Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ElTango Przyszłość
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2023 10:53 Temat postu: Latarki |
|
|
elo!
Szukam dobrej latarkido użytku w warsztacie i w razie awarii prądu. Mamy teraz jakąś latarkę, ale ona się mega szybko rozładowuje, w ogóle słabo świeci. Zależy mi na takiej, która wytrzyma długo i świeci daleko. Możecie podrzucić jakieś propozycje modeli? Co do ceny to chciałabym się zmieścić tak do 400 zł. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2023 10:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
alexdenton Przyszłość
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2023 10:15 Temat postu: |
|
|
Fajne latarki to jest naprawdę opcja wspaniała w moim przekonaniu. Ja takie rzeczy wręcz uwielbiam. One są naprawdę bardzo przydatne w moim przekonaniu!!!
|
|
Polina Przyszłość
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2023 16:35 Temat postu: |
|
|
hmm zależy do jakich działań? Może dobrą opcją będzie w takim przypadku latarka czołowa? Nie śmiej się - to się serio sprawdza! Dzięki temu masz obie ręce wolne i możesz sobie śmiało działać, a źródło światła kierujesz tam, gdzie masz wzrok. Moim zdaniem to najlepsza opcja. |
|
Powrót do góry |
|
|
ElTango Przyszłość
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2023 15:58 Temat postu: |
|
|
No tak jak pisałam, do grzebania w warsztacie (mąż czasem coś wieczorami robi), no i na wypadek jak braknie prądu (u nas czasem zdarzają się awarie). Może faktycznie ta czołówka to dobre rozwiązanie. Przeglądałam na Ceneo i wybór jest spory. Musze porównać kilka modeli bo nie wiem którą wybrać. Chyba, że możesz polecić konkretny model? |
|
Powrót do góry |
|
|
AlexCapek Przyszłość
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|