Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

niepłodność
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zuzka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2018 21:21    Temat postu: niepłodność Odpowiedz z cytatem

Jak długo staraliście się o maluszka? Robiliście wcześniej jakieś badania? Staram się namówić męża na badania nasienia aby wcześniej sprawdzić, czy wszystko ok. Po co tracić czas, tym bardziej ze zdarzały się przypadki niepłodności w naszych rodzinach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 24, 2018 21:21    Temat postu:

Powrót do góry
loosia
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2018 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że oboje powinniście pójść badania. Nie tylko mąż.
Merlota
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2018 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz problem z zajściem w ciążę to jasne, zróbcie badania
Angells
Renesans
Renesans

PostWysłany: Sro Paź 24, 2018 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takich przypadkach trzeba koniecznie przedabać obie strony, zarówno kobietę jak i mężczyznę. Jeżeli macie takie problemy to zainteresujcie się ofertą https://www.gyncentrum.pl/zespol-katowice Na pewno postawią wam profesjonalną diagnozę, oraz podejmą odpowiednie kroki w kierunku leczenia niepłodności.
Powrót do góry
Paula55
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Pią Paź 26, 2018 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problem z bezpłodnością to problem, który zdecydowanie narasta w ostatnich czasach. Nie wiem z czego się to bierze, ale jest to naprawdę przykro. Z pomocą przychodzi klinika leczenia niepłodności Polmedis z Wrocławia, w której możemy otrzymać fachową pomoc i wykonać zabieg, który przybliży nas do osiągnięcia wymarzonego celu.
Powrót do góry
ElTango
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Paź 31, 2018 10:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety wiele par ma problem z doczekaniem się potomstwa. Teraz na szczęście sa bardzo nowoczesne metody leczenia więc często udaje się kobietom zajść w ciążę. Można też skorzystać z in vitro - wiele par decyduje się na takie rozwiązanie. Wybierając in vitro watro zdecydować się na badania preimplantacyjne http://badanieprenatalne.com/diagnostyka-preimplatacyjna/ . Tego typu badania pokazują, czy dziecko urodzi się zdrowe.
Powrót do góry
mifal
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Gru 05, 2018 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem tego samego zdanie co mój poprzednik. Nic dodać i nic ująć z jego wypowiedzi.
makanda
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Lut 04, 2019 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja siostra miała poważne problemy z zajściem w ciążę. I długo odwlekali z mężem wizytę u specjalisty, ale w końcu się udało ich namówić na leczenie niepłodności. Pierwszą i skuteczną próbę podjęli w klinice w Warszawie https://warszawa.klinikabocian.pl/. Najpierw wiadomo badania, rozmowy, a potem decyzja o leczeniu. Ale to było chyba najlepsze co mogli zrobić, bo dzięki temu już od kilku tygodni są rodzicami pięknej i zdrowej córeczki. Kosztowało ich to wprawdzie sporo czasu, ale teraz mają najszczęśliwszy czas, już we troje Smile
Powrót do góry
nowaa
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Maj 01, 2019 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem że takimi problemami zajmują się tutaj https://gameta.pl/leczenie-nieplodnosci/mikrochirurgiczna-ekstrakcja-plemnikow-jader-microtese/ moja siostra miała taki problem i tam robili wszelkie badania . Wiem że to dobre i sprawdzone miejsce także polecam , z pewnością Wam pomogą . Moja siostra dzięki odpowiednim badaniom , diagnostyce i leczeniu jest dziś szczęśliwą mamą
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Cze 23, 2021 07:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z mężem bardzo długo starałam się o dziecko. Przeszliśmy sporo badań, byliśmy w kilkunastu klinikach. Dopiero gdy trafiliśmy do https://parens.pl/ to miałam takie przeczucie, że tutaj nam w końcu ktoś może. I mieliśmy rację. Udało się
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
rega
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Czw Sie 12, 2021 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tez marzyłam o dziecku ale przeszkoda była endometrioza, ale tuż po zabiegu jej usuwania w szpitalu medicover udało mi się zostać mamą
Powrót do góry
amelia
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2021 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mimo że obecnie jestem mamą to nie mogę powiedzieć, że przyszło mi to łatwo... Latami staraliśmy się z mężem o dziecko i zawsze coś stawało naszemu szczęściu na przeszkodzie. Dopiero leczenie u doktora Grzegorza Jakiela w Lublinie przyniosło efekty w postaci naszej ślicznej córeczki. Pan doktor to specjalista w leczeniu niepłodności - niezwykle kompleksowo pochodzi do problemu i dostosowuje leczenie indywidualnie, do każdej pary. Od siebie mogę jeszcze dodać, że w gabinecie pana doktora można czuć się bezpiecznie i komfortowo, co nie zawsze jest normą. Wszystkim, którym jeszcze nie udało się doczekać maluszka, polecam kontakt z panem doktorem: https://www.ginekologjakiel.com.pl/leczenie-nieplodnosci a jeśli komuś nie po drodze do Lublina, to daję znać, że przyjmuje też w Warszawie.
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2021 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taka niepłodność to jest straszna sprawa. Być może odpowiednia dieta dobrze pomoże! To może być fajna sprawa!!
marek332233ss
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawie ile osób zainteresuje się tym wątkiem. Mnie to bardzo interesuje.
Ania12
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2021 13:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój brat właśnie poprzez takie badanie nasienia, o którym wspominacie, odkrył, że jest bezpłodny. Było wielkie zaskoczenie, jak szwagierka z radością oświadczyła, że jest w ciąży. Brat nic nie mówił, ale podejrzewał zdradę. Wykonał testy dna na ojcostwo Częstochowa i okazało się, że faktycznie Marcelek to jego syn. Niemożliwe stało się możliwe. Wink
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 28, 2021 13:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Moja rodzina Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: