| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
panhard Przyszłość

|
Wysłany: Pią Cze 17, 2022 14:49 Temat postu: odkurzanie nowoczesne |
|
|
| Jakiś czas temu na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://www.odkurzamywszystko.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 17, 2022 14:49 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Wto Lip 05, 2022 11:55 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem najlepszym wyborem będzie jednak Odkurzacz 2722 22V LITHIUM BLU z Ariete. U mnie działa bez żadnych zastrzeżeń i przede wszystkim okazał się bardzo dokładny |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pudelkowa Przyszłość

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2025 08:34 Temat postu: |
|
|
| Mam wrażenie, że Manta to niedoceniana marka, bo ten ich Powerstick 2w1 serio daje radę. Mały, a potrafi zassać cały kurz z dywanu. No i filtr HEPA H13 – super opcja, jak ktoś ma alergików w domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Willingoi Renesans

|
Wysłany: Pią Gru 19, 2025 13:48 Temat postu: |
|
|
| Myślę o zakupie odkurzacza pionowego jako prezentu, bo podobno świetnie radzi sobie z dywanami i twardymi podłogami, a przy tym jest lekki i łatwy w obsłudze. Czy ktoś z Was używał takiego odkurzacza w domu i może podzielić się opinią, jak sprawdza się przy codziennym sprzątaniu i czy rzeczywiście ułatwia utrzymanie czystości? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
medela Przyszłość

|
Wysłany: Wto Gru 23, 2025 14:28 Temat postu: |
|
|
| Kupiłam zamienniki z marketu i niestety szybko się podarły. Dopiero po poleceniu znajomej zamówiłam worki do odkurzacza Niteo . Różnica w jakości jest od razu widoczna, szczególnie przy większym sprzątaniu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2025 14:28 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |