Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ernesto898 Romantyzm

|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2021 13:41 Temat postu: |
|
|
Ostatnio w naszej pracy pojawiła się grywalizacja dla pracowników stworzona przez naszych szefów. Masakra jakaś, nie da się przez to sensownie pracować. Strasznie to nudne i dziecinne. Nie polecam, jeśli u was będzie taki pomysł to odradzam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2021 13:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zmoraja Przyszłość

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2021 08:17 Temat postu: |
|
|
Firma Kolb Sohn przyjmuje do pracy instalatorów sanitarnych, ogrzewania, wodno-kanalizacyjnych, jako monter wentylacji albo jako elektryk. Praca na terenie Niemiec. Niemiecka umowa i dobra stawka. Więcej informacji można uzyskać w Bytomiu - Rynek ul. Gliwicka 15 albo na maila rekrutacja.kolb@gmail.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarinaMa Przyszłość

|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2021 07:58 Temat postu: |
|
|
Pytanie tylko, co faktycznie mogłoby sprawdzić się w Waszym przypadku? Ja czuję, że ciekawym pomysłem mogłoby być postawienie na takie informacje jak chociażby https://poradnikpracownika.pl/-systemy-ats-w-polsce-co-wyroznia-te-najlepsze Dzięki temu będziecie w stanie samodzielnie określić, w jaki sposób będziecie w stanie poradzić sobie z poprawą skuteczności Waszej rekrutacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
modern Pozytywizm

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2021 20:13 Temat postu: |
|
|
Aktualnie prowadzone są rekrutacje tutaj w firmie https://imex-logistics.pl/Praca.html nie ma więc co narzekać na brak ofert pracy w Polsce. Bo wystarczy zrobić dobre rozeznanie i można się załapać |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Nie Paź 10, 2021 19:58 Temat postu: |
|
|
Ja musiałam dowiedzieć się jak leczyć zespół cieśni nadgarstka. Zbyt dużo czasu spędzałam na pracy przy laptopie. Jednak niebezpieczeństwem jest praca zdalna z domu, bo często pracowałam w łóżku, czyli ręce były w złym ułożeniu, przez co nabawiłam się problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sumka Romantyzm

|
Wysłany: Wto Paź 12, 2021 10:56 Temat postu: |
|
|
Obecnie mamy spore możliwości,jeśli jesteś osobą energiczną,znającą język niemiecki,może warto zastanowić się nad podjęciem pracy jako opiekunka osób starszych na terenie Niemiec?
Jest to bardzo ciekawa i dobrze płatna praca,można się do niej zgłosić poprzez znaną i działająca na naszym rynku od lat firmę https://pracadlaopiekunek24.pl/praca-kategorie/praca-stala/
Oferują zwrot kosztów podróży,dogodne warunki pracy,pomoc podczas załatwiania wszystkich spraw i kompletowania dokumentów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2021 22:33 Temat postu: |
|
|
Ja długo pracowałam za granicą, szczęściem było to, że znalazłam dobry i tani internet domowy w Niemczech. Mogłam rozmawiać z przyjaciółmi i rodziną, oglądać firmy i pracować zdalnie dla drugiej firmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arkadiusz1 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Paź 22, 2021 17:49 Temat postu: |
|
|
Na szczęście dzisiaj możecie przecież znacznie skuteczniej poradzić sobie z rozplanowaniem takich systemów pod kątem własnego biznesu.
Ostatnio zmieniony przez Arkadiusz1 dnia Pon Sie 08, 2022 17:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nesska Przyszłość

|
Wysłany: Pon Lis 01, 2021 11:01 Temat postu: |
|
|
W takim razie jeżeli szukacie naprawdę dobrego laptopa do codziennej pracy i sprawnego załatwienia spraw to tutaj jak najbardziej polecam również odwiedzić https://www.wybieramlaptopa.pl/ na której znajdziesz przygotowane recenzje, rankingi oraz aktualności z nowości jakie się pojawiają na naszym rynku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Źrebak21 Renesans

|
Wysłany: Wto Lis 02, 2021 14:10 Temat postu: |
|
|
Zastanawiałam się ostatnio nad zmianą pracy. Spodobała mi się oferta ze stronki https://www.globelus.pl/. Jak dla mnie to bardzo fajna wyszukiwarka ofert pracy za granicą. Ofert jest sporo, są fajnie opisane i pochodzą z różnych państw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sambana Przyszłość

|
Wysłany: Czw Lis 04, 2021 01:19 Temat postu: |
|
|
Również chcę zmienić zatrudnienie i interesuje mnie najbardziej praca Szczecin , bo zarobki w mieście są większe. Teraz w małej mieścinie pracuje i nie jestem zadowolona |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898 Romantyzm

|
Wysłany: Czw Lis 04, 2021 13:35 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zastanawiałem się, jak podzielić pracę i obowiązki z codziennością w domu. Niestety problemy przechodziły do domu, a work-life balance średnio się sprawdzał. Właściwie to Work-life fit co to znaczy? Ostatnio na to w sieci trafiłem, ale średnio rozumiem. Wyjaśni to ktoś jak to się ma do pracy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
miki44 Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bubus Przyszłość

|
Wysłany: Sob Lis 06, 2021 19:23 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez Bubus dnia Pon Kwi 04, 2022 11:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lis 23, 2021 20:01 Temat postu: |
|
|
Zajmuje się produkcją gier komputerowych, dlatego dla mnie bardzo ważny jest wysokiej jakości sprzęt. Z czystym sumieniem mogę polecić wam IRDM, akcesoria jakie tutaj kupiłam okazały się strzałem w 10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 23, 2021 20:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |