Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Twoje Zagłębie o pozycjonowaniu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
InuInu
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Lut 18, 2021 10:40    Temat postu: Twoje Zagłębie o pozycjonowaniu Odpowiedz z cytatem

Kto by się spodziewał, że lokalny serwis internetowy będzie się zajmował takimi tematami, i to w ujęciu ogólnym?
Przecież na Twoim Zagłębiu dominują "newsy" o awaraich, zatrzymaniach, polityce, kulturze, sporcie... Czasami trafi się jakiś materiały z archiwum albo konkurs. A tu taki rodzynek: pozycjonowanie stron i aktualizacje Google, w ogóle tak jakoś światowo się zrobiło Laughing
To chyba jakiś wielbłąd Matrixa Arrow

Ostatnio zmieniony przez InuInu dnia Sro Mar 10, 2021 10:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Lut 18, 2021 10:40    Temat postu:

Powrót do góry
franekk
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Pią Lut 19, 2021 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No bo to popularny temat, przez to, że żyjemy coraz bardziej w internecie niż realnym świecie i teraz tylko taka reklama ma sens. Sam się do tego przekonałem po wykonanych usługach agencji http://effectiveidea.pl/ dla mojej firmy, gdzie pomysłowym marketingiem internetowym budowali dla mnie pozycję lokalną lidera branży.
Powrót do góry
kulkka
Młoda Polska
Młoda Polska

PostWysłany: Pon Mar 29, 2021 11:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest mi znany ten temat, bo sama mam firmę która działa w sieci. Dlatego inwestuję w marketing który to przynosi mi klientów ale zapewnia mi też dobrą pozycję na rynku. Tutaj muszę też pochwalić agencję http://marketingszeptany.com.pl/ która pomaga mi wszystko w bardzo fajny sposób ogarnąć. Bez niech byłoby mi ciężko się wybić.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Mar 29, 2021 11:29    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: