Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wybór prezentu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasi Mężczyzni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
budka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Gru 12, 2021 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie, najważniejsze jest to, żeby prezent uszczęśliwił osoby obdarowywanej. Wiem że na stronie tej księgarni https://www.taniaksiazka.pl/t/prezenty-na-dzien-babci-i-dziadka można znaleźć bardzo duży wybór różnorodnych, więc jeżeli jesteście tym zainteresowani, to koniecznie sobie tam zerknijcie. Ja bardzo często wybieram książkę na prezent jeszcze nigdy nie widziałam rozczarowania na twarzy moich bliskich
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Gru 12, 2021 19:22    Temat postu:

Powrót do góry
Milosz5
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Gru 28, 2021 23:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że tak.

Ostatnio zmieniony przez Milosz5 dnia Pią Sie 12, 2022 14:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lodzka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Gru 30, 2021 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może prezent na urodziny w postaci kursu na prawo jazdy? Z ofertą https://szkolajazdy.com/prawo-jazdy/kategoria-b/ mogłoby to się okazać faktycznie możliwe. Coś takiego sprezentowaliśmy mojej siostrze i muszę przyznać, że była zachwycona. Do tego na miejscu nauczyła się co trzeba i prędko zdała egzamin.
Powrót do góry
słonkoo
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Gru 31, 2021 18:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie w sumie to ja też mam pomysł na prezent. Moja koleżanka ostatnio pokazywała mi w sklepie Manufaktura w Bolesławcu przepiękną ceramikę i powiem wam, że też ona sprawdziłaby się na prezent. Chociażby kolorowy kubeczek, czy miseczka - takie rzeczy się przydają.
Powrót do góry
Kabisa
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Sty 05, 2022 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozglądając się za wyjątkowymi propozycji w zakresie ładnych i dobrze wykonanych propozycji bielizny na prezent to zajrzyjcie również do sklepu online Maybella w którym znajdziesz piękne propozycje, super promocje i jednocześnie dostępność wzorów, kolorów i stylów Smile
Powrót do góry
nowaja
XX-lecie Międzywojenne
XX-lecie Międzywojenne

PostWysłany: Sob Sty 08, 2022 09:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja szukając prezentu z okazji walentynek dla mojej sympati trafiłam na fajną ofertę tu https://www.bee.pl/t/walentynki-dla-niego Są tu propozycje męskich kosmetyków i bardzo duży wybór herbat o różnych smakach. Myślę że ja wybiorę balsam po goleniu - praktyczny prezent.
Powrót do góry
Brayank9
Barok
Barok

PostWysłany: Pią Sty 14, 2022 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla chłopca, dla dziewczynki? No i też bardzo ważne jest w jakim wieku jest dziecko. Myśle, że samochód dla dziewczynki to fajny i oryginalny pomysł na prezent. W sumie jakby nie patrzeć to chłopiec tym bardziej powinien się ucieszyć z tego typu prezentu.
Powrót do góry
Heborat34
Antyk
Antyk

PostWysłany: Nie Sty 16, 2022 23:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skarpetki idealnie nadają się na prezent na święta, dlatego warto sprawdzić ofertę https://kaysershop.eu/ w celu ich zakupu.
Powrót do góry
Krysia1
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Lut 08, 2022 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o prezent to zbliżają się Walentynki i ja zamierzam podarować mojej połówce coś extra. Myślę że taki alkohol https://smaczajama.pl/pl/p/Wino-Varvaglione-Collezione-Privata-Primitivo-di-Manduria-0%2C75l/6551 będzie w sam raz. Będzie to idealne uzupełnienie do kolacji którą nam zrobię.
Powrót do góry
Bożena
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Nie Lut 20, 2022 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o alkohol na prezent, to raczej nie polecam. Sama zdecydowałam się na leczenie alkoholizmu w zachodniopomorskim, o czym nie powiedziałam znajomym, żeby nie było współczucia i innych takich. Jednak alkohol na prezent wcale nie jest pomocny w zachowaniu trzeźwości.
Powrót do góry
bartos
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Mar 02, 2022 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szukam czegoś na ekskluzywny prezent na rozdzielnicę ślubu dla rodziców Czy można coś takiego wybrać nie wydając całej wypłaty? Smile Generalnie prezent ma być dla teściów, ale mąż zlecił to mnie ... Czy możecie podesłać jakieś sprawdzone pomysł na taki prezent? Wstępnie szukam czegoś eleganckiego i praktycznego o ile to możliwe
Powrót do góry
adaa1478
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Mar 09, 2022 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio miałam problem z prezentem dla dziadka na 80 urodziny. W rezultacie udało mi skompletować koszyk zdrowych pyszności, ale powiedźcie sami co przydatnego można dać dziadkom w tym wieku?
agatula
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Mar 10, 2022 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli zechcecie podarować komuś voucher do studia tatuażu to zdecydowanie polecam JAH LOVE TATTOO w Warszawie. Ja osobiście chodzę do Michała https://www.facebook.com/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/photos?tab=album&album_id=10153895271611226. On specjalizuje się w tatuażach bardzo realistycznych i sami widzicie, ze jego prace faktycznie wyglądają jak żywe Smile
Powrót do góry
marek887
Barok
Barok

PostWysłany: Czw Mar 10, 2022 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Vouchery to fajny pomysł, jeśli oczywiście wiemy, jaki voucher wybrać. Moim zdaniem biżuteria jeśli chodzi o kobiety zawsze się sprawdza, do tego elegancka torebka na prezent i ponadczasowy podarunek gotowy.
Powrót do góry
bliska223
Romantyzm
Romantyzm

PostWysłany: Pon Mar 21, 2022 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze najtrudniej kupić prezent mojemu tacie. Co polecacie na prezent dla taty, który wszystko ma? Tata zawsze twierdzi, że niczego nie potzrzebuje...
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Mar 21, 2022 11:43    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Nasi Mężczyzni Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 4 z 8
Skocz do: