Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatula Przyszłość

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 09:37 Temat postu: |
|
|
Ja od jakiegoś czasu pracuje za granicą, wyjeżdzam do Niemiec z agencją Dolce Vita https://www.facebook.com/opiekunki.dolcevita/. polecam tą firmę jeśli szukacie pracy w zawodzie opiekuna osób starszych. Uczciwe warunki pracy, bezproblemowym, stały kontakt z koordynatorem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 09:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Markoss Przyszłość

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2021 10:07 Temat postu: |
|
|
Natomiast jeżeli szukacie dobrej oferty pracy za granicą z pewnymi warunkami, to w mojej ocenie warto wziąć pod uwagę współpracę z dobrą agencją pracy, jak HollandContracting https://hollandcontracting.pl/ z którą miałem okazję wyjeżdżać do Holandii na rok. Niezłe płace, na miejscu gotowe lokum i do tego blisko miejsca pracy. Wszystko w porządku, no i udało się sporo zaoszczędzić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
annamaz01 Renesans

|
Wysłany: Sro Lut 10, 2021 22:09 Temat postu: |
|
|
Busy polska anglia z firmy Royalline są dość tanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
werka2 Przyszłość

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2021 12:08 Temat postu: |
|
|
Praca to jedno, można być na etacie albo prowadzić firmę. Bez względu na to co robimy na co dzień warto zadbac o to by mieć takżę pasywne dochody. Może to być na przykład wynajem mieszkania czy odpowiednie inwestycje. Sporo ciekawych produktów znajdziecie w ofercie firmy Generali Investments. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaroslaw221 Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaroslaw221 Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
annamagda Średniowiecze

|
Wysłany: Sro Mar 24, 2021 14:31 Temat postu: |
|
|
Jeśli zastanawiacie się nad pracą za granicą to mogę polecić przejrzenie https://polandworkforce.com/opinie/, gdzie znajdziecie opinie o agencji pracy tymczasowej Poland Workforce, która pomaga znaleźć bezpieczenie i dobre zatrudnienie za granicą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2021 12:19 Temat postu: |
|
|
A czy kojarzycie firmę https://www.asmsalesforce.pl/promotorzy-marki/ ? Czy korzystaliście może z ich usług? Pytam, ponieważ potrzebny jest mi promotor marki. Z tego wiem oni wspierają swoich klientów w sprzedaży, prowadzeniu działań promocyjnych. Zastanawiam się czy nie skorzystać z ich oparcia? Czy warto? |
|
Powrót do góry |
|
 |
budka Przyszłość

|
Wysłany: Sro Kwi 21, 2021 14:23 Temat postu: |
|
|
Skoro poszukujecie pracy możecie też odezwać się do firmy MG Solutions . Może oni wam pomogą i skierują was do danego pracodawcy. Wiem, że do nich zgłaszają się różnego rodzaju firmy, chcąc wypełnić swoją kadrę. Także czasami nawet nie wiem, że dana firma szuka kogoś takiego jak my. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arczik XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2021 15:47 Temat postu: |
|
|
Praca ważna rzeczy, ważne żeby mieć prace z której będziecie zadowoleni. Jak nie jesteście zadowoleni ze swojej pracy to myślę, że warto po prostu poszukać czegoś nowego. na Geopracy znajdziecie oferty pracy z Radomia, ja w tym mieście mieszkam i też właśnie tu chciałabym szukać pracy dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anna36 Antyk

|
Wysłany: Wto Lip 13, 2021 17:53 Temat postu: |
|
|
Powiedzcie Mi co polecilibyście za pracę kobiecie która zajmuje się małymi dziećmi?  _________________ sukienki |
|
Powrót do góry |
|
 |
KarinaMa Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mali_nowa Romantyzm

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2021 19:43 Temat postu: |
|
|
Praca jako pomoc domowa za granicą nadal moim zdaniem jest dobrym pomysłem, można nieźle podreperować swój domowy budżet. Wiadomo, nie jest tak łatwo wyjechać, jak, kiedyś, ale jeśli już się uda, idzie z górki. Do szukania ofert pracy, polecam ten portal https://helphoo.com/pl/oferty-pracy-jako-sprzataczka-pomoc-domowa, mają bardzo duży wybór ogłoszeń, a Ty masz pewność, że wszystko jest legalne i bezpieczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898 Romantyzm

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 10:27 Temat postu: |
|
|
Chce się przebranżowić, jestem aktualnie fryzjerką i chcę iść na handlowca. Ostatnio zaciekawił mnie temat fotowoltaiki. Wiecie ile zarabia sprzedawca fotowoltaiki? Dajcie znać proszę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bubus Przyszłość

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2021 12:09 Temat postu: |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez Bubus dnia Czw Sty 06, 2022 19:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2021 12:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |