Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zuzka Przyszłość

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2018 21:21 Temat postu: niepłodność |
|
|
Jak długo staraliście się o maluszka? Robiliście wcześniej jakieś badania? Staram się namówić męża na badania nasienia aby wcześniej sprawdzić, czy wszystko ok. Po co tracić czas, tym bardziej ze zdarzały się przypadki niepłodności w naszych rodzinach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2018 21:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
loosia Antyk

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2018 12:04 Temat postu: |
|
|
Myślę, że oboje powinniście pójść badania. Nie tylko mąż. _________________ Skuteczny krem na trądzik - dobry początek walki! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Merlota Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Angells Renesans

|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 16:17 Temat postu: |
|
|
W takich przypadkach trzeba koniecznie przedabać obie strony, zarówno kobietę jak i mężczyznę. Jeżeli macie takie problemy to zainteresujcie się ofertą https://www.gyncentrum.pl/zespol-katowice Na pewno postawią wam profesjonalną diagnozę, oraz podejmą odpowiednie kroki w kierunku leczenia niepłodności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paula55 XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Pią Paź 26, 2018 12:28 Temat postu: |
|
|
Problem z bezpłodnością to problem, który zdecydowanie narasta w ostatnich czasach. Nie wiem z czego się to bierze, ale jest to naprawdę przykro. Z pomocą przychodzi klinika leczenia niepłodności Polmedis z Wrocławia, w której możemy otrzymać fachową pomoc i wykonać zabieg, który przybliży nas do osiągnięcia wymarzonego celu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ElTango Przyszłość

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2018 10:03 Temat postu: |
|
|
Niestety wiele par ma problem z doczekaniem się potomstwa. Teraz na szczęście sa bardzo nowoczesne metody leczenia więc często udaje się kobietom zajść w ciążę. Można też skorzystać z in vitro - wiele par decyduje się na takie rozwiązanie. Wybierając in vitro watro zdecydować się na badania preimplantacyjne http://badanieprenatalne.com/diagnostyka-preimplatacyjna/ . Tego typu badania pokazują, czy dziecko urodzi się zdrowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mifal Antyk

|
Wysłany: Sro Gru 05, 2018 16:57 Temat postu: |
|
|
Jestem tego samego zdanie co mój poprzednik. Nic dodać i nic ująć z jego wypowiedzi. _________________ Sztuka jest najbardziej intensywną formą indywidualizmu, jaką kiedykolwiek znał świat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
makanda Antyk

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2019 13:28 Temat postu: |
|
|
Moja siostra miała poważne problemy z zajściem w ciążę. I długo odwlekali z mężem wizytę u specjalisty, ale w końcu się udało ich namówić na leczenie niepłodności. Pierwszą i skuteczną próbę podjęli w klinice w Warszawie https://warszawa.klinikabocian.pl/. Najpierw wiadomo badania, rozmowy, a potem decyzja o leczeniu. Ale to było chyba najlepsze co mogli zrobić, bo dzięki temu już od kilku tygodni są rodzicami pięknej i zdrowej córeczki. Kosztowało ich to wprawdzie sporo czasu, ale teraz mają najszczęśliwszy czas, już we troje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nowaa Antyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Sro Cze 23, 2021 07:58 Temat postu: |
|
|
Ja z mężem bardzo długo starałam się o dziecko. Przeszliśmy sporo badań, byliśmy w kilkunastu klinikach. Dopiero gdy trafiliśmy do https://parens.pl/ to miałam takie przeczucie, że tutaj nam w końcu ktoś może. I mieliśmy rację. Udało się |
|
Powrót do góry |
|
 |
rega XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Czw Sie 12, 2021 10:07 Temat postu: |
|
|
Ja tez marzyłam o dziecku ale przeszkoda była endometrioza, ale tuż po zabiegu jej usuwania w szpitalu medicover udało mi się zostać mamą |
|
Powrót do góry |
|
 |
amelia Średniowiecze

|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2021 16:01 Temat postu: |
|
|
Mimo że obecnie jestem mamą to nie mogę powiedzieć, że przyszło mi to łatwo... Latami staraliśmy się z mężem o dziecko i zawsze coś stawało naszemu szczęściu na przeszkodzie. Dopiero leczenie u doktora Grzegorza Jakiela w Lublinie przyniosło efekty w postaci naszej ślicznej córeczki. Pan doktor to specjalista w leczeniu niepłodności - niezwykle kompleksowo pochodzi do problemu i dostosowuje leczenie indywidualnie, do każdej pary. Od siebie mogę jeszcze dodać, że w gabinecie pana doktora można czuć się bezpiecznie i komfortowo, co nie zawsze jest normą. Wszystkim, którym jeszcze nie udało się doczekać maluszka, polecam kontakt z panem doktorem: https://www.ginekologjakiel.com.pl/leczenie-nieplodnosci a jeśli komuś nie po drodze do Lublina, to daję znać, że przyjmuje też w Warszawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marek332233ss Antyk

|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2021 10:11 Temat postu: |
|
|
Ciekawie ile osób zainteresuje się tym wątkiem. Mnie to bardzo interesuje. _________________ męskie zapachy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania12 Średniowiecze

|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2021 13:27 Temat postu: |
|
|
Mój brat właśnie poprzez takie badanie nasienia, o którym wspominacie, odkrył, że jest bezpłodny. Było wielkie zaskoczenie, jak szwagierka z radością oświadczyła, że jest w ciąży. Brat nic nie mówił, ale podejrzewał zdradę. Wykonał testy dna na ojcostwo Częstochowa i okazało się, że faktycznie Marcelek to jego syn. Niemożliwe stało się możliwe.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2021 13:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |