Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
melchior73207 Średniowiecze

|
Wysłany: Czw Cze 21, 2018 20:21 Temat postu: Czas na plecak turystyczny dla modnego turysty |
|
|
Ostatnio zauważyłem zmianę w turystyce miejskiej odnośnie garderoby. Robi się na tym polu jakby modniej. Dominują nie tylko ubrania i dodatki sportowe ale i gadżety w stylu vintage / hipsterskim. Jak te plecaki:
https://www.brytyjka.pl/plecak-meski-vintage-miejski-bezowy-kn35-id-1651.html
Co powiecie na tego typu akcesoria turystyczne, które można by po za urlopem również wykorzystać np do pracy czy co dzienne wyjścia? _________________ podróżniczy ekwipunek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2018 20:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
comvers Antyk

|
Wysłany: Czw Sie 23, 2018 14:34 Temat postu: |
|
|
bardzo ładny plecak ! chociaż kolor średnio uniwersalny, szybko się ubrudzi mimo wszystko chętnie bym w nim chodziła nawet na co dzień _________________ ubezpieczenia zdrowotne niemcy |
|
Powrót do góry |
|
 |
zakochanana Antyk

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2018 09:42 Temat postu: |
|
|
Uważam że plecak turystyczny powinien być przede wszystkim praktyczny |
|
Powrót do góry |
|
 |
milejdi Średniowiecze

|
Wysłany: Sob Paź 20, 2018 14:31 Temat postu: |
|
|
comvers napisał: | bardzo ładny plecak ! chociaż kolor średnio uniwersalny, szybko się ubrudzi mimo wszystko chętnie bym w nim chodziła nawet na co dzień |
Dokładnie, ja również unikam takich jasnych kolorów. Zdecydowanie wolę ciemniejsze. Na ten sezon wybrałam dla siebie plecak vintage https://bagazowo.pl/plecak-miejski-coolpack-traffic-navy-blue - wróciły do mody. Pojemny, wygodny i można bezpiecznie przenosić laptop. Sprawdza się u mnie na czas podróży, ale też na co dzień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dawidmzrk Antyk

|
Wysłany: Wto Lis 06, 2018 18:00 Temat postu: |
|
|
Dla mnie plecak turystyczny to przede wszystkim wytrzymałe materiały i praktyczność, dopiero potem wygląd _________________ ulotki |
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek Pozytywizm

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Acksay XX-lecie Międzywojenne

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek Pozytywizm

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lejla Pozytywizm

|
Wysłany: Wto Sie 13, 2019 14:00 Temat postu: |
|
|
plecak turystyczny to świetne rozwiązanie podczas podróży. Niezwykle praktyczny i poręczny. Co więcej na rynku znajdziesz wiele ciekawych modeli w rozmaitych kolorach do wyboru |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 13, 2019 14:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |