Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Malaania Oświecenie
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2022 09:13 Temat postu: kadry i płace outsourcing |
|
|
Hej, znacie jakieś strony z rzetelnymi informacji na temat kadry i płace outsourcing, co polecacie? Ja znalazłem https://exco.pl/, co sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2022 09:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
alexdenton Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
frisa Przyszłość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2023 16:45 Temat postu: |
|
|
Dla mnie kluczową korzyścią z outsourcingu kadr i płac jest możliwość skupienia się na tym, co naprawdę znam się na tym najlepiej - na rozwoju mojej branży. Specjaliści zajmą się sprawami kadrowymi, a ja mogę spokojnie rozwijać mój biznes. Czy podzielacie to podejście? Z tego co widzę, to to biuro https://bdbconsulting.pl/uslugi/kadry-i-place/ ma ciekawą ofertę w tym zakresie. Korzystał ktoś z jego usług i może coś więcej powiedzieć na ich temat? |
|
Powrót do góry |
|
|
leśnikowa Młoda Polska
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2023 01:00 Temat postu: |
|
|
A znasz firmę AFORTI AC ? Bo myślę, że oni będą dokładnie wiedzieli co i jak i pomogą Tobie załatwić sprawy kadrowo-płacowe. Mają tak naprawdę spore doświadczenie i zawsze w każdej kwestii będziesz mogła się do nich zgłosić z prośbą o wyjaśnienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
wiesławek Średniowiecze
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2023 08:40 Temat postu: |
|
|
leśnikowa napisał: | A znasz firmę AFORTI AC ? Bo myślę, że oni będą dokładnie wiedzieli co i jak i pomogą Tobie załatwić sprawy kadrowo-płacowe. Mają tak naprawdę spore doświadczenie i zawsze w każdej kwestii będziesz mogła się do nich zgłosić z prośbą o wyjaśnienie. |
bardzo dobra spółka która dodatkowo zajmie się także bieżącą obsługą administracyjną. Mają dobre opinie, także śmiało warto właśnie z nimi nawiązać współpracę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2023 08:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |