeżynka jestem dopiero 2 sezon na desce. teraz o tyle będzie fajnie, że już nie z wypożyczalni sprzęt ale mój, mój własny będę mieć, przy okazji kompletowania swojego ekwipunku;) odkryłam to longboard sklep, polecam każdemu, kto ma jakieś braki w osprzęcie czy akcesoriach typu skarpety, gogle, w jednym miejscu wszystko dostaniecie. do zobaczenia na stoku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Abi Ubu Renesans

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 10:40 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam wręcz biegać. Jak dla mnie to najlepszy sport, wkładam słuchawki na uszy i zapominam na godzinę o całym świecie. Nie ma nic lepszego dla ducha ani ciała! Trochę miałam problem zimą, ze znalezieniem odpowiedniego ubrania, które by zapewniało komfort termiczny, a jednocześnie wyglądało przyzwoicie. Rozwiązaniem okazały się legginsy N605. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wieniawka XX-lecie Międzywojenne

|
|
Powrót do góry |
|
 |
digido Antyk

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2019 10:19 Temat postu: |
|
|
Dla mnie istnieją w zimie jedynie łyżwy - nic poza tym  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kajka35 Barok

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2019 12:20 Temat postu: |
|
|
Jeśli o sporcie mowa - szukam namiarów na firmy, które realizują zamówienia na medale okolicznościowe.
Może ktoś ma pod ręką sprawdzonego wykonawcę? Będziemy organizować zawody w szkółce piłkarskiej.
Chcielibyśmy uhonorować dzieciaki jakimiś ładnymi, kolorowymi medalami - pamiątkami z tej okazji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|