| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AK4li Oświecenie

|
Wysłany: Pią Mar 14, 2025 20:41 Temat postu: |
|
|
| Kocham podróżować, więc robię to jak tylko mam możliwość. Biuro podróży Konsorcjum.pl zapewniło nam niezapomnianą podróż do Chin, a polski pilot z pasją opowiadał o Chinach. Każdy dzień był pełen wrażeń! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2025 20:41 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gornupokim77 Antyk

|
Wysłany: Nie Mar 16, 2025 18:31 Temat postu: |
|
|
W tym przypadku warto by było sprawdzić najróżniejsze sposoby na rozwiązanie aktualnego problemu. _________________ narożniki do pokoju |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bowis Przyszłość

|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2025 12:28 Temat postu: |
|
|
| Jak jest czas, to z chęcią sięgam po jakaś książkę. Ostatnio z polecenia przeczytałem "Figowce" Barbary Czuby, bardzo się wciągnąłem. Książkę w super cenie kupiłem na stronie https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/figowce/ Romans porusza temat walki dobra ze złem, wewnętrznej przemiany i poszukiwania harmonii w życiu, ucząc, jak dostrzegać piękno w drobnych chwilach. To opowieść o sile, odwadze i transformacji, która może inspirować do głębszego spojrzenia na własne życie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chillyopo Antyk

|
Wysłany: Czw Maj 01, 2025 17:28 Temat postu: |
|
|
| Hej, jeśli chodzi o wybór obozu młodzieżowego za granicą, to wiecie, że to nie jest taka prosta sprawa. Według mnie, najważniejsze jest, aby zwrócić uwagę na kilka kluczowych kwestii. Jeżeli już piszemy o tym, to warto pamiętać, że nie tylko lokalizacja, ale też program i opieka są mega istotne. Dokładnie tak jak ktoś już pisał, bezpieczeństwo naszych pociech jest priorytetem. A ja myślę, że dobrym pomysłem jest zapoznanie się z tym artykułem https://wm.pl/1135738,Czym-kierowac-sie-przy-wyborze-obozu-mlodziezowego-za-granica-Te-kwestie-sa-kluczowe.html |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nimskoplonek77 Antyk

|
Wysłany: Pon Maj 05, 2025 14:44 Temat postu: |
|
|
Być może to jedyne co można zrobić, ale warto też brać pod uwagę inne opcje które się nam nasuną. _________________ hotel szklarska poręba |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ana2832 Barok

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2025 14:33 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam podróżować, więc jak tylko mam możliwość to właśnie tak spędzam czas wolny Polecam z całego serca Jubileuszową Pielgrzymkę do Włoch z Konsorcjum.pl – Msza przy grobie św. Jana Pawła II i przejście przez Drzwi Święte w Rzymie to niezapomniane duchowe doświadczenie. Wszystko świetnie zorganizowane i wygodny przelot w cenie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marika Przyszłość

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2025 19:40 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio wolny czas spędzam na tym, żeby się doszkalać Uważam, że to zaprocentuje. Planuję wybrać się jeszcze w najbliższym czasie na szkolenie z metody BeBo https://bebotrening.pl/ czyli prawidłowego wykonywania treningu mięśni dna miednicy. Bardzo potrzebne w dzisiejszych czasach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
limango Przyszłość

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2025 08:39 Temat postu: |
|
|
| Tak tylko zostawię, bo może się komuś przyda. Jak ktoś marzy o naprawdę wyjątkowym kierunku, to bhutan wycieczka może być czymś naprawdę niecodziennym. Nie jest to może pierwszy wybór większości osób, ale jak się poczyta, to wciąga. Egzotyka, spokój, kultura jak z innego świata. Też was to ciekawi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AlexCapek Przyszłość

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iniaki Oświecenie

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2025 14:40 Temat postu: |
|
|
| Cześć wszystkim! Niedawno trafiłem na stronkę https://campus.edu.pl/ i pomyślałem, że warto się nią z Wami podzielić. To blog poruszający wiele różnych zagadnień – trochę o codziennym życiu, nieco przydatnych poradników, trochę o ciekawostkach. Wszystko napisane przystępnie oraz bez zbędnych ozdobników. To nie jest jakaś wielka platforma ekspercka, raczej przyjazne miejsce do lektury i znalezienia czegoś pożytecznego albo skłaniającego do refleksji. Myślę, że każdy odnajdzie tam coś, co go zainteresuje – niezależnie od tego, czy poszukuje konkretnych porad, czy po prostu chciałby się oderwać i przeczytać coś lekkiego. Jeżeli lubicie blogi o zróżnicowanej tematyce, to naprawdę warto tam zajrzeć. Może i Wam przypadnie do gustu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bankova XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Sro Cze 25, 2025 18:54 Temat postu: |
|
|
| Nowoczesne laboratoria coraz częściej korzystają z zaawansowanych urządzeń, a jednym z nich jest spektrometr nir. Technologia bliskiej podczerwieni pozwala na szybkie i dokładne analizy, co jest ogromnym plusem. Chętnie dowiem się, jak ten sprzęt wypada w praktyce i czy rzeczywiście przyspiesza pracę badawczą. Macie doświadczenia z takim spektrometrem? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sokol Przyszłość

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2025 10:41 Temat postu: |
|
|
| W wolnym czasie lubię sięgać po książki, które dają do myślenia. Ostatnio trafiłam na"Prawda ukryta w zębach" Teresy Szyszko i muszę przyznać, że to coś zupełnie innego. Pokazuje, jak bardzo emocje wpływają na nasze zdrowie, nawet na zęby. Świetna lektura na spokojny wieczór. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gernokolwak44 Antyk

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2025 14:44 Temat postu: |
|
|
| Wakacje to fajny czas, który warto dobrze spędzić, a to możemy zrobić np. w hotelu jak https://bristolbusko.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pudelkowa Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2025 06:31 Temat postu: |
|
|
| Ja bym powiedziała, że https://korty-squash.pl to całkiem spoko narzędzie dla squashowych freaków. Wpisujesz miasto i masz wszystko – bez dzwonienia i szukania w ciemno. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2025 06:31 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |