Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Praca
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasz Rozwój
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
borowka
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Sro Lut 09, 2022 16:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Muszę przyznać, że gdy ja poszukiwałam dobrej pracy w branży informatycznej, to znajomy podpowiedział mi, żebym w wolnej chwili zajrzała sobie na stronę https://www.globallogic.com/pl/ . Tam można znaleźć bardzo ciekawe propozycje w tym zakresie, więc jeżeli również jesteście tym zainteresowani, to koniecznie sobie tam zerknijcie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lut 09, 2022 16:47    Temat postu:

Powrót do góry
lodzka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lut 17, 2022 09:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pracę najrozsądniej poszukiwać z pomocą agencji pośrednictwa pracy . ZDZ, czyli Zakład Doskonalenia Zawodowego okazał się pod tym względem bardzo fachowy i nieoceniony. Mój znajomy znalazł nową pracę właśnie za sprawą ich oferty.
Powrót do góry
Bożena
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Lut 19, 2022 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja się zastanawiam, jaki powinien być czas pracy kierowcy tira. Mój mąż pracuje w firmie transportowej, która nie przejmuje się przepisami i chciałabym wiedzieć, jak to powinno w rzeczywistości wyglądać. Może potrzebują jakieś obsługi księgowej, która zna się na przepisach.
Powrót do góry
Krysia1
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lut 20, 2022 20:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli interesuje cię praca w międzynarodowej firmie to jest oferta pracy w Nokii na stanowisku tribe quality manager Sprawdź i jeśli masz odpowiednie kwalifikacje to aplikuj. W tej firmie na pewno się rozwiniesz i dobrze zarobisz a Wrocław to idealne miasto do życia.
Powrót do góry
gorkogorko
Pozytywizm
Pozytywizm

PostWysłany: Pon Lut 21, 2022 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uważam, że najrozsądniej rozejrzeć się za ofertą agencji pośrednictwa pracy. Derksen https://derksen-polska.pl/oferty-pracy/oferty-pracy-polska/ w swojej ofercie dysponują bardzo szerokim wyborem przeróżnych stanowisk , na które poszukują rąk do pracy. Jak na mój gust to warto skupić się na takiej ofercie i sprawdzić, czym faktycznie dysponują!
Powrót do góry
budka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lut 22, 2022 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Praca wymaga od nas zaangażowania ale musimy też wiedzieć jakie są nasze prawa, aby wiedzieć co nam się należy. Moim zdaniem lepiej skontaktować się ze sprawdzonym pośrednikiem, jakim jest MG Solutions. Do tej pory słyszałem tylko pochlebne opinie na ich temat.
Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lut 23, 2022 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy widzieliście też może co daje tak naprawdę avon rejestracja i jak wygląda praca też dla nich? No, bo wiecie... Jak szukacie lekkiego i elastycznego zarobku , to według mnie warto byłoby tutaj właśnie zastanowić się nad tą opcją. Tym bardziej, że jest to rozwiązanie fajne dla każdego i nie wymagające swoich inwestycji.
Powrót do góry
frisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lut 28, 2022 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A tutaj https://hrk.pl/pl/baza-wiedzy/artykuly-eksperckie/czym-jest-rozwoj-zawodowy-i-jak-wplywa-na-kariere-pracownika mieliście już okazję się rozejrzeć? Jeśli nie, to uważam, że warto. Macie tam bowiem namiar na ciekawy i praktyczny artykuł, który może okazać się niezwykle pomocny. Przede wszystkim dowiecie się tam sporo ważnych informacji na temat rozwoju zawodowego. Dowiecie się jak wpływa na karierę pracownika.

Ostatnio zmieniony przez frisa dnia Sob Mar 12, 2022 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
apko
Średniowiecze
Średniowiecze

PostWysłany: Czw Mar 03, 2022 14:25    Temat postu: praca przez internet Odpowiedz z cytatem

Obecnie super sprawdza się praca przez Internet. Warto poszukać, niektórzy szukają ankieterów, inni copywriterów - możliwości jest sporo Smile
Powrót do góry
konwalia
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Mar 06, 2022 18:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No robota jak robota, tylko więcej można na tym zaoszczędzić, dlatego ja już kilka wyjazdów mam za sobą. I tu mogę tez polecić firmę https://nursecare24.pl/ która pomaga w wyjazdach do Niemczech jako opiekun osób starszych. Przeprowadzą przez dokumentację, pomogą dobrać osobę którą będzie się zajmować itp, a to duża pomoc, szczególnie przy pierwszych wyjazdach.
Powrót do góry
Elusia
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Sro Mar 30, 2022 10:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie pracowników do firm, to polecam skontaktować się z tą firmą - https://wojkat.eu/. Zajmują się poszukiwaniem wykfalifikowanych pracowników z Ukrainy. Takie rozwiązanie może być bardzo korzystne. Pracownicy z Ukrainy są bardzo pracowici i często dobrze wykształceni.
Powrót do góry
olga32
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2022 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pracodawcy mają teraz trudną sytuację, bo ciężko znaleźć dobrego pracownika. Dlatego warto skorzystać z doradztwa personalnego. Zajmuje się tym agencja http://www.dekrapraca.pl/dla-pracodawcow/doradztwo-personalne . W ten sposób szybko zostanie uzupełniona luka w personelu. Dodatkowo oni doradzą w trakcie rekrutacji, podpowiedzą, jakie cechy, wykształcenie i doświadczenie powinien mieć pracownik na danym stanowisku.
Powrót do góry
Krejzol
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2022 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak nie możecie znaleźć roboty, to warto udać się do agencji pośrednictwa pracy. Ja przez taką pracuję i muszę przyznać, że to fajne rozwiązanie. Moja agencja jest rzetelna i można wszystko z nią załatwić. Prowizję za pracę pobiera małą, a ofert ma masę do wyboru. Załatwiła mi robotę w firmie ślusarskiej. W końcu robię w swoim zawodzie i fajnie zarabiam. Myślę, że jak najbardziej mogę więc wam polecić agencję WorkerService z Żor, która mieści się dokładnie przy ulicy Przemysłowej 4 https://workerservice.pl/oferta-agencja-pracy-posrednictwo Pozdrawiam.
Powrót do góry
Billy
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2022 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto poszukać pracy w agencji pracy tymczasowej. Mam znajomych z Ukrainy, którzy w taki sposób poszli do roboty i sobie zachwalają. Po prostu trafili na dobrą agencję. Zwie się ona FUTURE WORK i mieści dokładnie przy ulicy Mickiewicza 27 w Wadowicach http://www.futurework.com.pl/oferta Kilka osób pracuję w budowlance, a inni na hali produkcyjnej. Dostają dobre pieniądze. Ta agencja o wszystko dba. Nie muszą się martwić, że nie znają idealnie języka polskiego. Warto się skontaktować z nią, bo oferty ma naprawdę fajne.
Powrót do góry
Granus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Kwi 25, 2022 10:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz rynek bardziej pracownika jest. Warto się rozglądać za takimi ofertami jak ma https://folimpex.com.pl/ gdzie naprawdę warunki są dobre i można się na dłużej zahaczyć
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Kwi 25, 2022 10:42    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasz Rozwój Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 7 z 10
Skocz do: