Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lejla94 Antyk

|
Wysłany: Sob Maj 14, 2022 11:33 Temat postu: Zasady zdrowego stylu życia |
|
|
Hej znalazłam świetny artykuł jak prowadzić zdrowy tryb życia (wiem, jest ich wiele ale ten do mnie przemawia ) http://www.grindexpo.pl/zasady-zdrowego-stylu-zycia/
Stosuje go od ponad dwóch tygodni i widzę poprawę w śnie i samopoczuciu. Czy wy dorzucilibyście coś więcej do tej listy? Śmiało! czekam na wasze sugestie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2022 11:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sumka Barok

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2022 15:06 Temat postu: |
|
|
Każdy powinien tego typu artykuły czytać i co ważniejsze starać się do nich stosować.
Ja od kilku lat regularnie odwiedzam fitness Kraków
Miejsce przyjazne każdemu,oferujące spory wybór zajęć i sprzętu sportowego. Osobiście dzięki nim straciłam już kilka kilogramów,nauczyłam się zasad zdrowego odżywiania,poprawiłam kondycję i nabrałam pewności siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MariaAwaria13 Antyk

|
Wysłany: Pon Maj 23, 2022 15:20 Temat postu: |
|
|
Ja pomimo tego, że znam zasady zdrowego odżywiania i obejrzałam już chyba wszystkie video na YouTubie na ten temat, to ciągle nie mogę osiągnąć sukcesu i waga nie spada. A może powinnam powiedzieć, że nie spadała, bo chyba w końcu coś ruszyło. W ramach prezentu urodzinowego córka z mężem wykupili mi dietę wzmacniającą Long Vita od Long Vita Czapielski Młyn i jestem bardzo zadowolona. Dieta ma 1200 kcal, a wcale nie jestem głodna! Ale najważniejsze jest to, że zmieniam nawyki żywieniowe. Już się nie mogę doczekać, aż schudnę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2022 15:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |