Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Klaudus89 Średniowiecze

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 17, 2023 12:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
grzecichPL Antyk

|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2023 19:12 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście zgadzam się z moim przedmówcą. Widać, że jak najbardziej zna się na rzeczy i wie o czym pisze. _________________ księgowość bielsko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dreban34 Antyk

|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2023 15:29 Temat postu: |
|
|
Myślę, że temat jest godny rozważenia, bardzo mi się podoba ta opcja |
|
Powrót do góry |
|
 |
niebka Antyk

|
Wysłany: Pią Kwi 28, 2023 21:34 Temat postu: |
|
|
Mi jakoś hybrydy nie służą i muszę używać normalnych lakierów. Ale Eveline ma u swoim asortymencie mega fajne lakiery z linii Gel Laque. One długo trzymają się na paznokciach, u mnie przeważnie 5-7 dni. Mają super połysk i jest dużo kolorów do wyboru
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
hamilton Przyszłość

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kabisa Przyszłość

|
Wysłany: Pią Cze 07, 2024 08:31 Temat postu: |
|
|
Warto szukać ciekawych opcji oraz inspiracji co do kolorów i zdobień podczas wykonywania manicure, dlatego też jeśli chciałybyście zgłębić aktualne trendy na okres jesienny to jak najbardziej mogę polecić do sprawdzenia artykuł https://www.luxuryproducts.pl/nietypowe-kolory-ktore-zdominowaly-jesienne-trendy-paznokciowe-musisz-je-poznac.html w którym znajdziecie dokładne informacje i różnorodność opcji kolorów, które warto mieć na uwadze. Na ten okres roku muszę przyznać, że mi w szczególności podobają się takie opcje jak kobalt, czy również burgund. Pozdrawiam i mam nadzieję, że podzielicie się też swoimi spostrzeżeniami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kahina XX-lecie Międzywojenne

|
Wysłany: Wto Cze 11, 2024 11:02 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj chciałabym podzielić się swoimi przemyśleniami na temat bezpieczeństwa manicure tytanowy dla paznokci. Z mojego doświadczenia wynika, że jest to stosunkowo bezpieczna metoda, o ile jest wykonywana przez profesjonalistę. Jednak ważne jest również odpowiednie usuwanie manicure'u i regularna pielęgnacja paznokci, aby uniknąć uszkodzeń. Czy ktoś z was ma inne doświadczenia lub może się podzielić swoimi spostrzeżeniami w tej kwestii? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ayris Przyszłość

|
Wysłany: Sob Sie 03, 2024 21:12 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz, aby hybryda na stopach wyglądała perfekcyjnie przez dłuższy czas, warto zapoznać się z tym artykułem. Znajdziesz tu praktyczne wskazówki, jak dbać o paznokcie na stopach, aby były zdrowe i piękne. Zobacz więcej tutaj https://lakieryhybrydowe.pl/blog-jak-dbac-o-hybryde-na-stopach Jakie macie przemyślenia na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bunia91 Przyszłość

|
Wysłany: Pią Sie 30, 2024 12:21 Temat postu: |
|
|
Odżywka Eveline pomogła mi uporać się z problemem łamliwych paznokci. Dzięki niej moje paznokcie są mocniejsze i wyglądają zdrowo. Dodatkowy kolor sprawia, że nie muszę używać lakieru, aby cieszyć się pięknymi paznokciami. To produkt, który polecam każdemu, kto chce zadbać o swoje paznokcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ayris Przyszłość

|
Wysłany: Sro Wrz 04, 2024 06:50 Temat postu: |
|
|
Kupujecie kosmetyki online czy stacjonarnie? Ja powiem szczerze, że dużo wygodniej jest mi zamawiać online. Poza tym online są takie drogerie jak https://www.zikodermo.pl/ gdzie mogę kupić świetne kosmetyki w naprawdę bardzo dobrych cenach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Awakeisi Antyk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Extlargeqdx Antyk

|