Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna
Nowocześni

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Serwis samochodowy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Męski Kącik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Wto Sie 27, 2024 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybierając serwis samochodowy, warto zwrócić szczególną uwagę na profesjonalizm personelu oraz jakość używanych części samochodowych. Doświadczeni i wykwalifikowani mechanicy zapewnią skuteczną diagnozę i naprawę, a stosowanie wysokiej jakości części gwarantuje trwałość i niezawodność napraw. W artykule https://autosalon24.pl/czym-wyrozniaja-sie-topowe-serwisy-samochodowe/ można znaleźć cenne wskazówki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sie 27, 2024 12:02    Temat postu:

Powrót do góry
carii91
Wspołczesność
Wspołczesność

PostWysłany: Sob Wrz 14, 2024 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Macie coś takiego jak podkładki pod tablice rejestracyjne? Gdzie je zamawiacie? Niedawno kupiłam swoje pierwsze auto i ta cała ramka od tablicy rejestracyjnej ledwo sie trzyma. Chciałabym ja wymienić Smile
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Wrz 16, 2024 08:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie dobrym wyborem są Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO .Właśnie sporo osób je sobie zachwalało, ponieważ wycieraczki cicho działają, a do tego skutecznie zbierają wodę
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Elusia
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Paź 10, 2024 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój samochód ma problemy z akumulatorem i znalazłem ofertę sklepu https://warszawa.markowe-akumulatory.pl/, gdzie oferują diagnostykę oraz wymianę z dojazdem do klienta. Czy ktoś miał z nimi doświadczenia? Jak wygląda sama usługa? Czy można liczyć na szybki przyjazd i rzetelną diagnozę przed ewentualną wymianą?
Powrót do góry
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Paź 14, 2024 08:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc ja mam w planach postawić na ofertę jaką jest instalacja gazowa do silnika diesla , dodatkowo ceny nie są jakieś wysokie
Powrót do góry
emek444
Antyk
Antyk

PostWysłany: Pon Paź 28, 2024 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio też miałem podobny problem i jestem ciekaw jak temu zaradzić.
Etusya
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lis 06, 2024 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Natrafiłam na bardzo pomocny artykuł na https://www.autocaros.pl/blog/article-29/jakie-sa-objawy-uszkodzonego-lacznika-stabilizatora który omawia objawy uszkodzonego łącznika stabilizatora. Artykuł wyjaśnia, na co zwrócić uwagę, żeby szybko zdiagnozować problem. Chciałabym zapytać, czy ktoś z Was miał do czynienia z uszkodzonym łącznikiem stabilizatora i jak to wygląda w praktyce? Może macie jakieś dodatkowe wskazówki lub znacie inne artykuły o podobnej tematyce? Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia i porady!
Powrót do góry
jjusti18
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Lis 07, 2024 08:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to ja pod długich poszukiwaniach i analizach doszłam do wniosku, że tym razem tutaj https://www.toyota.bydgoszcz.pl/serwis-i-akcesoria/przeglad-okresowy zakupię dla siebie samochód. Fajne jest to również, że w razie czego też mogę u nich robić przegląd czy też serwisować autko.
Powrót do góry
alexdenton
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pią Lis 08, 2024 13:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taki serwis samochodowy to jest naprawdę doskonała sprawa w moim przekonaniu. Jak dla mnie to jest naprawdę opcja wręcz doskonała, jak dla mnie. Tak to ja teraz to widzę.
dusia
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sty 02, 2025 14:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak widać dobrych serwisów nie brakuje, wszystko zależy od tego skąd jesteście Smile Jeśli z Tarnowa to na pewno warto wybrać się na ul. Do Huty do serwisu https://slusarczyk-auto.pl/. Rozbudowana oferta na diagnostykę i serwis pojazdów, zajmują się tu też klimatyzacją i prowadzą serwis opon. Wysoka jakość obsługi a do tego przystępne ceny.
Powrót do góry
Vipiloska66
Antyk
Antyk

PostWysłany: Czw Sty 02, 2025 16:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież to nie jest nie wiadomo co warto o tym pomyśleć i na pewno jest wiele ciekawych rzeczy które będą pasowały.
medela
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Czw Sty 09, 2025 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że najlepszym wyborem dla was będzie porządna instalacja gazowa do silnika diesla . Z tego, co zauważyłam, firma proponuje naprawdę korzystne opcje, a usługi są wykonywane na bardzo wysokim poziomie.
Powrót do góry
bulinka
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Sro Lip 16, 2025 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na https://jaw.pl/artykul/jaki-akumulator-do-ups-n1717374 znalazłam prosto wytłumaczone, jaki akumulator dobrać do UPS-a. Przyda się każdemu, kto nie chce zostać bez zasilania w najmniej odpowiednim momencie. Jest opisane, na co patrzeć przy wyborze i jakie parametry są kluczowe. Mieliście już awarię zasilania i backup was uratował?
Powrót do góry
KLiana
Antyk
Antyk

PostWysłany: Sro Sie 27, 2025 13:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz pewność siebie, możesz dokonać naprawy samodzielnie i zamówić części zamienne na miejscu ot autogo
Powrót do góry
limango
Przyszłość
Przyszłość

PostWysłany: Pon Paź 06, 2025 16:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie nie wiem, czy to pasuje, ale jeśli ktoś walczył z zapieczonym wtryskiem, to wie, że bez dobrego ściągacza może być tylko gorzej. Na https://www.quatros.pl/kategoria/obsluga-silnikow/sciagacze-wtryskiwaczy są zestawy do wtryskiwaczy różnych typów – ze śrubą centralną, udarowe, hydrauliczne. Fajnie, że można dobrać pod konkretny silnik bez kupowania całego warsztatu. Macie swoje ulubione systemy, które dają radę bez wybijania?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Paź 06, 2025 16:06    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nowoczesna Kobieta i Nowoczesny Mężczyzna Strona Główna -> Męski Kącik Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6
Skocz do: