Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Leemonna Antyk
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2018 10:37 Temat postu: co zamiast cukierkow |
|
|
Hej zawsze jak sie robi bramy to daje sie dzieciom cukierki. Moze macie jakies inne pomysly na to, co rozdawac?
Drugie pytanie - robiliscie jakies pamiatki dla gosci?
Niedługo musze zabrac sie za przygotowania do slubu ale kompletnie nie mam pomyslu ;/ _________________ https://stopnadwadze.pl/polecane/zabieg-hifu/
- zabieg technologią HIFU to jedyny na rynku sposób na bezinwazyjny lifting ultradźwiękami, który pozwoli na redukcję nadmiaru skóry i wygładzenie zmarszczek. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2018 10:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
radzkagata Średniowiecze
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2018 10:35 Temat postu: |
|
|
My rozdawaliśmy ładnie przyozdobione słoiczki z miodem i herbatami _________________ linuxpl |
|
Powrót do góry |
|
|
zbynia Antyk
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2018 19:15 Temat postu: |
|
|
Można kupić małe zabawki i rozdać zamiast cukierków ja tak zawsze robię Naklejki też są dobrym pomysłem - zwłaszcza takie kolekcjonerskie, np. z piłkarzami. _________________ agencja eventowa warszawa |
|
Powrót do góry |
|
|
moniszka Antyk
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2018 15:56 Temat postu: |
|
|
Faktycznie zamiast cukierków można dawać dzieciom albo jakieś małe maskotki albo jakieś bardziej domowe ciasteczka, ewentualnie jakoś fajnie zapakowane owoce.
Co do upominków dla gości, to ja spotkałam się z tym, że były albo czekoladki, albo małe buteleczki miodu pitnego albo jakieś pierniczki/kruche ciasteczka albo magnes ze zdjęciem młodych |
|
Powrót do góry |
|
|
Kovie57 Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
puwas Antyk
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2018 16:35 Temat postu: |
|
|
Zawsze lepsze od słodyczy będą owoce Ewentulnie możesz zrobić mały mix w postaci owoców zanurzanych w fontannie czekoladowej. I dorośli i dzieci będą zadowoleni, także problem z głowy _________________ http://wishlista.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
mgrzymala Antyk
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2019 16:12 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrym pomysłem może byłoby rozdawanie egzotycznych owoców _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero... zakupy!" - Coco Chanel |
|
Powrót do góry |
|
|
Stokrotka-ona Antyk
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2019 13:01 Temat postu: Prezenty |
|
|
Dla dzieci faktycznie dobrym rozwiązaniem są jakieś małe zabaweczki natomiast dla gości jest naprawdę wiele innowacyjnych pomysłów. Ostatnio na jednym z wesel spotkałam się, z tym, że młodzi dają gościom jako upominek małe słoiczki z miodem albo konfiturami domowymi;) fajnym pomysłem są też pralinki, słodki upominek zawsze jest an topie naprawdę nie warto zbyt szaleć - mały gest zdecydowanie wystarczy |
|
Powrót do góry |
|
|
panhard Przyszłość
|
Wysłany: Sob Wrz 21, 2019 21:07 Temat postu: |
|
|
Na tej stronie jest o tym napisane mozna sie duzo dowiedzieć http://kulturatak.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
agatula Przyszłość
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2020 13:25 Temat postu: |
|
|
hmm a może zdrowe, bezglutenowe słodycze? Najlepiej czekolada Bardzo duży jej wybór znajdziecie w Czekolaterii https://czekolateria.pl/slodycze-bezglutenowe. Świetna jakość, dobra cena, szybka wysyłka zamówień. Można tu też liczyć na sympatyczną obsługę. |
|
Powrót do góry |
|
|
kocikot Antyk
|
|
Powrót do góry |
|
|
DanielTa. Przyszłość
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2020 14:55 Temat postu: |
|
|
Ciężko doradzić coś konkretnego.. cukierki wydają się być najłatwiejsza opcją. |
|
Powrót do góry |
|
|
ela25 Pozytywizm
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2020 15:34 Temat postu: |
|
|
Hej
A może przygotujecie sami lub zamówicie zdrowe, bezglutenowe słodycze i przekąski? Uważam, że to naprawdę super opcja |
|
Powrót do góry |
|
|
jamajka Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
joAnna Młoda Polska
|