Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kicałka Przyszłość

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2018 12:15 Temat postu: Co na prezent |
|
|
Mój chrześniak bardzo interesuje się piłką nożną. Niedługo będzie miał urodziny, dlatego też zastanawiam sie co podarować mu w prezencie. Chciałabym by było to coś związanego z piłką nożną.Udało mi się zauwazyć na italpouf.pl - pufy piłka nożna , zastanawiam się czy to były by dobry prezent dla małego piłkarza? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2018 12:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bajson Antyk

|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2018 09:42 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że na pewno jest to całkiem fajna opcja na prezent. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Merlota Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Marek1987 Antyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
mamakaroliny Przyszłość

|
Wysłany: Czw Paź 04, 2018 19:37 Temat postu: |
|
|
Zawsze jestem zdania, ze poszukiwania prezentów nie nalezy zostawiac na ostatnia chwile, osobiscie uwazam, ze prezenty powinny byc przemyslane aby byly trafione. Ekskluzywne portfele polonez https://krateczka.pl/32_polonez to świetny wybór na prezent urodzinowy czy prezent pod choinkę. Skórzane portfele są przedewszystkim trwałe i bardzo elegancko się prezentują. Napewno każdy byłby zadowolony z takiego prezentu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
madzialena_s Antyk

|
Wysłany: Czw Lut 14, 2019 11:56 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze mam spory dylemat i problem z prezentami. _________________ perfumeria internetowa esentire.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
perola Antyk

|
Wysłany: Czw Lut 14, 2019 16:49 Temat postu: |
|
|
A może po prostu lepiej zainwestować w jakieś bilety na mecz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia-klara Renesans

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2019 14:39 Temat postu: |
|
|
Dla kogoś, kto lubi inhalacje i wapowanie, dobry może być np. grinder młynek. W końcu takie produkty szybko się zużywają i warto zainwestować w dobry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
emporio Wspołczesność

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2019 19:59 Temat postu: |
|
|
Myślę, że dla początkującego piłkarza najlepszym prezentem będzie podarunek nawiązujący właśnie do piłki jak i też jego ulubionego klubu. Mój brat jest kibicem FC Barcelony, dlatego na urodziny postanowiłem sprawić mu jakiś gadżet z takim motywem. Po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć prezent na https://www.toys4boys.pl/412-gadzety-fc-barcelona Polecam Ci tę stronkę, bo mają ogromny wybór świetnych nietypowych prezentów. Inna propozycja- piłka do nogi, możesz poszukać na https://www.ebay.pl/sch/Pi-ki-/20863/i.html. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saberks22 Antyk

|
Wysłany: Pią Mar 01, 2019 12:24 Temat postu: |
|
|
Seksowne dziewczyny czekają, aż się z nimi umówisz. Na massage London znajdziesz wiele efektownych i gorących dziewczyn, które urzekają swoją urodą i seksapilem. Z pewnością zadbają o to, byś poczuł się odprężony i w pełni zrelaksowany. Agencja działa na terenie całego Londynu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MniejszaNiż Przyszłość

|
Wysłany: Pon Mar 04, 2019 09:27 Temat postu: |
|
|
Polecam bidon dla dziecka
Będzie miał na mecze i treningi
A to super jakość i fajne wzory do wyboru |
|
Powrót do góry |
|
 |
Patryk55432 Antyk

|
Wysłany: Wto Mar 12, 2019 11:53 Temat postu: |
|
|
Teraz wybór prezentu jest bardzo duży.Sam ostatnio jednej osobie kupowałem super prezent. _________________ pudełka ozdobne |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45 Wspołczesność

|
Wysłany: Sob Maj 11, 2019 22:26 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem fajnym upominkiem może być bilet do teatru. Jak jesteś z okolic warszawy widziałam ciekawe propozycje na https://teatrkomedia.pl . Wiele ciekawych propozycji spektakli w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Abi Ubu Renesans

|
Wysłany: Pon Maj 20, 2019 09:53 Temat postu: |
|
|
Fajnym prezentem dla przedstawicielki płci pięknej będzie z pewnością lokówki babyliss. Sama taką dostałam i jest całkiem ok. Nie jest to ten poziom, co sprzęt stosowany w profesjonalnych zakładach fryzjerskich, ale też chyba nikt by nie oczekiwał czegoś tego kalibru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tommm Przyszłość

|
Wysłany: Czw Maj 23, 2019 19:13 Temat postu: |
|
|
A może tego typu dmuchańce https://happyhop.pl/sklep/ Moim zdaniem to może być strzał w dziesiątkę  _________________ Twoje pocałunki są niebezpieczne jak czekolada, nigdy nie potrafię poprzestać na jednej kostce, a cała tabliczka stanowi prawdziwe zagrożenie dla moich bioder |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2019 19:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |