Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Praca
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasz Rozwój
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ernesto898
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2021 13:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio w naszej pracy pojawiła się grywalizacja dla pracowników stworzona przez naszych szefów. Masakra jakaś, nie da się przez to sensownie pracować. Strasznie to nudne i dziecinne. Nie polecam, jeśli u was będzie taki pomysł to odradzam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Wrz 09, 2021 13:41    Temat postu:

Powrót do góry
zmoraja
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2021 08:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Firma Kolb Sohn przyjmuje do pracy instalatorów sanitarnych, ogrzewania, wodno-kanalizacyjnych, jako monter wentylacji albo jako elektryk. Praca na terenie Niemiec. Niemiecka umowa i dobra stawka. Więcej informacji można uzyskać w Bytomiu - Rynek ul. Gliwicka 15 albo na maila rekrutacja.kolb@gmail.com
Powrót do góry
KarinaMa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2021 07:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pytanie tylko, co faktycznie mogłoby sprawdzić się w Waszym przypadku? Ja czuję, że ciekawym pomysłem mogłoby być postawienie na takie informacje jak chociażby https://poradnikpracownika.pl/-systemy-ats-w-polsce-co-wyroznia-te-najlepsze Dzięki temu będziecie w stanie samodzielnie określić, w jaki sposób będziecie w stanie poradzić sobie z poprawą skuteczności Waszej rekrutacji.
Powrót do góry
modern
Pozytywizm
Pozytywizm

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aktualnie prowadzone są rekrutacje tutaj w firmie https://imex-logistics.pl/Praca.html nie ma więc co narzekać na brak ofert pracy w Polsce. Bo wystarczy zrobić dobre rozeznanie i można się załapać
Powrót do góry
Bożena
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Paź 10, 2021 19:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja musiałam dowiedzieć się jak leczyć zespół cieśni nadgarstka. Zbyt dużo czasu spędzałam na pracy przy laptopie. Jednak niebezpieczeństwem jest praca zdalna z domu, bo często pracowałam w łóżku, czyli ręce były w złym ułożeniu, przez co nabawiłam się problemów.
Powrót do góry
Sumka
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Wto Paź 12, 2021 10:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obecnie mamy spore możliwości,jeśli jesteś osobą energiczną,znającą język niemiecki,może warto zastanowić się nad podjęciem pracy jako opiekunka osób starszych na terenie Niemiec?
Jest to bardzo ciekawa i dobrze płatna praca,można się do niej zgłosić poprzez znaną i działająca na naszym rynku od lat firmę https://pracadlaopiekunek24.pl/praca-kategorie/praca-stala/
Oferują zwrot kosztów podróży,dogodne warunki pracy,pomoc podczas załatwiania wszystkich spraw i kompletowania dokumentów.
Powrót do góry
Bożena
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Paź 13, 2021 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja długo pracowałam za granicą, szczęściem było to, że znalazłam dobry i tani internet domowy w Niemczech. Mogłam rozmawiać z przyjaciółmi i rodziną, oglądać firmy i pracować zdalnie dla drugiej firmy.
Powrót do góry
Arkadiusz1
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Paź 22, 2021 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na szczęście dzisiaj możecie przecież znacznie skuteczniej poradzić sobie z rozplanowaniem takich systemów pod kątem własnego biznesu.

Ostatnio zmieniony przez Arkadiusz1 dnia Pon Sie 08, 2022 17:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Nesska
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Lis 01, 2021 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie jeżeli szukacie naprawdę dobrego laptopa do codziennej pracy i sprawnego załatwienia spraw to tutaj jak najbardziej polecam również odwiedzić https://www.wybieramlaptopa.pl/ na której znajdziesz przygotowane recenzje, rankingi oraz aktualności z nowości jakie się pojawiają na naszym rynku.
Powrót do góry
Źrebak21
Renesans
Renesans

PostWysłany: Wto Lis 02, 2021 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiałam się ostatnio nad zmianą pracy. Spodobała mi się oferta ze stronki https://www.globelus.pl/. Jak dla mnie to bardzo fajna wyszukiwarka ofert pracy za granicą. Ofert jest sporo, są fajnie opisane i pochodzą z różnych państw.
Powrót do góry
sambana
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 04, 2021 01:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również chcę zmienić zatrudnienie i interesuje mnie najbardziej praca Szczecin , bo zarobki w mieście są większe. Teraz w małej mieścinie pracuje i nie jestem zadowolona
Powrót do góry
Ernesto898
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Czw Lis 04, 2021 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zastanawiałem się, jak podzielić pracę i obowiązki z codziennością w domu. Niestety problemy przechodziły do domu, a work-life balance średnio się sprawdzał. Właściwie to Work-life fit co to znaczy? Ostatnio na to w sieci trafiłem, ale średnio rozumiem. Wyjaśni to ktoś jak to się ma do pracy?
Powrót do góry
miki44
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lis 05, 2021 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko zależy od tego, co nas interesuje. Jeśli znacie dobrze język polski i lubicie pisać teksty, to może zainteresuje Was to ogłoszenie https://enterthenews.pl/forum/ogloszenia-praca-f19/praca-copywriter-funkymedia-lodz-t4390.html . Poszukują copywritera. Nie jest to trudne zajęcie i jest satysfakcjonujące. Można codziennie pokonywać nowe wyzwania, a o nudzie można zapomnieć.
Powrót do góry
Bubus
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sob Lis 06, 2021 19:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez Bubus dnia Pon Kwi 04, 2022 11:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lis 23, 2021 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zajmuje się produkcją gier komputerowych, dlatego dla mnie bardzo ważny jest wysokiej jakości sprzęt. Z czystym sumieniem mogę polecić wam IRDM, akcesoria jakie tutaj kupiłam okazały się strzałem w 10
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Wto Lis 23, 2021 20:01    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasz Rozwój Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 5 z 10
Skocz do: