Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czas wolny
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AK4li
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Pią Mar 14, 2025 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kocham podróżować, więc robię to jak tylko mam możliwość. Biuro podróży Konsorcjum.pl zapewniło nam niezapomnianą podróż do Chin, a polski pilot z pasją opowiadał o Chinach. Każdy dzień był pełen wrażeń!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Mar 14, 2025 20:41    Temat postu:

Powrót do góry
Gornupokim77
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Mar 16, 2025 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym przypadku warto by było sprawdzić najróżniejsze sposoby na rozwiązanie aktualnego problemu.
bowis
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2025 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak jest czas, to z chęcią sięgam po jakaś książkę. Ostatnio z polecenia przeczytałem "Figowce" Barbary Czuby, bardzo się wciągnąłem. Książkę w super cenie kupiłem na stronie https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/figowce/ Romans porusza temat walki dobra ze złem, wewnętrznej przemiany i poszukiwania harmonii w życiu, ucząc, jak dostrzegać piękno w drobnych chwilach. To opowieść o sile, odwadze i transformacji, która może inspirować do głębszego spojrzenia na własne życie.
Powrót do góry
Chillyopo
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Maj 01, 2025 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, jeśli chodzi o wybór obozu młodzieżowego za granicą, to wiecie, że to nie jest taka prosta sprawa. Według mnie, najważniejsze jest, aby zwrócić uwagę na kilka kluczowych kwestii. Jeżeli już piszemy o tym, to warto pamiętać, że nie tylko lokalizacja, ale też program i opieka są mega istotne. Dokładnie tak jak ktoś już pisał, bezpieczeństwo naszych pociech jest priorytetem. A ja myślę, że dobrym pomysłem jest zapoznanie się z tym artykułem https://wm.pl/1135738,Czym-kierowac-sie-przy-wyborze-obozu-mlodziezowego-za-granica-Te-kwestie-sa-kluczowe.html
Powrót do góry
Nimskoplonek77
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Maj 05, 2025 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Być może to jedyne co można zrobić, ale warto też brać pod uwagę inne opcje które się nam nasuną.
ana2832
Barok
Barok

PostWysłany: Czw Maj 15, 2025 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uwielbiam podróżować, więc jak tylko mam możliwość to właśnie tak spędzam czas wolny Smile Polecam z całego serca Jubileuszową Pielgrzymkę do Włoch z Konsorcjum.pl – Msza przy grobie św. Jana Pawła II i przejście przez Drzwi Święte w Rzymie to niezapomniane duchowe doświadczenie. Wszystko świetnie zorganizowane i wygodny przelot w cenie!
Powrót do góry
Marika
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Maj 27, 2025 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio wolny czas spędzam na tym, żeby się doszkalać Smile Uważam, że to zaprocentuje. Planuję wybrać się jeszcze w najbliższym czasie na szkolenie z metody BeBo https://bebotrening.pl/ czyli prawidłowego wykonywania treningu mięśni dna miednicy. Bardzo potrzebne w dzisiejszych czasach.
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Cze 18, 2025 08:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. W moim przekonaniu to jest naprawdę doskonała opcja teraz. Takie rzeczy są naprawdę wręcz doskonała sprawa teraz.
limango
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Cze 22, 2025 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak tylko zostawię, bo może się komuś przyda. Jak ktoś marzy o naprawdę wyjątkowym kierunku, to bhutan wycieczka może być czymś naprawdę niecodziennym. Nie jest to może pierwszy wybór większości osób, ale jak się poczyta, to wciąga. Egzotyka, spokój, kultura jak z innego świata. Też was to ciekawi?
Powrót do góry
AlexCapek
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Cze 23, 2025 08:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w czasie wolnym najbardziej lubię sobie grać na konsoli. To jest naprawdę doskonała opcja teraz jak dla mnie. Tak ja to widzę teraz.
Iniaki
Oświecenie
Oświecenie

PostWysłany: Wto Cze 24, 2025 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim! Niedawno trafiłem na stronkę https://campus.edu.pl/ i pomyślałem, że warto się nią z Wami podzielić. To blog poruszający wiele różnych zagadnień – trochę o codziennym życiu, nieco przydatnych poradników, trochę o ciekawostkach. Wszystko napisane przystępnie oraz bez zbędnych ozdobników. To nie jest jakaś wielka platforma ekspercka, raczej przyjazne miejsce do lektury i znalezienia czegoś pożytecznego albo skłaniającego do refleksji. Myślę, że każdy odnajdzie tam coś, co go zainteresuje – niezależnie od tego, czy poszukuje konkretnych porad, czy po prostu chciałby się oderwać i przeczytać coś lekkiego. Jeżeli lubicie blogi o zróżnicowanej tematyce, to naprawdę warto tam zajrzeć. Może i Wam przypadnie do gustu.
Powrót do góry
bankova
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Sro Cze 25, 2025 18:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nowoczesne laboratoria coraz częściej korzystają z zaawansowanych urządzeń, a jednym z nich jest spektrometr nir. Technologia bliskiej podczerwieni pozwala na szybkie i dokładne analizy, co jest ogromnym plusem. Chętnie dowiem się, jak ten sprzęt wypada w praktyce i czy rzeczywiście przyspiesza pracę badawczą. Macie doświadczenia z takim spektrometrem?
Powrót do góry
sokol
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Cze 27, 2025 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W wolnym czasie lubię sięgać po książki, które dają do myślenia. Ostatnio trafiłam na"Prawda ukryta w zębach" Teresy Szyszko i muszę przyznać, że to coś zupełnie innego. Pokazuje, jak bardzo emocje wpływają na nasze zdrowie, nawet na zęby. Świetna lektura na spokojny wieczór.
Powrót do góry
Gernokolwak44
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Cze 30, 2025 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wakacje to fajny czas, który warto dobrze spędzić, a to możemy zrobić np. w hotelu jak https://bristolbusko.pl/
Powrót do góry
pudelkowa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lip 01, 2025 06:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym powiedziała, że https://korty-squash.pl to całkiem spoko narzędzie dla squashowych freaków. Wpisujesz miasto i masz wszystko – bez dzwonienia i szukania w ciemno.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Lip 01, 2025 06:31    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Zdrowie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następny
Strona 19 z 22
Skocz do: