Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

odkurzanie nowoczesne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Męski Kącik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panhard
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Cze 17, 2022 14:49    Temat postu: odkurzanie nowoczesne Odpowiedz z cytatem

Jakiś czas temu na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://www.odkurzamywszystko.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Cze 17, 2022 14:49    Temat postu:

Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lip 05, 2022 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem najlepszym wyborem będzie jednak Odkurzacz 2722 22V LITHIUM BLU z Ariete. U mnie działa bez żadnych zastrzeżeń i przede wszystkim okazał się bardzo dokładny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
pudelkowa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Cze 19, 2025 08:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam wrażenie, że Manta to niedoceniana marka, bo ten ich Powerstick 2w1 serio daje radę. Mały, a potrafi zassać cały kurz z dywanu. No i filtr HEPA H13 – super opcja, jak ktoś ma alergików w domu.
Powrót do góry
Willingoi
Renesans
Renesans

PostWysłany: Pią Gru 19, 2025 13:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę o zakupie odkurzacza pionowego jako prezentu, bo podobno świetnie radzi sobie z dywanami i twardymi podłogami, a przy tym jest lekki i łatwy w obsłudze. Czy ktoś z Was używał takiego odkurzacza w domu i może podzielić się opinią, jak sprawdza się przy codziennym sprzątaniu i czy rzeczywiście ułatwia utrzymanie czystości?
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Gru 23, 2025 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kupiłam zamienniki z marketu i niestety szybko się podarły. Dopiero po poleceniu znajomej zamówiłam worki do odkurzacza Niteo . Różnica w jakości jest od razu widoczna, szczególnie przy większym sprzątaniu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Wto Gru 23, 2025 14:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Męski Kącik Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: