Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
budka Przyszłość

|
Wysłany: Nie Gru 12, 2021 19:22 Temat postu: |
|
|
Według mnie, najważniejsze jest to, żeby prezent uszczęśliwił osoby obdarowywanej. Wiem że na stronie tej księgarni https://www.taniaksiazka.pl/t/prezenty-na-dzien-babci-i-dziadka można znaleźć bardzo duży wybór różnorodnych, więc jeżeli jesteście tym zainteresowani, to koniecznie sobie tam zerknijcie. Ja bardzo często wybieram książkę na prezent jeszcze nigdy nie widziałam rozczarowania na twarzy moich bliskich |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2021 19:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Milosz5 Przyszłość

|
Wysłany: Wto Gru 28, 2021 23:58 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że tak.
Ostatnio zmieniony przez Milosz5 dnia Pią Sie 12, 2022 14:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
lodzka Przyszłość

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 11:13 Temat postu: |
|
|
A może prezent na urodziny w postaci kursu na prawo jazdy? Z ofertą https://szkolajazdy.com/prawo-jazdy/kategoria-b/ mogłoby to się okazać faktycznie możliwe. Coś takiego sprezentowaliśmy mojej siostrze i muszę przyznać, że była zachwycona. Do tego na miejscu nauczyła się co trzeba i prędko zdała egzamin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
słonkoo Przyszłość

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2021 18:21 Temat postu: |
|
|
Wiecie w sumie to ja też mam pomysł na prezent. Moja koleżanka ostatnio pokazywała mi w sklepie Manufaktura w Bolesławcu przepiękną ceramikę i powiem wam, że też ona sprawdziłaby się na prezent. Chociażby kolorowy kubeczek, czy miseczka - takie rzeczy się przydają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kabisa Przyszłość

|
Wysłany: Sro Sty 05, 2022 15:12 Temat postu: |
|
|
Rozglądając się za wyjątkowymi propozycji w zakresie ładnych i dobrze wykonanych propozycji bielizny na prezent to zajrzyjcie również do sklepu online Maybella w którym znajdziesz piękne propozycje, super promocje i jednocześnie dostępność wzorów, kolorów i stylów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nowaja XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Sob Sty 08, 2022 09:47 Temat postu: |
|
|
Ja szukając prezentu z okazji walentynek dla mojej sympati trafiłam na fajną ofertę tu https://www.bee.pl/t/walentynki-dla-niego Są tu propozycje męskich kosmetyków i bardzo duży wybór herbat o różnych smakach. Myślę że ja wybiorę balsam po goleniu - praktyczny prezent. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brayank9 Barok

|
Wysłany: Pią Sty 14, 2022 12:03 Temat postu: |
|
|
Dla chłopca, dla dziewczynki? No i też bardzo ważne jest w jakim wieku jest dziecko. Myśle, że samochód dla dziewczynki to fajny i oryginalny pomysł na prezent. W sumie jakby nie patrzeć to chłopiec tym bardziej powinien się ucieszyć z tego typu prezentu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Heborat34 Antyk

|
Wysłany: Nie Sty 16, 2022 23:07 Temat postu: |
|
|
Skarpetki idealnie nadają się na prezent na święta, dlatego warto sprawdzić ofertę https://kaysershop.eu/ w celu ich zakupu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krysia1 Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bożena Przyszłość

|
Wysłany: Nie Lut 20, 2022 15:36 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o alkohol na prezent, to raczej nie polecam. Sama zdecydowałam się na leczenie alkoholizmu w zachodniopomorskim, o czym nie powiedziałam znajomym, żeby nie było współczucia i innych takich. Jednak alkohol na prezent wcale nie jest pomocny w zachowaniu trzeźwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartos Antyk

|
Wysłany: Sro Mar 02, 2022 17:38 Temat postu: |
|
|
szukam czegoś na ekskluzywny prezent na rozdzielnicę ślubu dla rodziców Czy można coś takiego wybrać nie wydając całej wypłaty? Generalnie prezent ma być dla teściów, ale mąż zlecił to mnie ... Czy możecie podesłać jakieś sprawdzone pomysł na taki prezent? Wstępnie szukam czegoś eleganckiego i praktycznego o ile to możliwe |
|
Powrót do góry |
|
 |
adaa1478 Antyk

|
Wysłany: Sro Mar 09, 2022 19:01 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio miałam problem z prezentem dla dziadka na 80 urodziny. W rezultacie udało mi skompletować koszyk zdrowych pyszności, ale powiedźcie sami co przydatnego można dać dziadkom w tym wieku? _________________ IMPS.pl - portal Twoich informacji |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatula Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marek887 Barok

|
Wysłany: Czw Mar 10, 2022 15:21 Temat postu: |
|
|
Vouchery to fajny pomysł, jeśli oczywiście wiemy, jaki voucher wybrać. Moim zdaniem biżuteria jeśli chodzi o kobiety zawsze się sprawdza, do tego elegancka torebka na prezent i ponadczasowy podarunek gotowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bliska223 Romantyzm

|
Wysłany: Pon Mar 21, 2022 11:43 Temat postu: |
|
|
Zawsze najtrudniej kupić prezent mojemu tacie. Co polecacie na prezent dla taty, który wszystko ma? Tata zawsze twierdzi, że niczego nie potzrzebuje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2022 11:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |